CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 05:11 PM | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

Sis, ni bukan psl killa tu artis ke ape..tp ade common sense la sikit. jgn sesedap parking kete kt umah org. kalau saya pon tak suka org block kite nak masuk rumah. mmg ade ruang tp ade pikir ke susah ke senang ke nak masuk kan kete kt parking tu. maybe killa x berani mahir nak amek2 side.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
phewww panas.
tapi penah baca si Killa tulis ke cakap yg lately dialog and watak dia dapat macam reflek isi hati dia gituhhh.

maka dialog dayus itukah isi hati beliau.
huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:16 PM | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

sis, dlm keadaan mcm tu klu bukan retis pun boleh berangin bila kete lain block gate rumah. yg merasa je paham.huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la bercerai berai dua2 x matang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:31 PM | Show all posts
alaa aritu masa ameena tu +ve mak dia kemain salahkan si ayah. dah nama pun takdir nak terkena..xpayah la meroyan mcm kau xde agama. masa tu pun fizi ada up pasal ada org cuba laga2 kan si kila ni dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuckss sgt fiziali ni, dah la tak hensem. Mulut cam pompuan lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:32 PM | Show all posts
ape kehei la fizi ni. xmatang siap nk ugut share kenapa cerai. macam la kuasa cerai tu kt tgn killa ko nk ugut2 bgtau kenapa cerai.alahai dayusnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 16-6-2022 04:14 PM
Balasan tuhan utk ko fizi
Aku igt lagi video ko tepuk2 muka kila masa dlm kereta.bini tgh tidur pena ...

iols yg x kenal deme berdua ni pun jadi menyampah bila tgok utube deme.. nampak betul fizi x matang sibuk kehulur hilir record video demi content utube.. si killa sibuk kelek anak dgn mata kepenatan.. part dia masak MRE guna air panas dlm kete mmg bebal punya jantan.. kalau tertumpah dekat anak binik sebelah ko mahu x naya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Si fizi nmpak teruk naw membuli bini dulu berbuktikn video2 yg pernah ditefek kt ig dan skrg kila pulak amber heard.
Biar betol korang ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgk video utube dorang yg lama. Mmg nampak fizi laki hampeh. Buli isteri dia. Mmg selayaknya di ceraikan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia marah2 sebab tak jadi dgn awek budak U muka plain jane tu ke? Hmm...da bole bayang mcm mana acik zeri meroyan kalo tak jadi ngan azra maya darina my everything.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm bini dia yg bitter....dah cerai move on la..ni sebok perli ape sume....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu masa cerai keliling org tanya apa sbb bercerai...taknak plk ko cite. Skrg dah x sudah2 meroyan merempan2 kat socmed. Bila ko merempan2 cerita dlm kain sndiri kat public...automatik nmpk ko yg salah n jahat walaupun hakikatnya bkn ko yg buat hal sampai bercerai dulu. Udah2 le tu....bijak sikit la berfikir. Klau mmg ko tak salah diam je...mengadu kat Allah...lambat laun truth will prevail la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-6-2022 05:34 PM
Si fizi nmpak teruk naw membuli bini dulu berbuktikn video2 yg pernah ditefek kt ig dan skrg kila pu ...

Cuols ...tlg sinopsis sikit penampakan aksi2 buli yg cuols tgk kat YT tu pls. iols mmg x pnh mengikuti couple ni dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah bising2 moyan cenggini…Tak lama lagi mungkin terkeluar jgk sbb cerai …

Walau iols tak minat si fizi jenis bising gituh tapi kila pun patut diam2 aje tak payah la trigger and play victim sbb nanti karang org tau sbb cerai ko jugak yg malu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

Aku bukan nk backup killa. Paling bodoh org g kenduri ni ko parking keter smpi kaminxleh kuar rumah..tau ko bg kami ruang buka paagr...hbs kalo yg bw keter jenis perlukan space nk kuar ko still xblh nk park2 ketee..satu lagi stule double park..kalo aku jd killa aku langgar jer keter tuh br ada akai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 16-6-2022 06:47 PM
Dia marah2 sebab tak jadi dgn awek budak U muka plain jane tu ke? Hmm...da bole bayang mcm mana acik ...

I pun fikir sama dgn u... clash dgn makwe sakahkn killa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
baby_bro85 replied at 16-6-2022 07:55 PM
I pun fikir sama dgn u... clash dgn makwe sakahkn killa...

dia nk move on pn kena kecam...nk mcm mna lg bg puas ati fans killa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak side mana2 tp kalau antara diorang ada yg merempan sambil spill tea punca cerai iols baca jela
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedua tak semenggah, itu jerk acik boley cakap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:34 AM GMT+8 , Processed in 0.114845 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list