CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 04:15 PM | Show all posts
jantan spt fizi ni mmg elok di dudakan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 04:15 PM | Show all posts
iols x kesah sape yg salah tp iols nk ckp, even fizi ni ada rupa, tp iols x berkenan heols jd dj yach. ya ampun, iols rasa lawak dia kasar weh.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:15 PM | Show all posts
jantan spt fizi ni mmg elok di dudakan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ala bodoh la jantan jenis meroyan kat socmed..buat punca orang bercakap..g la maki depan2 duk maki dalam story buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:19 PM | Show all posts
apehal menjoyah sgt perangai fizi ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 16-6-2022 02:47 PM
maybe ada something yg buat fizi ni triggered kot. pmpn biasa laa semua nya btol  klu tak takkan s ...

Setakat ni yang jelas, batu api dari belah fizi. Kawan dia kat konti tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 16-6-2022 04:21 PM
Setakat ni yang jelas, batu api dari belah fizi. Kawan dia kat konti tu

adik killa pn kja kt suria jgk ..mcm mna tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:30 PM | Show all posts
block je lah masing masing kat socmed.. buat apa nak follow each other lagi kalau tak suka..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 04:36 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 16-6-2022 04:23 PM
adik killa pn kja kt suria jgk ..mcm mna tu

kalo perasan, nmpk fizi ni baik je dgn adik or abg kila yg keje suria & kakak kila

baru2 ni ada je kila & fizi balas2 comment dekat post fizi

tp kalo kila post caption kt ig, ada je ayat yg mengundang, perkataanye capital letter, mcm nk ckp sesuatu

rasa mcm fizi relax2 je...tp kila yg slalu bg caption mengundang

yg skrg ni pun maybe x dpt jumpa anak lg, lepas balik ipoh seminggu still x dpt jumpa anak lg...may be kut

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:37 PM | Show all posts
Depa cerai sbb depa bifoti kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
alin33 replied at 16-6-2022 04:36 PM
kalo perasan, nmpk fizi ni baik je dgn adik or abg kila yg keje suria & kakak kila

baru2 ni ada j ...

Apa guna mahkamah syariah..itu la guna ada mahkamah syariah.lantik peguam.tak perlu kot rasanya nak bergaduh mcm budak2 bodoh.klu pihak ex ingkar arahan mahkamah buat laporan polis.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Go Fizi go

Macik side Fizi
Sebab dari dulu pangai Killa ni huduh
Sejak bercerai pun Fizi diam
Killa yang beria nak rujuk bagai
Kalau betul Killa ni bagus
Idok ler orang2 stesen mengeji dia live kan
Amber Heard no dua
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizi ni cm muka skandal mak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yay finally something other than bilal grey ain 14k atau mak dia atau bapak dia atau nenek makcik pakcik dia

Enjoy guys
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 16-6-2022 06:11 AM
Kadang tengok si fizi nie dia je lebih2...up status perli ex dia...xmatang si fizi nie

Dari diorang kawin lg rasanya mmg si fizi xmatang .. tak nampak dia mcm hormat perempuan .. taktahulah . Tp memang dr awal diorang ni tak nampak ikhlas utk apa2 post diorang... Bila teview pun tak rasa nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooiii!
Sian ank korang, mak bapak gaduh mcm budak skolah
Korang xde wsapp ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 16-6-2022 08:14 AM
Balasan tuhan utk ko fizi
Aku igt lagi video ko tepuk2 muka kila masa dlm kereta.bini tgh tidur pena ...


Kan.. banyak video dia nmpak memperlekej dan tak hormat org perempuan terutama isteri sndiri... Gurau bodoh banyak sangat... I tak suka sgt.



Ada satu pasangan instafamous tu nama apa entah.. laki nya jenis gotu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko merempan dah kenapa. Tak perlu bagitau dunia ko betul ke salah hujung2 akan terbukti juga
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:55 PM | Show all posts
dedua aku tak suka
dedua tak cerdik
tapi aku lagi tak suak fizi ni
dah lah tak ensem, molot cam betina ko
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:55 PM | Show all posts
Edited by nanies at 17-6-2022 08:50 AM

killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu parking tepi umah dorg. tapi masih muat je dorg nk buka pagar... org pun tahu fikir.
pastu kan si killa ni bajet retis, dia nk buka pagar masuk kan kete dia ke garaj, dia hon kuat2 ke arah khemah kenduri sampai kuar tangan tunjuk2 alihkan kete. alah gaya2 mcm samseng tanya apahal apahal tu. jd tuan empunya kete tersedak2 la makan sambil berlari nk alihkan parking.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.927508 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list