CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jrg nak jumpe lelaki merempan kt medsos ni.. Sellunye pompuan yg byk Jumpe jenis cmtu.. Confuse pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 17-6-2022 09:57 AM
content tu biasa laa.. mana ada retis tk jd kn anak depa content.. yg tk penah tnjuk muka pun jd c ...

Memang pun. Hambar kalau dia sorg or berdua ngan ex dulu... Nampak fake
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 18-6-2022 12:20 PM
Takkan xpnh tgk org play victim..time salah dia sepatah haram xde bunyi..sabar sgt katanya..blkg b ...

Tak tau. Cuma tgk utube dorang yg lama. Tgk fizi mcm laki yg hampeh la. Kalau tgk utube tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan la . Dia ni muka cam pismidon
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca tulisan dia rasa mamat ni kuat eh royan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
The only thing tahu pasal dia pun time cerai. Sapa dia ni sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah la aku xnampak pulak ayat ex dia sakit hati. Over la fizi. Sensitif terlebih. Based on ayat kila tu boleh nampak dia guna ayat elok2 utk nasihatkan ex laki dia supaya elakkan bt ayat berbaur fitnah. Adoi. Gilos la fizi. Meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Perils replied at 18-6-2022 11:43 AM
Kalau iols pun iols hon kan sajork....yg park kete tu takde common sense selayaknyalah....

Sokong. I ni jiran depan rumah sedara mara dtg paking depan rumah i sampai i nak masuk rumah xboleh. Husband hon dlm 15min baru keluar. Lepas tu siap buat muka belagak xd nak cakap sorry ke apa terus masuk kereta dia alihkan. Lps tu bila i da masuk paking kereta dlm rumah dia boleh paking balik depan rumah i tanpa sepatah ayat. Bkn sekali ye dia buat gitu. Yg i geram da la xckp sorry siap buat buka marah mcm kita pulak halang rumah dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik suka situasi mcm ni. Ada la modal kita nak bergosip.. Ptt ucap terima kasih kt retis2 yg suka gaduh kat socmed ni. Cepatla dedahkan lebih lagiiii!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:54 AM | Show all posts
Pangil dua-dua,  dok bertekak letak dalam satu bilik, kunci ....tunggu sejam, buka kunci balik tengok msg2 dah senyum je, x gaduh dah..rambut pun mengerbang je. Tapi taktik ni kalau diambang penceraian lah. Kalau yg dah bercerai tak boleh.
Laki bini fail..korang punya masalah, settle sendiri la. Yg nak pukul canang tu apahal...masalah rumahtangga kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:14 PM | Show all posts
fizi very over.. mcm pondan meroyang kt media social..
dgr ko kt radio pun aku nyampah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 16-6-2022 04:14 PM
Balasan tuhan utk ko fizi
Aku igt lagi video ko tepuk2 muka kila masa dlm kereta.bini tgh tidur pena ...

Mana vid tu nak tgk share link plsss
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 02:50 PM | Show all posts
Aku tak belah mana-mana, tapi boleh faham la kenapa Fizi and Kila bergurau kasar2. Sebanya Kila dari awal tak letak boundry tahap  mana nak bergurau. Lepas tu deme ni kana banyak buat content. Ada kala terpikir semua tu untuk content. Then bila dh jemu asyik gurau kasar, maka dia akan menjurus kepada benda yang lagi besar. Fizi ni boleh nampak sayang betul dia pada anak, so bila berpisah hanya anak sajalah jadi tempat utk curah kasih sayang. Kila pun lps beercerai ada jugak up content macam perli2 ex.  Udah-udahlah bergaduh, perli-perli. Jiwa tak kental dua-dua, pastu pakat koyak.Malula nnti Amina tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 03:06 PM | Show all posts
cicicumel replied at 16-6-2022 03:03 PM
Aku side fizi. Ntah nape aku x suka tgk air muka perempuan tu sejak zaman belom kawen lagi.

haaa i ols pun ada perasaan yang sama.. muka nye merempan aje.. byk kali tgk dia post sindir2 je bunyik nye.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 03:06 PM | Show all posts
muka laki ni aura poyo kuat sama mcm puris dan cef misai melenting..and muka dia sesuai bawak watak jad izudin tu.. marah je kejenya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 04:48 PM | Show all posts
kalo sesapa follow dorang dari start cerai, yg pompuan sbnarnye rajin meroyan, asal caption je, mesti bau2 sindir, dgn huruf besar lg

yg laki rilex je, da move on pun...da happy dgn kehidupannya, x pernah pun sindir2 sapa2 pun, caption pun biasa2 je

kalo ikutkan dorang da lama x follow each other kt ig, tp yg pompuan rajin jengah ig laki bg komen

cakap x bg laki gunakan anak utk content review, tp tgok dia pun ada je baru2 ni guna anak utk content...lupa la tu

cuma minggu lepas tu je x tahu napa yg laki tetiba naik angin, maybe nk jumpa anak, tp di tangguh2 kut,


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 04:55 PM | Show all posts
kaka tgk dedua bengong

sebenarnya cinta masih ada.itu jee....

klu ko betul2 mmg xnk..xheran lgsg daaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:55 PM | Show all posts
kaka tgk dedua bengong

sebenarnya cinta masih ada.itu jee....

klu ko betul2 mmg xnk..xheran lgsg daaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 04:40 PM | Show all posts
apa la perasaan anak nanti baca mcm2 cerita mak pak dia gaduh2 mcm bbnu. patut contohi nanaz and kakak hajjah pasal anak lepas cerai ni. part tu jela iolls nak suruh contohi. lain2 jangan k
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 06:18 PM | Show all posts
hahahhahaa.... teruskan drama korang...
hahahahahaa..... pprt sgt...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:05 PM GMT+8 , Processed in 0.091975 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list