CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 17-6-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok fizi yg meroyan kat ig, kila senyap ja. Klu komen netizen buat fizi mengamuk, bukan salah kila la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 16-6-2022 10:02 PM
komen yg i sc ni dh killa delete... fizi pn ada up status baru

Kalau tgk status baru tu. Aku side kila. Nampak fizi yg problem.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik jugak kila ni ye. Rasanya lawa mcm ni beratur yg tggu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan pondan. Settle kt luar xboleh ke? Berebut anak sbb nk buat content
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
duk gaduh gaduh padia
bagi menikah buang la dua dua ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Even iols perempuan tp xtau la hati ni side kat fizi. Mesti ade sbb yg buat dia marah coz sblm ni pun dia bkn share yg x elok pun pasal kila arini je mcm dia lepas geram. Kalau ade yg kata dia mcm budak2 semua nk share kat ig biarlaaa dia. Maybe dia dah xtahan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau si pompuan sundal, si lelaki tu elok sgt ke? Dlm video pn dh nyata buli bini..yg komen psl parking kete tu mcm ade unsur2 nk badmouth kila je pdhal bnde common semua org buat kot…#donebekapkila
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 05:07 AM | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

ko ko yang tersedak2 tu?  sebab sound so bitter padahal memang salah pun parking sampai menyusahkan owner rumah...  ada masa kita rasa - ala, muat ni diorang nak keluar - padahal judgment kita salah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua-dua sukakan perhatian netizen
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 07:47 AM | Show all posts
ramai je org yg lepas bercerai tk nk amik tau pasal anak.. tpi kalau fizi ni melenting tkleh nk jumpa anak tu nmpk la dia betui2 syg.. ptut sama2 handle bab anak nie.. kdg fikir walau pn dh bercerai tapi kalau ada anak bersama pun tkleh lari mana pun tetap kena hadap ex jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Malukan dh meroyan2 kt socmed semua org tahu mcm tu, esok masuk keje nk mengadap org semua adoii malu oi
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 08:16 AM | Show all posts
0rkidHut4n replied at 16-6-2022 10:59 PM
mungkin fizi tak leh jumpa anak dia kot.
biasa wiken kan time meena dgn daddy dia

yg ni ada dgr live dlm radio suria
masa caller tu ckap mcm tu depan fizi ngan ajak, aku mcm apahal la minah ni awal2 da up tak nak jaga meena
padahal melawak je pun
mesti mak meena rasa down gila
mungkin ini punca juga depa 2org gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 16-6-2022 10:24 PM
kilakimek nie mulot jahat yach..talam 2 muke.. suka play victim...dn sundal juge

Jangan ckp jer weh..spill the tea bagai
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 09:39 AM | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

mane bole suke hati park kat depan umah org,,,mintak le izin dulu kalau nak park ,,walaupun x ganggu ,,kene mintak jugak,,,
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 09:39 AM | Show all posts
dorang ni takde whatsapp ke . telegram ke. takleh berentap dalam tu ke kena berentap kat ig jugak. apoooo la
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 16-6-2022 04:55 PM
killa ni mmg kasar. ada laaa sekali dulu, ada kenduri kat area umah they ols. pastu ada la tetamu pa ...

bajet retis pebende… mmg dia artis kan…
kalo aku pon hon suh alih drpda terseret kete ko pastu viral sekalian alam kecoh bajet retis langgar kete.. konon plot twist nape tak hon minta owner alihkan dlu ????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 11:23 AM | Show all posts
yg ckp mcm fizi betul sbb org kt set radio sebelah kan dia tu kena pk gak yang fizi tu keje situ so of course cerita dari side dia yang banyak..

mcm sama je perangai dedua ni tengok
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:42 AM | Show all posts
cupu replied at 16-6-2022 07:03 AM
Aku rs betul la kata kwn aku.dia ckp perangai syakilla mcm amber heard.

aku pon rasa ye.. pompuan ni phsyco..penh nmpak depe kat GPO..lakinya polite je miniknye acah2 pelakon terkenal. masatu baru lepaih pantang beranak kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh2 perli2 dlm IG sekali kawin balik berdua ni korang baru cerai talak 1 kan. So peluang kawin balik tu ada lagi. Kang sendiri malu dah merentan sekelian alam tiber bersama balik
Baik dua org ni gaduh dalam wassap aje la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh2 dlm ig. Ngok ngek semua baca termasuk keluarga sekali.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 10:11 PM GMT+8 , Processed in 0.089283 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list