CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs betul la kata kwn aku.dia ckp perangai syakilla mcm amber heard.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku side fizi. Ntah nape aku x suka tgk air muka perempuan tu sejak zaman belom kawen lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:13 PM | Show all posts
perangai macam bbnu tapi yg sebetulnya dah kertu dedua ni. yih sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku side ank dia yg comel. Cntik comel betol ameena tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka tengok muka shakilla ni sebab tu aku follow ig dia..lepas tu baru la aku follow fizi..masa diorang baru2 kahwin...tapi aku rasa macam aku side fizi la..tengok masa awal cerai tu fizi nampak sayang lagi..bila dah cerai..masa killa kata dia sanggup terima fizi balik tu, dia tak mengaku kan dia cakap macam tu..tapi ada video aku tengok dia cakap macam tu..pempuan macam ni agaknya bila bercakap dia lupa..tapaham aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex-laki hensem mau tk gila bayang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:20 PM | Show all posts
Agaknya trend untuk yg muda-muda luahkan satu2 benda kat medsos. Hadap je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jd kila pon aku marah. Ckup baik dah ex tu ckp elok2. Caption mcm jilaker jantan ni. Xkisah la cerai dlu salah ex, tp xperlu post dgn caption mengundang mcm tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 03:24 PM | Show all posts
tak kisah la siapa betul, tapi jantan ni xde kelas
meroyan mcm mak nenek
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 perangai pprt. Muka dah urban tapi gaduh lps cerai mcm tok bidah ngan iqbal. Drama sgttt... dah cerai tu sudahlah. Jaga anak leklok. Aku rasa dua2 ni sejenis Amber Heard
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:31 PM | Show all posts
taknak bukak aib tapi macam nak bagitahu.. make up your mind
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:44 PM | Show all posts
dah berpisah
senyap2 dah la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 16-6-2022 03:03 PM
Aku rs betul la kata kwn aku.dia ckp perangai syakilla mcm amber heard.

I pon tgk gosip ni mcm nak samakan kila ngn amber haha.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kila ni in real life ckp kasar2 mcm dlm drama bisik2 pukul 7 tv3 tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kila ni selalu berlakon watak kasar adakah irl die begitu juga?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 16-6-2022 03:18 PM
Ex-laki hensem mau tk gila bayang.

Hensem kata ko..aku takk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 04:00 PM | Show all posts
boring la fizi ni. mcm tak cerdik pun ye jugak dia ni.

bila la suria nak tukar dia ni pegi slot tengahari ke tengah malam ke. bosan dah wei pagi² nak dengar suria fm.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:06 PM | Show all posts
Edited by hunny_bunny at 16-6-2022 04:10 PM

bukan nak menang kan sesapa...pada aku...xde sebab nape umah tangga elok mendayu g bercuti sana sini...tetiba cerai..

kdg masing2 kene tgk diri kenapa pasangan berubah mcmtu.

benda da abes...lepas shakila kene intebiu tu ini mcm2 org speku..

pastu da senyap org da move on...ko plak nak caption tu ini...

ckp jelaa ko pun masih syg..abes citer.

nak jumpa bukan x dpt pun...dpt je...tetiba nak bukak aib...org tu tanya elok je..kot2 ler ada terlepas ke apa...

celebrate besday anak pun sanggup bersama2 sekali...

udah2laa ego tu..yg jadi mangsa anak kau..
ni tgh hot kes JD laki teraniaya yg menang..ko pun tiber nak up cemtu kaa?

tah2 ko nyesal kot cerai sebab xdpt nk tgk anak ko depan mata ari2....

kalo da jodoh sampai situ...situ jelaa..masing2 ego xnak cari titik persamaan..dah cerai pastu rempan sana sini...

kalo ko pk dia mak pada anak ko...ko xde nak ckp mcm tu kt ig stories siap back ground lagu dumb apa jadah tu...

kalo anak ko dgr?..ko xde pk plak?..

sebenar nak tunjuk kt seme org ko xsalah...ok lepas ko xsalah?...end up ko dpt apa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Share la nk tau gak nape bercerey berai
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Balasan tuhan utk ko fizi
Aku igt lagi video ko tepuk2 muka kila masa dlm kereta.bini tgh tidur penat jaga ank ko main tepuk2 ye..celaka jantan mcm ni..
Rasakan balasan tuhan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 07:33 PM GMT+8 , Processed in 0.475153 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list