CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: jiwakacau06

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 23-6-2022 04:17 PM | Show all posts
meol tak kenal dua dua ni. tapi utk yg jate tu kalau ko rasa ex ko tu biatch, perempuan / mak tara guna,  ko boleh jadi better father, better provider, better penjaga to your only doter, fight minta la kebenaran mahkamah. kawan2 meol ramai je buat mcm ni nak rebut jaga anak perempuan full custody ke bapak. mak boleh ambil weekend je, ada yg sampai tak boleh bermalam pon ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai dh cerai aku xtau sapa depa
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
alin33 replied at 20-6-2022 04:48 PM
kalo sesapa follow dorang dari start cerai, yg pompuan sbnarnye rajin meroyan, asal caption je, mest ...

hat ni aku setuju..killa pernah tulis post panjang..cakap dia takkan bagi ameena work katanya..biar dia kerja sorang2..apa sume lah tak ingat dah..sebelum tu aku ada tengok fizi buat ig review minyak rambut budak dengan ameena kalau tak silap..ujung2 ada je killa buat post pasal produk dengan ameena..sama jela 2x5 2 org ni tapi killa ni jenis tak ingat apa dia cakap gamaknya

rugilah kahwin kejap je..ni gaduh silap2 makan tahun
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:09 PM | Show all posts
palerainbow replied at 17-6-2022 05:56 PM
I terus pegi tengok youtube diorang. Memang fizi ni useless betul sebagai lelaki especially sebagai  ...

yes vdeo tu la..smpai nangis2 kila tu..pas tu dh smua kje die buat suh cpt2..
aku allergic dgn org pemalas ni..ble kte dgn ank2 baby byk bnda nk buat kalau tolong x pe jgk..
dahla tgh minah tu tdo tampa2..ade skali kuar ramai2 dulu diaorg ni geng hael,dottie tu..
kila ckp nk kunci kete..pas tu mamat tu tengking2 u ni x abis2 tgula dulu..


Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bincang elok elok..X perlu nak libatkan sosmed..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Stalk si piji ni pd iols macam trying too hard nak tunjuk dia best father sesambil trying too hard nak tunjuk anak dia terpaling comel. Lek je la bro.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 19-6-2022 10:31 PM
Sokong. I ni jiran depan rumah sedara mara dtg paking depan rumah i sampai i nak masuk rumah xbole ...

Haha jiran aku siap ckp  "sabarlah" dlm nada menengking. Aku babikan terus.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:38 PM GMT+8 , Processed in 0.084435 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list