CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 37229|Reply: 184

apa punca fizi ali mengamuk dengan ex wife

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by jiwakacau06 at 16-6-2022 01:57 PM

dah banyak kali tengok diaorang duk balas2 quote di ig...ini yg paling jelas mention ....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
memang bod gossip skrg content igs org buruk2 kan ex memasing?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau tak boleh update kat status wsup kau jantan oiii!! Tak malu ke benda2 mcm ni nk beritahu 1 dunia
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 01:41 PM | Show all posts
Apa kes???
Si janda hari tu bukan main merayu nak balik bersama tapi ex laki dok meroyan maki mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 01:44 PM | Show all posts
Iolls lagi banyak tahu pasal heolls je. Asik2 heolls je yg meroyan. Sheolls buat apa sampai ex meroyan ni??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 16-6-2022 01:41 PM
Apa kes???
Si janda hari tu bukan main merayu nak balik bersama tapi ex laki dok meroyan maki mcm ni ...

rsa sbb xbg jmpa anak....i rasa nk side fizi je...baru dia dia ada up mcm real ja lakonan tu...menjiwai watak tu...masa yg sama ex wife dia post dialogue drama dia...dia sggup mnta cerai dr suami dia demi nk bersama laki dayus mcm u.....
nmpk fizi btl2 hilang sabar kali ni...dkt video latest dia rindu ank pn ada dia gduh dgn killa...dia boleh share mcm2 klau dia nk ..tp dia kesian
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 01:55 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 16-6-2022 01:46 PM
rsa sbb xbg jmpa anak....i rasa nk side fizi je...baru dia dia ada up mcm real ja lakonan tu...men ...

Si Killa ucap kan dialogue tu dgn niat nak perli fizi ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jiwakacau06 at 16-6-2022 02:06 PM
Lavender_Violet replied at 16-6-2022 01:55 PM
Si Killa ucap kan dialogue tu dgn niat nak perli fizi ke?


dialogue dlm drama si killa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm bdk sekolah bergaduhh.. paadahal masing2 dh kertu. tak matang langsung. malu kat anak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang tengok si fizi nie dia je lebih2...up status perli ex dia...xmatang si fizi nie
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 x matang .. dua2 nk gunakan ank sebb anaknye comel fullstop
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:31 PM | Show all posts
Su_annur replied at 16-6-2022 02:11 PM
Kadang tengok si fizi nie dia je lebih2...up status perli ex dia...xmatang si fizi nie

Kan?
Yg berbalas komen kat atas tu pun nampak sngt fizi yg merempan, tak faham apa yg Killa maksudkan
Killa suruh share apa2 yg Killa x tau pasal org ckp Killa jauh kan anak dari Fizi Ali sbb dia tak pernah buat macam tu. Kot ada org luar yg fitnah bukan2, share lah pada dia
Tapi tiba2 Fizi Ali meroyan ckp pulak pasal share segala apa yg Killa dah buat, sbb apa theyols cerai etc
SPM tak lepas ke apa Fizi nih??

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa galak sangat share hal personal kak medsos? Mengundang hencapan jek. Tak kesian ke kat anak? Benda2 macam ni discuss kat whatsapp jela. Kau tu dah lah radio announcer, hari2 keluar kat radio. Jangan nampak bimbo sangat dedua.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:44 PM | Show all posts
pprt betulperangai
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:47 PM | Show all posts
maybe ada something yg buat fizi ni triggered kot. pmpn biasa laa semua nya btol klu tak takkan sampai dah hilang sabar. maybe dlm diam kila ada cerita buruk ke psl fizi or kata ada org trdekat yg burukkan lg keadaan tu.. mane ada la yg batu api dorang ni kot. just speku
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Elokla tu cerita semua kat public. Best gak ada gosip baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok sila spill semuanya tak perlu lagi kami nak berteka teki tekuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
#teamkila....x minat pun kapel ni tp tetap lah aku sebelah kan ex wife sebab lelaki baik tak meroyan mcm tu kat socmed ex wife. Padahal org tu tulis takde buruk kan dia pun kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:01 PM | Show all posts
PASA APA NI SEBENARNYA?
MAKSUDNYA DEPA BERCERAI SEBAB ADA SILAP BESAR YANG SHAKILA BUAT KE?
ATAU KES APA NII
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 03:01 PM | Show all posts
PASA APA NI SEBENARNYA?
MAKSUDNYA DEPA BERCERAI SEBAB ADA SILAP BESAR YANG SHAKILA BUAT KE?
ATAU KES APA NII
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 04:07 PM GMT+8 , Processed in 0.134056 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list