CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3225|Reply: 32

[Lain-Lain] BARBIE (2023)

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 07:32 AM | Show all posts |Read mode
Edited by SY_Mumi at 16-6-2022 07:32 AM

Ryan Gosling stars as Ken alongside Margot Robbie's title ... as Ken in the upcoming Margot Robbie-fronted live-action Barbie film.

To be released 21 July 2023.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-6-2022 07:32 AM | Show all posts
Edited by SY_Mumi at 16-6-2022 07:31 AM

Margot Robbie as Barbie




Ryan Gosling as Kent

Trailer TBA

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:16 AM | Show all posts
Cute nye si Margot dgn Ryan ni jadi Barbie & Ken!
Tak sabar nak tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm a babi girl, in a babi world


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:16 PM | Show all posts
Edited by alesandra at 16-6-2022 10:17 PM

1.aku mmg anti  betul dgn greta gerwig
2.ryan gosling dah rupa mcm gay kertu
3.kenapa setiap kali ada watak  blonde bombshell kena pilih margot robbie?margot neh tak lawa okey.buta ke hapa.takde org lain ke?cth paling cringe ...once upon a time tu...sharon tate tu 10 kali ganda lawa dari dia.but nooooooooooo kena jugak pilih  minah  muka so-so  neh jadi sharon tate
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku imagine watar babie dan Ken ni muda ala2 20-30 thn. Ni dh mcm 40 thn je. Langsung x cute
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat takde plakon2 muda2? Deme dah kertu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 16-6-2022 10:16 PM
1.aku mmg anti  betul dgn greta gerwig
2.ryan gosling dah rupa mcm gay kertu
3.kenapa setiap kali ad ...

Margot robbie glamer sejak suicide squad kott...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 09:32 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-6-2022 05:03 AM
Margot robbie glamer sejak suicide squad kott...

aku tak mempertikaikan dia glamer ke tidak.cuma mempertikaikan casting.klau ada watak blonde bombshell je mesti muka dia.takde kena  skill lakonan dia yg bagi aku biasa2 je.rupa takde la lawa mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-6-2022 09:32 AM
aku tak mempertikaikan dia glamer ke tidak.cuma mempertikaikan casting.klau ada watak blonde bombs ...

Dlm suicide squad, dia comey dikelilingi org2 rupa buyuk hudus.. so perception manusia, dia comey selama2nya..

Iols tak tgk lakonan dia sbb tak rasa dia voley blakon hebat nau.. kekadang tu susah kott casting director nak cari org2 yg voley blakon, ada rupa dan ada fans utk tarik tgk citer deme..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:32 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-6-2022 01:14 PM
Dlm suicide squad, dia comey dikelilingi org2 rupa buyuk hudus.. so perception manusia, dia comey  ...

takde susah mana pun  casting pelakon kat  hollywood tu.bersepah je.hollywood pun ada politik deyols..kabel baeekkk cepat la naik
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:34 PM | Show all posts
pepon aku tetap berdukacita melihat ryan gosling sedemikian rupa.harap filem ni flop sbb takde sapa nak tgk barbie ,ken kertuzz
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-6-2022 01:32 PM
takde susah mana pun  casting pelakon kat  hollywood tu.bersepah je.hollywood pun ada politik deyol ...

Iols tak pasti la.. deme kena pi audition.. kalau baca komen kat utube, margot berjaya menghidupkan watak sharon tate walopon rupa tak sama. Ni berdasarkan reaksi debra tate la.. iols tak kenai sgt sharon tate ni.. iols tak lahir lagi masa dia blakon..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:54 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 24-6-2022 01:36 PM
Iols tak pasti la.. deme kena pi audition.. kalau baca komen kat utube, margot berjaya menghidupka ...

kalau pelakon  A list selalunya  x pegi audition.mungkin ada screen test dgn pelakon lain kot ada chemistry ke idok.aku pun tak kenal sharon tate ni.dia femes pun sbb kawen dgn roman polanski,cara kematian dia kena bunuh dek manson gila tu.disbbkan  masa tu dah mmg  menyampah dgn margot jadi tak boleh hadam la dia pegang watak sharon tate yg lawa itu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-6-2022 01:54 PM
kalau pelakon  A list selalunya  x pegi audition.mungkin ada screen test dgn pelakon lain kot ada  ...

Kalau tgk lakonan, personality bubbly tuh ala2 mcm sharon tate. Rupa mmg tak sama langsung.

Pelakon A-list pun ada manager. Diorg tak pergi audition tapi still kena screentest depan casting director. Bergantung kpd kehebatan agen sendiri utk dptkan jobs. Kadang2 diorg minta certain roles, ada yg dpt, ada yg tak dpt.
Tapi tak dinafikan, kalau jadi fevret director, cerah la masa depan utk dpt jobs.. ala2 mcm joni depp dan mamat director suami helena bonham carter tuh..
Once dah dpt main character, utk chemistry, kadang2 deme kena lakon sama atopon kalau utk cari child actor yg masuk dgn main actor, diorg buat screentest juga. So mcm kes angelina jolie jadi maleficent, diorg screen tapi last2 anak dia yg ok tak takut lakon sama masa dia pakai tanduk maleficent. Bebudak lain sumer takut.. itu deme habaq la.. taktau betui ke dakk..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon Ken clean shave, rengsalah berjanggoat berjambang pelbagai, tak tasty, nehi kabhi-kabhi-kabhi nehi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 04:54 PM | Show all posts
Ken nye tak menyelerakan langsung. Ambik Ryan Mcpartlin pun ok gak. Menokoh la jugak dgn cuttingnye.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 27-6-2022 12:06 AM

Dua2 tak sesuai jadi Barbie dan Ken. Ryan Gosling jadi Ken nampak macam muka tak siap, tak selera nak tengok. Margot plak tak sesuai jadi Barbie sbb dia ni bukan jenis soft feature.

Lantak ler, bukan I nak tengok pun, takde selera
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aammyy at 28-6-2022 12:22 PM

  
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 05:54 AM GMT+8 , Processed in 0.108775 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list