CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: SY_Mumi

[Lain-Lain] BARBIE (2023)

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 30-6-2022 09:34 AM

------edit---spam----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam cringe dan geli je tengok Ryan Gosling

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Greta gerwig ni penah direct Lady Birb tu kan? Bosan gile cite tu. Hahah iolls minat je margot robbie tp casting ni semua org tua. Tak sesuai langsung ryan gosling jadi ken.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:29 PM | Show all posts
alesandra replied at 16-6-2022 10:16 PM
1.aku mmg anti  betul dgn greta gerwig
2.ryan gosling dah rupa mcm gay kertu
3.kenapa setiap kali ad ...

bagi kami lelaki.. muka margot robbie ni level pornstar...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 04:30 PM | Show all posts

jadi parody porno jugak la kostum dua ekor ni

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:46 PM | Show all posts
Tuanya pelakon. Midlife Crisis Barbie

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 30-6-2022 06:46 PM
Tuanya pelakon. Midlife Crisis Barbie

Tumpang gelak
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:38 AM | Show all posts
ya ampun biar betul filem ni wujud... hancur watak mainan ketika usia kanak2 ku...
dah macam gay kertu dan cikki menopos dah rhoper barbie dan ken...

rosak betul filem ni... baik kekalkan je as 3D character etc... best kot cerita barbie yang 3D dulu2... iols tak miss tiap2 weekend untuk tengok barbie yang 3D tu...

satu lagi pelakon tak cukup tasty... kalau lebih tasty lagi confirm iols boleh maafkan jugak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 12:40 AM | Show all posts
aammyy replied at 30-6-2022 09:21 AM
Macam cringe dan geli je tengok Ryan Gosling

Ken dah rhoper macam ponen bottom jah jerit2 dan reaksi macamtu...
nauzubillah min zalik...

nak bayar untuk tengok tak sanggup rasa... pirate je lah... tu pun kalau ada yang sudi dan hengen nak nengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Memandangkan ramai yang melugai, apa kata hampa bagitau hampa punya taste utk pelakon mana yg sesuai utk pegang watak Barbie & Ken.

Kalau aku, mungkin Elle Fanning & Cole Sprouse.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 12:53 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 7-7-2022 12:38 AM
ya ampun biar betul filem ni wujud... hancur watak mainan ketika usia kanak2 ku...
dah macam gay ker ...

kannn.aku dulu ada patung barbie ni pun hasil dari menanges berguling-guling ats  lantai.begitu struggle nyer utk mendapatkannya.tetiba minah overrated ni buat filem potray barbie ni cikki menopos bak kata uols dan ken sebagai gay kertu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Geliiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 29-6-2022 12:49 PM

Kus semangat. Ingatkan pempuan belakang belah kanan tu telanjang bulat yach.. hampir2 nak kena sertu mata iols ne yihhh
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.093044 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list