CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[KBS2/Netflix 2022] CAFE MINAMDANG - Seo In Guk, Oh Yeon Seo

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
citer ni ok lar..best jgk..tp iols no OT jap..heroin dia keras betul muka..bibir atas bila bercakap mcm xbergerak..xtw nk describe mcm mana tp mmg terganggu tengok dia..iols sejenis suka tngok jeroin lawa..xkira plastik ker xplastik..tp kalo dah keras jer muka sampai bercakap pon bibir xgerak..mmg xsuka

lega dpt luah perasaan kt sini..lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 10:43 PM | Show all posts
i baru tahu yg that Leftenan lady tu ..THe ghost  tu ialah lead actress dalam Mad for each other   ohhh baru tahu , so familiar  , and i dok kata dalam hati , she looked very familiar , but on which drama...haha nnow minah dalam Mad for each other

amboi watak lady of steel sekarang dulu hopeless penakut habis..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:43 PM | Show all posts
i baru tahu yg that Leftenan lady tu ..THe ghost  tu ialah lead actress dalam Mad for each other   ohhh baru tahu , so familiar  , and i dok kata dalam hati , she looked very familiar , but on which drama...haha nnow minah dalam Mad for each other

amboi watak lady of steel sekarang dulu hopeless penakut habis..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:21 AM | Show all posts
i pun mula tengok mcm kenal muka leftenan tu....pastu tengok betul2...betul la dalam mad for each other...pastu google ye betul...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:21 AM | Show all posts
Mekpah2 replied at 2-7-2022 11:07 PM
citer ni ok lar..best jgk..tp iols no OT jap..heroin dia keras betul muka..bibir atas bila bercakap  ...

hahahaha...mmg perasan bibir bawah dia tu macam terjuih kan...hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 4-7-2022 10:43 PM
i baru tahu yg that Leftenan lady tu ..THe ghost  tu ialah lead actress dalam Mad for each other   o ...

I remember her from Korean Odessey.
Ok jugak drama cafe minamdang ni. Kelakar2 gitu n first time tgk seo i guk bebetul. Drama2 dia sblm ni i tak penah tgk habis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:16 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 6-7-2022 10:28 PM

Ep 3 & 4,

okay, now we go somewhere, rupanya leftenan Ghost ni Jan Hae Jun ni dia ni ade abang , kematian abang dia tu ade kaitan dengan Nam Han Jun - sebab dulu Han Jun ni leftenan police and a profiler.
Okay - kematian abang Hae Jun  Ni Leftenan Ghost ni , dia mati dibakar so...apa yg berlaku ialah kali ni ada mayat yg depa cari tu dibunuh dengan MO yg sama...so..hmm..selama lama ni Han Jun kan..dok buru the Gopuri nilah - the name given to the killer.

I see....so it appears that Nam Jun Han is the victim here who was  3 years ago, wrongly accused of ? something ? tampering the evidence etc reagrding this case?
dia juga disalah anggap oleh Han Jun Hae ( Ghost ni ) ...

anyway appearance Seo In guk ni , lain sikit lah sebab rambut kot...stylish and nampak matang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengal betul Nam Han Jun... Su Cheol pun sama...
Both need each other... Kalau takde Su Cheol susah jugak sebab dia sorang je yang terer fight... Nam Han Jun penakut...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-7-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah Nam Han Jun tu jadi 'shaman'... maybe culprit a.k.a Gopuri yang dia nak cari tu shaman... bila ada burnt cases je dia pergi tengok...

Latest case dalam sewerage tu M.O sama macam Gopuri...

Iols speku yang masukkan evidence dalam laci Nam Han Jun tu mesti polis jugak... tapi so far tak nampak suspicious lagi dengan watak2 dalam drama ni... maybe belum keluar lagi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 4-7-2022 10:43 PM
i baru tahu yg that Leftenan lady tu ..THe ghost  tu ialah lead actress dalam Mad for each other   o ...

Ingatkan u ingat heroin ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:30 PM | Show all posts
Rahah replied at 6-7-2022 10:27 PM
Patutlah Nam Han Jun tu jadi 'shaman'... maybe culprit a.k.a Gopuri yang dia nak cari tu shaman... b ...

eh kalau nak specu kan u tak ssuspect ke prosecutor tu something ke? kekadang org yg tak expect tu yg jahat dalam k drama ni, ringht under your nose...oh sakit jiwee ini berlaku taw...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 6-7-2022 10:34 PM

Bijak jugak diorang buat business tu even though macam scam tapi Nam Han Jun & the gang dapat selesaikan kes2 clients tu... tapi main reason dia nak cari killer Prosecutor Han...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:38 PM | Show all posts
Rahah replied at 6-7-2022 10:28 PM
Ingatkan u ingat heroin ni...

tak tahu nama.....tapi ingat muke je , drama pun lupe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 6-7-2022 11:20 PM
mbhcsf replied at 6-7-2022 10:30 PM
eh kalau nak specu kan u tak ssuspect ke prosecutor tu something ke? kekadang org yg tak expect tu ...


Yup... awal2 I speku dia tapi I simpan dulu komen pasal dia...

Dia 1st person yang iols rasa suspicious tapi tak obvious lagi sebab dia banyak tolong Leftenan Jae Hui...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 6-7-2022 10:38 PM
tak tahu nama.....tapi ingat muke je , drama pun lupe

Oh ingat la tu... just lupa nama jer... I pun kadang2 lupa nama sebab ramai sangat korean actor & actress ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru tgk sampai ep2 and honestly vibe drama ni macam i suka. Lagi2 seo in gukkkkkkk

Tapi kan, tapi kan, the heroin tu i masih was2 la uols. Tak tahu la kenapa tak boleh nak minat dia haha. Please tell me ep 3 n 4 makin better ke cemana uols

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
br tgk episode 1 & 2 hasil hasutan anak perempuan kaka, disbbkan ni drama SIG maka kenalah tgk smp hbs nampaknya
vibe watak SIG cam shopping king Louis pun ada sbb cam bengong2 tp bergaya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillarexy replied at 6-7-2022 11:36 PM
I baru tgk sampai ep2 and honestly vibe drama ni macam i suka. Lagi2 seo in gukkkkkkk  
...

I tengok drama ni sebab Seo In Guk...

Heroin ni memang biasa2 je... tapi still boleh layan sebab iols suka Seo In Guk dalam citer ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah2 replied at 2-7-2022 11:07 PM
citer ni ok lar..best jgk..tp iols no OT jap..heroin dia keras betul muka..bibir atas bila bercakap  ...

Iols xperasan mulut tu... tapi muka dia memang keras... bila uols komen ni iols asyik perhati je mulut dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cha Tae Hyun ada buat cameo...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:52 PM GMT+8 , Processed in 4.026447 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list