CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5060|Reply: 73

[KBS2/Netflix 2022] CAFE MINAMDANG - Seo In Guk, Oh Yeon Seo

  [Copy link]
Post time 12-6-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 13-7-2022 10:28 PM


Profile
Drama: Cafe Minamdang
Revised romanization: Minamdang
Hangul: 미남당
Director: Ko Jae-Hyun
Writer: Jung Jae-Han (novel), Park Hye-Jin
Network: KBS2
Episodes: 18
Release Date: June 27, 2022 --
Runtime: Monday & Tuesday 21:30
Language: Korean
Country: South Korea
Content rating: 18+

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
Nam Han-Joon (Seo In-Guk) is a former criminal profiler, who now works as a fraudster. For his scams, he disguises himself as a fortune teller and runs the fortune teller shop Minamdang. He attracts customers with his attractive physical appearance and smooth talking skills. He scams his customers for money, but he also gets involved in their cases and helps solve them. He even provides customer service for his clients. Nam Han-Joon's partners are Soo-Cheol and Nam Hye-Joon. Soo-Cheol runs a private detective agency and Nam Hye-Joon is Nam Han-Joon’s younger sister. She is an elite hacker.

Han Jae-Hee (Oh Yeon-Seo) has worked as a detective for 3 years. She is enthusiastic about her job and tries to follow a righteous path. Somehow, Han Jae-Hee gets involved with Nam Han-Joon.

CAST
Seo In-guk as Nam Han-joon: a good-looking profiler-turned-swindler who is a shamanic heresy and has splendid speech skills.

Oh Yeon-seo as Han Jae-hee: a third-year homicide detective who is righteous, lighthearted and quirky, but a sincere person.

Kwak Si-yang as Gong Soo-cheol: a barista at Minamdang during the day and a homicide detective at night.

Kang Mi-na as Nam Hye-joon: Han-joon's younger sister who is a former NIS ace.

Kwon Soo-hyun as Cha Do-won: an intelligent and wealthy prosecutor at the Western District Prosecutors' Office's Criminal Affairs Department.

Jung Ha-joon as Na Kwang-tae: a rookie detective.

Baek Seo-hoo as Jonathan: a part-time employee at Minamdang.

Jung Man-sik as Jang Doo-jin: a veteran detective of fifteen years.

Jung Eun-pyo as Kim Cheol-geun: the chief of police.

Hwang Woo-seul-hye as Lee Min-kyung: a VVIP customer of Minamdang.

Park Hae-in as Lee Ji-eun: a friend of Kang Eun-hye.

SPECIAL APPEARANCE
Song Jae-rim

Credit: Asianwiki & Wikipedia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kat Netflix ye citer ni? Blhlah masuk dlm list…Iols skrg tgk citer yg ada kat online streaming platform je…malas nak bukak2 dramacool ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 12-6-2022 05:59 PM
Ada kat Netflix ye citer ni? Blhlah masuk dlm list…Iols skrg tgk citer yg ada kat online streaming  ...

Selected region... kat Malaysia mesti ada...
Iols pun sama tapi itulah Doctor Lawyer tu terpaksa jugak layan kat dramacool...

Citer Haneul tu pun takde kat online streaming... hmmm...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni Myul Mang... ni scammer pulak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2022 10:35 AM | Show all posts
OFFICIAL TRAILER...

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:48 AM | Show all posts
oh cool...ini ganti bloody heart  ye next week...wow cool...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:23 PM | Show all posts
Rahah replied at 12-6-2022 06:04 PM
Selected region... kat Malaysia mesti ada...
Iols pun sama tapi itulah Doctor Lawyer tu terpaksa  ...

dramacool ni kene pandai tekan the last domain nyer  wb address kalau yg dulu  ade iklan pop up yg ntah ape2 je ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-6-2022 07:23 PM
dramacool ni kene pandai tekan the last domain nyer  wb address kalau yg dulu  ade iklan pop up yg ...

Haah... memang banyak ads pop up...

I download je... kalau nak tengok online click download tu pilih link xstream... I pernah try tu kurang sikit ads...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 08:27 PM | Show all posts
jap schedule drama korea ni  by weekly

isnin - cafe minamdang, link eat love kill
selasa - jinxed at first
rabu  : kiss sixth sense
jumaat : why her, doctor lawyer
sabtu : alchemy of souls


Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 12:17 PM | Show all posts
ada yang dh tengok ke 1st episod? mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 02:01 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 28-6-2022 12:17 PM
ada yang dh tengok ke 1st episod? mcm mana?

baru tgk...oklah, citer crime tapi lawak...
somehow x tau kenapa citer ni ingatkan iols kat inspector koo...
maybe sebab genre lebih kurang sama...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:44 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 28-6-2022 07:45 PM
lynn_dmm replied at 28-6-2022 12:17 PM
ada yang dh tengok ke 1st episod? mcm mana?

best , the pilot tu best lah - mamat Seo In guk ni berlakon lain dari citer yg dia pernah berlakon, macam hilarious comical type lah..bergaye and did he do something with his complexion , he looked differnt somewhat. mungkin rambut dia style lain, style pun lain, nice.
I suke idea drama ni and plot untuk pilot ni.

menariklah.
seperti biase, hero mestilah ade element misteri nama persona shaman dia ialah Nam Han Juk , nama sebenarnya lain, ade lah his past life yg mana dia disabitkan dengan satu kesalahan and dapat pelepasan penjadra cepat ke camner ke escaped i tatau,  and the pursuer tu adle heroin ni ,menarik personality dia...

cefe tu tempat Nam Han ni jalankan business dia dan dibantu beberapa orang . bestlah

dia bina reputasi sebagai persona yg  eccentric, berkebolehan shamanic ability yg wow gitu lah , boleh kenal org etc etc gitulah...walhal dia buat homework dengan hancker ni , one of jis helpers hahahahah lawak lawak...

dia ni rancang sesuatu , so interesting.

so far so good lah ...




Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 09:14 PM | Show all posts
Rahah replied at 12-6-2022 06:07 PM
Sebelum ni Myul Mang... ni scammer pulak...

arghh annoying myul mang ..DAYS...isk ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 29-6-2022 10:16 PM

Adoi... kelakar la...

Sukahati je 2 orang tu layan Han Jae Hui macam maknae... rupanya dia team leader diorang... Lieutenant Han Jae Hui... malu je... Detective Na tu maknae...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lee Si Eon!
Lama dah tak tengok dia berlakon...
Berdarah telinga dengar Prosecutor Cha tu bercakap...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 27-6-2022 08:27 PM
jap schedule drama korea ni  by weekly

isnin - cafe minamdang, link eat love kill

Follow semua kdrama tu ke mod MB?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 28-6-2022 02:01 PM
baru tgk...oklah, citer crime tapi lawak...
somehow x tau kenapa citer ni ingatkan iols kat inspec ...

Haah betul...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 28-6-2022 09:14 PM
arghh annoying myul mang ..DAYS...isk ..

Plot je tak best... Myul Mang okay je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan x hingat si myul mang ni
haha belum ingat lagi nama watak seo in guk dlm citer ni…nam apa ntah…

Pembantu dia pun semua quirky perangai diorg…lagi sorang prosecutor tu…sampai lee si eon tu sanggup balik penjara drpd duduk kena ceramah dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:45 PM | Show all posts
ep 2

bagus bagus, so dapat tahu siapa Nam Jun Hn ni sebenarnya...i see..dia polis rupanya dan in his past , dia dah pernah bersua dengan ...Leftenan the GHost Police tu , i see.....
scene the Ghost geledah rumah tu best ...semua bersih kecuali bilik adik dia...hahahaha

lain je penampilan Seo In Guk in this..nampak kemas and elok seba rambut dia tak ade dyes lagi.  oklah more adult.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.095719 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list