CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[KBS2/Netflix 2022] CAFE MINAMDANG - Seo In Guk, Oh Yeon Seo

  [Copy link]
Post time 12-7-2022 09:33 PM | Show all posts
ep 5

adeh...Leftenan Jae Hun / grumpy Inspector ni...dia sangat kecoh and macam melulu gitu, at least bagilah peluang kat Nam Jae Hun tu nak buat juga siasatan and tambahan pula teori Nam Jae Hoon tu boleh pakai...

aiyaaaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2022 08:33 PM | Show all posts
ep 6

adeh citer ni macam bau bau  Psychometric tu

horror sangat pembunuh tu , eee dia bunuh dengan bakaq eee and Nam Jun Han memang sempat bergelut dengan pembunuh tu and nampa something like scar , burnt scar dekat wrist pembunuh tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 13-7-2022 10:30 PM

Dramatic sangat Nam Han Jun jumpa omma dia... kelakar giler...

Whoa... finally dah keluar real killer Prosecutor Han... ada scar kat tangan...

Iols speku real killer tu prosecutor... ataupun accomplice... sebab someone yang call Choi Yeong Seop masa dia keluar jail tu Prosecutor...

Episode baru ni iols suspicious dengan Prosecutor Cha... tapi masa dia bercakap dengan Jae Hui, real killer yang ada scar tu dalam kereta... maybe Prosecutor Cha ni accomplice...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 12-7-2022 09:33 PM
ep 5

adeh...Leftenan Jae Hun / grumpy Inspector ni...dia sangat kecoh and macam melulu gitu, at lea ...

Agree!

Sebab Nam Han Jun tu ex profiler... dia tau apa yang dia buat... dia pun nak investigate sebab Prosecutor Han tu bff dia... kena bakar depan mata...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
I tak tau lagi nak tengok ke tak citer ni
Nampak Sabrina budak utuber tu pi PC buat la review
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 09:37 AM | Show all posts
Rahah replied at 13-7-2022 10:24 PM
Dramatic sangat Nam Han Jun jumpa omma dia... kelakar giler...

Whoa... finally dah keluar rea ...

i rase yes , buat macam Jirisan...i mean i tak strike off Prosecutor Cha from the list lagi sebab drama korea ni memang , kekadang suspect tu macam right under your nose pun , u macam akan bau bau bila hujung hujung...

cume i rasa the Grumpy inspector JAe Jun tu kena flexible sikit - dia ni terlalu amat prejudice against Nam Han Jun , yeslah dia memang fikir yg Nam Han Jun ni buat suspect  utama Cheong Yeol seop tu terlepas pada kes lepas tetapi , Nam  Han jun tu betul...he knows what he is doing...

i tak faham kenape JAe Jun the leftenan grumpy ni suke sangat dok macam sesikit report kat Prosecutor Cha itu ini...i mean tahulah  ade kaitan dengan case tapi..sikit sikit involved dia , tu satu hal warrant and etc , kan...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nam Han Jun baru tau Jae Hui adik Prosecutor Han...

Dah tau siapa killer Prosecutor Han... Gu Tae Su... tapi backup dia higher ups... so selamat la dia...

Iols rasa ada someone yang bagi arahan kat Gu Tae Su ni selain daripada higher ups yang ada masa meeting dengan Auntie Im... Auntie Im yang sampaikan arahan tu... Gopuri tu pun Auntie Im bagi kat Gu Tae Su... macam ritual gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 08:06 AM | Show all posts
so identiti Gopuri tu diketahui...rupnya ia sejenis kain putih yg digunakan dalam ritual shama tu. i see...
dan semua fitmah tak berasas kat Nam Juh Han 3 years ago terungkai sebab depa dah tahu ade pihak yang somehow tak nak case  ni disiasat.

Prosecutor Choi ni cousin GTS so...i wonder apekah akan ade plot twist ???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2022 08:07 AM | Show all posts
so bila dah habis citer Link tu i may be insya ALLAH akan follow citer ni ...

Jinxed at first tergendalak kejap...huuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sitisbp at 28-7-2022 08:34 AM

Berapa byk org atas daaa citer ni. Auntie im tu pun ikut arahan jugak. Last tunjuk side muka lelaki tu, tu kira paling atas ke ada atas lg..jenuh. yg auntie im.tu betul2 shaman bomoh santau ke wayang? Yg cucuk2 ala vodoo candidate election tu kira sakit jantung sbb auntie im buat la ceritanya ni? Shaman han tu kita tau mmg wayang sbb guna tech utk info, auntie im ni kira real shaman la ya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 08:56 PM | Show all posts
sitisbp replied at 28-7-2022 08:32 AM
Berapa byk org atas daaa citer ni. Auntie im tu pun ikut arahan jugak. Last tunjuk side muka lelaki  ...

citer ni merapu rapu sikit  hahaha

i nak tergelak tu  punyalah malas nak buka cafe sanggup pi tipu : ke jirisan untuk upacara ritual hahah perli jirisan ke?

anyways- agak lambat jugak yg Leftenan Han si Grumpy ni nak percaya kat Nam Jun Han , i mean selama lama ni Nam Jun Hn ka dah banyak kali habaq...my god.

then untul Nam Ju Han pi sesi hypnosis tu baru dia sedar..cheh.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 28-7-2022 08:56 PM
citer ni merapu rapu sikit  hahaha

i nak tergelak tu  punyalah malas nak buka cafe sanggup pi tip ...

Tu la boleh tahan merapunya sampai blh tertido . Mcm saja di buat lambat2 ke apa plot dia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 28-7-2022 08:32 AM
Berapa byk org atas daaa citer ni. Auntie im tu pun ikut arahan jugak. Last tunjuk side muka lelaki  ...

Iols rasa Auntie Im tu memang real shaman... sebab dia ada buat ritual tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Auntie Im ni nak buat ritual kena sacrifice someone... sebab tu la kot Gu Tae Su bunuh orang...

Tapi citer ni memang lawak habis... baru nak serious dah tergelak tengok Nam Han Jun...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2022 12:36 PM | Show all posts
Rahah replied at 30-7-2022 04:14 PM
Auntie Im ni nak buat ritual kena sacrifice someone... sebab tu la kot Gu Tae Su bunuh orang...

Ta ...

yes lah , he makes situasi yg getir tu jadi lawak ..and logik dia pun betul...sebab tu kekadang lah dia macam tak kisah je grumpy tu nak marah ke ape ke, janji plan dia jalan je...alih alih , dalam operasi Gang Grumpy tu yg macam lewat sampai...depa sampai dulu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-8-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 3-8-2022 09:12 PM
mbhcsf replied at 31-7-2022 12:36 PM
yes lah , he makes situasi yg getir tu jadi lawak ..and logik dia pun betul...sebab tu kekadang la ...


Gang Grumpy tu agak slow sikit especially 2 orang tu... 2 orang ni kalau ikut mesti ada yang spoil... episode latest ni termakan poisonous mushroom...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-8-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Prosecutor Cha tu baik... abang dia yang jahat... Cha Seung Won... Prosecutor Cha dah bagi warning kat abang dia...

Rupanya Gu Tae Su tu bukan real name dia... Lim Yeong Ju... dia ni suspect 1st kes Detective Jang...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 07:41 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 5-8-2022 07:45 AM

Ep 9 & 10.

Banyak berlaku dalam episode ni, Prosecutor Cha tu ...memulai suspect dia dok leaking the intel semua, tapi i boleh faham juga, dia nak warn brither dia, i mean , ade conflict of interest pulak.

Eh Auntie IM tu   tahu aje ade bug  bawah pinggan staek tu - so she knew Nam Jun Han pun...dan dia seolah olah dapat agak kan?so past history dia ni evil.
adengan lain kelakar lah.

Identiti Go Tae Sung dikenalpasti akhirnya, and babak akhir tu? takkan lah caravan tu tak ade window yg boleh dibuka kot kat bghn atas tu untuk bagi udara dalam caravan tu keluar , aliran udara dalam caravan tu semestinyalah kena ade satu mekanisme kan bagaimana dia dikawal so , i pelik bila Leftenan Han dok ketuk ketu cermin tanpa buka semua tingkap termasuk yg kat atas bumbung , kan dah boleh keluaq?escaped drpd tempat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 06:22 PM | Show all posts
ep  13 & 14

Akhirnya ...gopuri killer , Go Tae Su berjaya ditumpaskan dan dia memang ade troubled childhood which lead to him having psychopathic personality disorder.

Bukan tu saje Tu Cha Seong Won , ke Cha Do won ? yg alami antisocial personality disorder tu - sapa tu?
pun sama sakit.

Auntie Im tu - hmm yerkejut dia  bila Nam Jun Han datang dalam majlis pecah tanah projek JXXX - dong tu.
hahaha..

Cuma kenapa Go Tae su beria benar nak rahsiakan sapa yg suruh dia bunuh all the victims?
macam semasa disoal siasat tu dia memang macam rahsiakan...
stupid or what?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Syok layan cafe minamdang tapi geram si Song cheol tu ala2 lurus dgn muka bodoh2 dia. Kdg2 otak dia boleh pakai jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 04:10 PM GMT+8 , Processed in 0.188043 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list