CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
 Author| Post time 7-9-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 7-9-2022 09:21 PM
oh haku perasan yg mak si gf seung gi nie pelakon citer jewel in the palace ye Korean drama  yv very ...

Tak tengok pulak drama tu... memang tak kenal mak gf Seunggi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-9-2022 09:32 PM
Iols memang ajak uol moyan ongoing... nanti dah habis takde geng...

Hahha. Tula..best pulak lyn ongoing
Kelakar citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-9-2022 09:36 PM
Tu la nama dekat2 kan...
Lee Se Young ni makin cantik pulak la...
Acting pun bagus...

Aah,cantik kan dia
Tak kayu,fashion dia lawa2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 09:54 PM
Hahhaha. Lawak tau rambut dia
Jgn la rambut mcm tu sampai habis,hudoh sgt

Iols ada jugak terfikir janganlah style rambut Seunggi ni sampai finale gitu jer...
Tapi next episode tak nampak lagi tukar style rambut tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-9-2022 09:57 PM
Iols ada jugak terfikir janganlah style rambut Seunggi ni sampai finale gitu jer...
Tapi n ...

Arhhh,ghisauuuuu
Rambut dia dlm mith latest tu mcm budak2,baby face sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 01:30 PM | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 09:53 PM
Tq uols,adamas & bigmouth yg mana uols rekomen tengok dulu
Iols x suka ljs&yona tp plot mcm best
A ...

semestinya ADAMAS, leee classy Seo Ju Hye and brilliant Ji Sung tu, i suke dia berlakon mamat ni dalam dr John pun wow dia best...
BIg mouth tu violent dia boleg thn jugaksss ler

adams tu pun ade violent tapi big mouth ni intrgue dia lain macam you ....sampai pening sapa side belah sapa sebab kekadang kita ingat mamat ni ok , turned out adeh dia ni tak ok

ADAMAS ni main psychology, strategy and wits, big mouth ni strtegy and wits and actions

tapi sebab i suke yg classy and nice and cantik i suke adamas...seo ji hye nice baju dia, garden dia ...cantik aaah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 01:33 PM | Show all posts
Rahah replied at 7-9-2022 09:53 PM
OT jap...
Coach Jegal tu menarik sebab ML yang berlakon Mad For Each Other... he's a good actor t ...

ohhhh yg that guy tu ...yeah yess i know....ooooo  hahahahaha eloklah si gf dia berlakon dalam cafe minamdang  hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 8-9-2022 01:30 PM
semestinya ADAMAS, leee classy Seo Ju Hye and brilliant Ji Sung tu, i suke dia berlakon mamat ni da ...

I follow you,adamas dulu
I mmg minat jisung,dr john i lyn best
I lyn adamas dulu while waiting TLC next week
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 8-9-2022 01:33 PM
ohhhh yg that guy tu ...yeah yess i know....ooooo  hahahahaha eloklah si gf dia berlakon dalam caf ...

Siapa gf coach tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 04:46 PM | Show all posts
x sempat nak meroyan sini sbb belum tengok...walaupun sbnanrya tak sabar nak tgk masa premier aritu...iols abis kan poong dulu...malam ni bole start 2 episod terus...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 05:29 PM | Show all posts
lynn_dmm replied at 8-9-2022 04:46 PM
x sempat nak meroyan sini sbb belum tengok...walaupun sbnanrya tak sabar nak tgk masa premier aritu. ...

best pilot citer ni...Oh  Poong ke...hokies selamat menonton...i baru sedar dia sampai epi 12 je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 05:31 PM | Show all posts

gf coach jeagl tu dalam drama bessssttt gilersssszz...MAD ABOUT YOU...yeah , dah tengok dah mad about you? hahahahahahaaa

tengok tak cafe minamdang? tu yg lefternan ghost , grumpy Han tu gf dia dalam mad about you tu lerrrzzz
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 8-9-2022 04:46 PM
x sempat nak meroyan sini sbb belum tengok...walaupun sbnanrya tak sabar nak tgk masa premier aritu. ...

Poong tu citer apa pulak uols
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 8-9-2022 05:31 PM
gf coach jeagl tu dalam drama bessssttt gilersssszz...MAD ABOUT YOU...yeah , dah tengok dah mad ab ...

I belum tengok MAY,masuk dlm list dulu????????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2022 10:36 PM | Show all posts
Woah...Dr Tedros...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-9-2022 10:36 PM
Woah...Dr Tedros...

Mendunia la TLC lps ni,hehehe
Betul la drama ni ada knowledge
I pun tatau psl sound bising tu boleh smn pemaju rumah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-9-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 8-9-2022 10:42 PM
Mendunia la TLC lps ni,hehehe
Betul la drama ni ada knowledge
I pun tatau psl sound bising tu bole ...


Ni dah mendunia uols... sebab Dr Tedros pun tweet...

Saman bunyi bising ikut law negara tu kan... macam drama ni Korean law... entah Malaysia iols tak tau... kalau forummer tau boleh share info...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-9-2022 10:44 PM
Ni dah mendunia uols... sebab Dr Tedros pun tweet...

Saman bunyi bising ikut law negara tu  ...

Lambat lg nk tunggu isnin????????
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 03:17 PM | Show all posts

hahahahahahaha... about time yups...i nampak masakan depa memang banyak gune ketchups, sauce, etc ...eloklah khidmat pesanan masyarakat tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 03:18 PM | Show all posts
piahsemah replied at 8-9-2022 10:42 PM
Mendunia la TLC lps ni,hehehe
Betul la drama ni ada knowledge
I pun tatau psl sound bising tu bole ...

sebab pemaju perumahan tu tak ikut SOP specification yg ditetapkan ketika membina kondo kepaa public , ketebalan lantai semua kena ikut ...so depa ada asas untuk saman pemaju sebab tak telap bunyi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.345623 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list