CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
Post time 7-9-2022 02:09 PM | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 02:06 PM
Thn ni thn lawyer mendunia uols,hahahaha

kannnzzz? banyak sungguh suits, tailored suits and all.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 7-9-2022 01:16 PM
Dah tgk epi2. Cepat ja tunjuk sbb musabab nya derang break up n back story jungho n yuri. So plot  ...

Kan,mesti komplot nak jatuhkan dohan
Makcik2 gang main kad jungho pun misteri tau uols,ada kena mengena dgn dohan juga

Next episod jungho makin hensem
Tasuka la rambut curly dpn dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 02:09 PM
kannnzzz? banyak sungguh suits, tailored suits and all.

Mesti ada sbb dia pakai mcm tu kan,hhahaha
Tp misteri dlm ni taklah pening nk pikirkan
Citer ni light and fun ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 02:09 PM
kannnzzz? banyak sungguh suits, tailored suits and all.

Mesti ada sbb dia pakai mcm tu kan,hhahaha
Tp misteri dlm ni taklah pening nk pikirkan
Citer ni light and fun ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 04:44 PM | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 03:52 PM
Mesti ada sbb dia pakai mcm tu kan,hhahaha
Tp misteri dlm ni taklah pening nk pikirkan
Citer ni li ...

buat mase ni yeeeee....pilot episodes.....nenanti ...hehehehe ..tapi hopefully rom com ni light hearted happy hourlaaaa hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 04:44 PM
buat mase ni yeeeee....pilot episodes.....nenanti ...hehehehe ..tapi hopefully rom com ni light he ...

Yeayyyy,saya suka sy suka
Ramai ja yg komen kata tak best la,x mcm vagabond la,lsy slp pilih drama la,hurm
I tak kesah okay
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 07:52 PM | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 07:41 PM
Yeayyyy,saya suka sy suka
Ramai ja yg komen kata tak best la,x mcm vagabond la,lsy slp pilih drama ...

owh?  tak pe , drama je pun, tak best leave it atau find something positive about it and make it a motivation for you nak tonton sampai habis.

I as u know just trust my hunch je...atau intuisi hati i , i tak pedulik apa org lain kate sebab for me, this is the kind of drama i wanna watch, the kind of plot which interests me...and i watche dit insya ALLAH...

kalau intuisi hati i kate tak leh nak go on sebagaimana terjadi pada drama tomorrow tu stuck je at ep 6 so memang i tak ade mood nak tengok...

i macam tu  - macam bebaru ni i terclicked kat citer drama jepun mana ntah hahaha..tajuk NICE FLIGHT..eh my hunch , intusi hati kate best , i tengok je...

kalau  tak best - i try to find ape yg i buat hilang minat atau something is not right somewhere...tapi still kalau drama tu i suke pulak , i tak dapat nak tengoka pe benda org lain tak suke , i tengok je , kalau drama tu bebetul teruk sangat then i ngamuksss...macam GRID, LINK , DAYS...and last bit of AOS tu tapi i know it wasnt siap so tak pe kasi chance...Kiss sixth sense tu best cume last ep 12 tu ngarut sebab depa kinda conclude masa ep 11 ..but overall best tau....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 07:52 PM
owh?  tak pe , drama je pun, tak best leave it atau find something positive about it and make it a ...

Agree,i pun mcm tu
Nk lyn santai2 jer,nk ballance dgn drama yg berat
Aos tu uols dah tengok habis ker
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2022 08:24 PM | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 08:03 PM
Agree,i pun mcm tu
Nk lyn santai2 jer,nk ballance dgn drama yg berat
Aos tu uols dah tengok habis  ...

yer ade drama yg i follow my hunch ...wah berat - like Adamas, big mouth
so sekarang ni nak lighten up my brain i suke je follow cier citer chic lit ni macam Good job, cafe law, today's webtoon - ni healing drama..Poong pun i ikut tapi dah habiss.....so yes...itulah tu...nak tengok Good Coach Jegal best ke tak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 08:26 PM | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 08:03 PM
Agree,i pun mcm tu
Nk lyn santai2 jer,nk ballance dgn drama yg berat
Aos tu uols dah tengok habis  ...

AOS tu mestiiiiiiii dah habis part 1 walaupun kelat pada i endingpart I tu...i follow...oh yes i probably follow little women...nampak macam best ade elemnt arts, gardening and SONG JOONG KI hahahahahahaha...hmm nice,tapi i rasa little women ni nampak multi plox complex ni so macam adamas...adama tu wow...fast paced gilerszz i mean tak sunyi dengan twosting plot , intrugue and helah aaahhh rasa macam oh wow tatau nak tulis ape lepas nonton ...sebab sub plot ain plot berlaku seiring  terpisah juga and then ade kaitan ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
oh haku perasan yg mak si gf seung gi nie pelakon citer jewel in the palace ye Korean drama  yv very hype taun 2003 n kebetulan mak die berlakon jahat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 7-9-2022 09:35 PM
cahayahidupku replied at 6-9-2022 11:00 PM
Oh ade eh. Aku lyan kdrama pun mostly kt dramacool jgk. Xpsan plk ade LC ni.hokay2..aku akn meremp ...


So far website tu selamat lagi sebab tukar2 & banyak... eh tapi ada drama dia tak ambil kat viu... sebab ada logo sbs, tvn etc... diorang just copy subs jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 6-9-2022 11:27 PM
Tula..iolz dah munkir janji,konon nak tunggu habis
X menyempat,best sgt tengok teaser

Iols memang ajak uol moyan ongoing... nanti dah habis takde geng...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 6-9-2022 11:30 PM
Iols dah tahu sbb jungho quit lawyer,huhuhuhu
Sbb tu juga la dia break up dgn yuri
Nama kat luar l ...

Tu la nama dekat2 kan...
Lee Se Young ni makin cantik pulak la...
Acting pun bagus...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 7-9-2022 02:09 AM
Ok done layan 2 episod pengenalan

Setakat ni berpuas hati lagi x slow sangat n still ok sbb awal2 n ...

Agree...
Menarik kan kes2 drama ni... kes yang jarang ada dalam kdrama... macam bunyi bising tu pun sebenarnya salah faham... bukan neighbours yang buat bising...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 01:27 PM
awat banyak sangat citer profesion watak lawyer ye- mula dengan Again, My life, Why Her, Extraordina ...

The answer is...
Knetz suka drama2 genre legal... that's why writernim suka tulis drama lawyer, prosecutor...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-9-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 7-9-2022 02:09 PM
Kan,mesti komplot nak jatuhkan dohan
Makcik2 gang main kad jungho pun misteri tau uols,ada kena me ...

Masa jadi prosecutor je rambut dia elok...
Tukar profession jadi novelist rambut pun...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 08:24 PM
yer ade drama yg i follow my hunch ...wah berat - like Adamas, big mouth
so sekarang ni nak light ...

OT jap...
Coach Jegal tu menarik sebab ML yang berlakon Mad For Each Other... he's a good actor tapi kouta drama I dah penuh... tak boleh nak tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 7-9-2022 08:26 PM
AOS tu mestiiiiiiii dah habis part 1 walaupun kelat pada i endingpart I tu...i follow...oh yes i pr ...

Tq uols,adamas & bigmouth yg mana uols rekomen tengok dulu
Iols x suka ljs&yona tp plot mcm best
Adamas pasti iols lyn,jisung i suka sesangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-9-2022 09:50 PM
Masa jadi prosecutor je rambut dia elok...
Tukar profession jadi novelist rambut pun...

Hahhaha. Lawak tau rambut dia
Jgn la rambut mcm tu sampai habis,hudoh sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:18 AM GMT+8 , Processed in 2.036215 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list