CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
 Author| Post time 5-9-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama ni boleh streaming kat viu pukul 10pm...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-9-2022 07:54 PM
Haah malam ni...
Kalau ada viu boleh tengok pukul 10pm...


Iols mcm nk tengok ongoing la pulak
Boleh ajarin iols cemana nk tengok ongoing
Kena download apa n kena byr dak
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-9-2022 07:52 PM
Nampak kelakar kan...
Seunggi ni kalau pipi dia tak kembung macam kurus sangat... kalau pipi ...

Harini ada video dia so seksi,ahaks
Seluar skini putih&long shirt hitam
Jrg nmpk show off badan dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 5-9-2022 08:26 PM
piahsemah replied at 5-9-2022 08:05 PM
Iols mcm nk tengok ongoing la pulak
Boleh ajarin iols cemana nk tengok ongoing
Kena download apa n ...


Uols download apps viu...
Lepastu cuba tengok drama ni free @ tak... kalau free tak payah subscribe dulu... kadang2 ada promo... iols memang subscribe sebab tengok kdrama... ada kdrama yang premium... so iols ambil pakej sebulan...

Kalau tak silap iols kalau tak subscribe ada ads... kalau nak subscribe uols click kat my account...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 5-9-2022 08:06 PM
Harini ada video dia so seksi,ahaks
Seluar skini putih&long shirt hitam
Jrg nmpk show off badan di ...

Video teaser drama ni ke?
Iols tak tengok lagi...
Dalam Vagabond dah show off...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-9-2022 08:20 PM
Video teaser drama ni ke?
Iols tak tengok lagi...
Dalam Vagabond dah show off...

X sure,tp promosi drama ni
Mcm baru keluar dari kbs gitew
Seksi dgn sluar ketat,hohoho
Pakai sliper jer,dia kan slalu pakai baju bsr dan jaket
Harap jatuh cinta dgn lsy
Nyah kau lee da in
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 5-9-2022 09:54 PM
piahsemah replied at 5-9-2022 08:40 PM
X sure,tp promosi drama ni
Mcm baru keluar dari kbs gitew
Seksi dgn sluar ketat,hohoho


Yela teaser drama... iols tak tengok lagi... takpe malam ni dah start citer ni...

Hmmm... yang pasti iols memang tak suka dia dengan gf dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-9-2022 09:52 PM
Yela teaser drama... iols tak tengok lagi... takpe malam ni dah start citer ni...

Hmmm... yang p ...

Semua fans x suker????????
Haishhh..mohon dia jatuh cinta di lokasi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah tengok half 1ep,tamau bg spoiler
Uols jgn baca komen2 lg
1 words "lsg betul2 kim jung ho"
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:50 AM | Show all posts
best tak??? belum tengok tp rating mcm ok
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 6-9-2022 09:50 AM
best tak??? belum tengok tp rating mcm ok

Kalau baca komen hurm
Tp i dah tengok pg td,ok ja
Santai2 and ada la misteri dia
Baru episod 1
I suka citer ni
Yg komen hurm tu sbb expext lebih la sbb mouse and vagabond ka meletup
Ni mmg lain dari drama lsg yg lain
I is rimas stail rambut dia,hahahha
Tgu dia jd lawyer balik baru rambut elok balik
Fashion lsy dlm ni pun lawa,fresh
Santai2 ja drama ni,boleh lyn ongoing
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-9-2022 08:16 PM
Uols download apps viu...
Lepastu cuba tengok drama ni free @ tak... kalau free tak payah subscri ...

Tq rahah..i dah tngo TLC ep 1,best
X payah pikir apa,x der misteri ker hapa
Just curious why lsg quit jd prosecutor
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayahidupku at 6-9-2022 02:10 PM

Kat viu kena langgan premium bru bole tgok law cafe ni. Aku basic akaun je. Mlas plk nk subscribe premium ni. Adoi..

Wlupun aku belum mula tgok, tp aku dh tau basically ape punca dia quit kerja pstu npa dorg bgaduh bile dorg bjmpe smula wktu dewasa (wlupun mse zamn blajar dorg sgt2 loving to each other).
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 6-9-2022 02:08 PM
Kat viu kena langgan premium bru bole tgok law cafe ni. Aku basic akaun je. Mlas plk nk subscribe pr ...

Huhuhu,jom la lyn ongoing uols
Smlm lsg confess dia suka yuri,ckp sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 02:42 PM | Show all posts
piahsemah replied at 6-9-2022 10:15 AM
Kalau baca komen hurm
Tp i dah tengok pg td,ok ja
Santai2 and ada la misteri dia

ok ok tgh layan good job, little woman.. sat gi sambung yang ni laa
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 6-9-2022 02:42 PM
ok ok tgh layan good job, little woman.. sat gi sambung yang ni laa

Litle woman masuk list juga,next
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 6-9-2022 02:14 PM
Huhuhu,jom la lyn ongoing uols
Smlm lsg confess dia suka yuri,ckp sorang2

Malas nk sub to premium. Lgpun Aku bukan pengViu tegar. Hehe. Agak2 yg non-premium bile airtime dia eh.  Aku baca2 jela dlu royanan2 korg.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 6-9-2022 08:47 PM
Malas nk sub to premium. Lgpun Aku bukan pengViu tegar. Hehe. Agak2 yg non-premium bile airtime di ...

Hahahha..iols lyn yg ilegal ja ni,dramacool
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 6-9-2022 01:46 PM
Tq rahah..i dah tngo TLC ep 1,best
X payah pikir apa,x der misteri ker hapa
Just curious why lsg q ...

You're welcome...
Iols memang perlu balance kan dengan light drama macam ni... sebab yang lain tu heavy drama... overall pilot episode ni enjoy je tengok sebab baru nak kenal watak...

Paling kelakar watak Yuri...
Pergi courthouse bukan main fashionista... baju colourful... kemas cafe tu pun pakai heels...
Tapi iols suka even though kelakar2 tu ada reason dia jadi lawyer... plus drama ni still ada mesej...

JungHo still misteri lagi... iols baca sinopsis appa JungHo ada corruption scandal... tak tau la betul @ tak...

Bff diorang yang 2 orang tu kawin... tapi Yuri & JungHo pulak breakup... JungHo taknak bagitau pulak reason...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Curious bunyi apa kat building JungHo tu... dia tak tau apa ke... maybe dia stay kat rooftop tu tak pernah dengar bunyi2 tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.452255 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list