CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
Post time 30-8-2022 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 29-8-2022 09:11 PM
TRAILER 3...

Tak sabarnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2022 02:40 PM | Show all posts
knp bukan kat netflix
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 30-8-2022 02:40 PM
knp bukan kat netflix

Viu,huhu. Iols tengok di dramacool
Uols kalau dah tengok nanti update la sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 30-8-2022 02:40 PM
knp bukan kat netflix

Sebab viu beli dulu... maybe ada kat Netflix tapi lambat lagi la... tu pun iols tak sure sebab viu original..  
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 31-8-2022 07:09 PM
Sebab viu beli dulu... maybe ada kat Netflix tapi lambat lagi la... tu pun iols tak sure sebab viu ...

Berapa episode,iols nk tunggu habis baru nk layan
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 29-8-2022 09:11 PM
TRAILER 3...

Yayy dkt viu. Sib baik.
Tapi visual seunggi kat sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 31-8-2022 10:33 PM
Berapa episode,iols nk tunggu habis baru nk layan

I check info 16 episodes...
Sure ke uols... bulan Oktober baru habis...
Tak nak tengok ongoing ke... boleh join moyan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 31-8-2022 10:43 PM
Yayy dkt viu. Sib baik.
Tapi visual seunggi kat sini

Rambut dia tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-8-2022 09:28 PM
Iols tengok ig dia sekali jer... sebab masa tu tak kenal siapa gf Seunggi ni & tak leaked lagi pas ...

Uolls x layan ke drama doktor prisoner ke? I layan drama tu sbb nam goong min n gf seungi gi berlakon dlm drama tu. Watak sampingan je tapi mcm sama dgn real life je dia dgn mak dia dlm drama tu giler harta dalam drama tu biasa2 je x cantik mana pun. I tengok dia ni nampak sangat mcm mmg malas berlakon kan? Jenis nak hidup senang tapi malas kerja
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 29-8-2022 09:11 PM
TRAILER 3...

Nampaknya i x boleh skip drama ni lama dah rasa x tengok seung gi berlakon romantik komedi so layan je la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 2-9-2022 12:33 AM
Uolls x layan ke drama doktor prisoner ke? I layan drama tu sbb nam goong min n gf seungi gi berla ...

Haaa... iols layan drama tu... tengok sebab Nam Goong Min jugak dengan Prof Cha... tak tau pulak dia berlakon drama tu... nampak sangat dia takde talent berlakon ni kan sebab iols tak boleh recalled watak dia yang mana satu entah... muka dia pun iols tak ingat...

Better retired jela jadi actress... ramai lagi yang talented...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-9-2022 09:28 PM
Rambut dia tu...

Rambut dia bila combined dgn pipi kembung tu mmg kenot go hahaha.
I tengah tengok balik hwayugi. Walopon rambut V kat dahi tu rare sgt tp masa tu tapi muka dia panjang sikit n pipi tak kembung sgt, so overall ok la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-9-2022 08:49 AM
Rambut dia bila combined dgn pipi kembung tu mmg kenot go hahaha.
I tengah tengok balik hwayu ...

Dia paling hensom dlm vagabond
Rambut dia mempengaruhi tahap hensom dia
Dlm hwayugi tu hensom juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-9-2022 09:25 PM
I check info 16 episodes...
Sure ke uols... bulan Oktober baru habis...
Tak nak tengok ongoing k ...

Mlm ni yer uols,mcm best dan lawak jer iols tengok clip2
Rambut dia tak menahan,x elok okay
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 5-9-2022 07:55 AM
Mlm ni yer uols,mcm best dan lawak jer iols tengok clip2
Rambut dia tak menahan,x elok okay

Tu la rmbut dia spoil skit la. Xbrkenan dgn gaya mgkuk tu . Aku suka style rmbut dia yg jnis nmpk dahi tu, trserlah skit aura hensem dia. N muka nmpk panjang skit. Yg dlm law cafe ni muka nmpk bulat. Hehe. Seb baikla cute. Di maafin la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 5-9-2022 12:16 PM
Tu la rmbut dia spoil skit la. Xbrkenan dgn gaya mgkuk tu . Aku suka style rmbut dia yg jnis nmpk  ...

Tuler,iols rasa mmg sesaja buat stail mcm tu utk watak dia kot
Mmg x helok rambut mcm tu
Dlm vagabond paling elok tau,so manly
Dlm hwayugi elok juga,but look nakal gitew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2022 04:24 PM | Show all posts
malam ni uols
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 5-9-2022 04:24 PM
malam ni uols

Yessszaaa..tasabar
Mohon ada cinta lokasi????????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 3-9-2022 08:49 AM
Rambut dia bila combined dgn pipi kembung tu mmg kenot go hahaha.
I tengah tengok balik hwayu ...

Nampak kelakar kan...
Seunggi ni kalau pipi dia tak kembung macam kurus sangat... kalau pipi kembung nampak cute, hensem... tapi dalam drama Hwayugi tu sesuai la muka kurus dengan rambut macam tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-9-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 5-9-2022 07:55 PM
piahsemah replied at 5-9-2022 07:55 AM
Mlm ni yer uols,mcm best dan lawak jer iols tengok clip2
Rambut dia tak menahan,x elok okay


Haah malam ni...
Kalau ada viu boleh tengok pukul 10pm...

Tu la pasal...  imagine kalau sampai finale rambut dia macam tu jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:01 AM GMT+8 , Processed in 0.357903 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list