CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
 Author| Post time 28-8-2022 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 28-8-2022 12:12 AM
rumours psal letak nama gf sbg "pemilik brsama" building dia tu jela yg mguatkan spekuan yg dia mm ...

Actually iols tak tau pasal info letak nama ni... @piahsemah bagitau... bila tau ni memang confirm la diorang kawin... cuma tak tau bila... eiii iols still tak puas hati dengan Seunggi ni... belum kawin lagi dah siap letak nama...

Iols tunggu je article diorang breakup... hahaha... jahat kan...

Legal OTT ada kat viu jer... kalau takde viu boleh tengok kat website biasa tu... illegal... date sama dengan Korea cuma airtime lambat sikit... iols kena check update kat ig viu...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 28-8-2022 12:14 AM
Tak semengah level gfren seonho ke

Seunggi punya gf mata duitan dari mak sampai ke ank
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-8-2022 07:18 AM
Actually iols tak tau pasal info letak nama ni... @piahsemah bagitau... bila tau ni memang confirm ...

Iols harap x jd kawin..kalau kawin pun cerai mlm pertama....kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-8-2022 07:18 AM
Actually iols tak tau pasal info letak nama ni... @piahsemah bagitau... bila tau ni memang confirm ...

Life derang as artist ni lonely kot. Byk restrictions. Lepas tu ada plak pompuan opportunist yg manipulative mendekat. Retis ni walopon salu berlakon hadap watak2 opportunist ni, bila in real life tetap la tak nampak. Sbb pompuan ni fill up his loneliness n daring to go against the public.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 28-8-2022 09:53 AM
Life derang as artist ni lonely kot. Byk restrictions. Lepas tu ada plak pompuan opportunist yg ma ...

Rasa seunggi ni asai ber couple ja,may b hidup dia dari muda habiskan dgn kerja
Ada awek yg boleh happykan dia terus jadi la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 28-8-2022 09:53 AM
Life derang as artist ni lonely kot. Byk restrictions. Lepas tu ada plak pompuan opportunist yg ma ...

Betul... memang ada yang lonely... tapi depends jugak... that's why la ada tu sibukkan diri dengan hobby @ travel... ada je yang single macam Lee Dong Wook, Gong Yoo & lain2 tu... tapi macam Seunggi ni dia memang cakap nak kawin... cuma iols memang tak sangka taste dia... sebab sebelum ni okay je... I mean kalau gf dia ni humble ke okay la... tengok macam Seonho tu... tengok apa jadi dengan life dia... take time jugak dia nak berlakon semula...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-8-2022 06:24 PM
Betul... memang ada yang lonely... tapi depends jugak... that's why la ada tu sibukkan diri dengan ...

Tu la..punya la ramaiiii kita rasa yg blh jadi calon...yg tu plak yg dipilihnya.
Nak wat caner kan..kita fan mampu tgk je la. Disappointed jugakla. International fan rasanya reasonable lg still support sbb ni hal personal tp kfan la bahaya mcm seonho tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-8-2022 06:24 PM
Betul... memang ada yang lonely... tapi depends jugak... that's why la ada tu sibukkan diri dengan ...

Kalau tak jd kawin fans lg suka tau
Gf dia tu kuat filter,bkn elok mana pun
Dahlah background pun scamer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 28-8-2022 08:41 PM
Kalau tak jd kawin fans lg suka tau
Gf dia tu kuat filter,bkn elok mana pun
Dahlah background pun  ...

Ha'ah LDI tu kuat naw main filter. Mmg nmpk insecure gaknye kalu muka x difilter to the max. Akk dia tu nmpk comel skit. Dia plk muka matang sblum usia. Ape2pun aku tetap x brkenan dgn 2 bradik ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 28-8-2022 06:41 PM
Tu la..punya la ramaiiii kita rasa yg blh jadi calon...yg tu plak yg dipilihnya.
Nak wat caner kan ...

Haah... ramai je fans yang tak kisah pasal gf dia... dia nak couple dengan siapa pun... ada yang support jer...

iols kesian dengan victims tu... yela even though scammer tu appa tiri dia tapi iols curious tengok kemewahan dia tu... plus tak fikir langsung mangsa2 scammer tu...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 28-8-2022 08:41 PM
Kalau tak jd kawin fans lg suka tau
Gf dia tu kuat filter,bkn elok mana pun
Dahlah background pun  ...

Iols tengok ig dia sekali jer... sebab masa tu tak kenal siapa gf Seunggi ni & tak leaked lagi pasal kes scammer tu... cukuplah sekali jer iols tengok... ada vibes yang iols tak puas hati...

Uols rasa Seunggi tak terasa ke @ tak peduli pun masa episode Master guest lawyer tu... kan lawyer tu ada cerita pasal scammer... Korea pun banyak kes scam...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 28-8-2022 06:41 PM
Tu la..punya la ramaiiii kita rasa yg blh jadi calon...yg tu plak yg dipilihnya.
Nak wat caner kan ...

Tiber drama lom start hakak2 membawang seung gi..haha...
Iols dulu tertgk little forest yg ada bebdk kecik tu...iols ngk mcm sesuai jek seung gi n  jung so min tu...tp apa kam daya dah seung gi kenan yg gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayahidupku at 29-8-2022 08:27 AM
honeybee1802 replied at 28-8-2022 09:50 PM
Tiber drama lom start hakak2 membawang seung gi..haha...
Iols dulu tertgk little forest yg ada beb ...


Ye aku antara fans yg mengeship deme bdua time tu. Sbb JSM nmpk sgt2 sesuai dibuat bini. Dia anak orka yg humble, xde nak tnjuk kekayaan sana sini, pstu jnis family oriented. Duk pun serumah dgn fmily. Slalu layan ank buah dia. So motherly gitu. And very the simple person. Pendek kata, calon yg sesuai sgt2 utk LSG.

Tpi mse Little Forest tu, JSM tgh ade bf. So, mmg LSG xde chance la nk feeling lebih2 ngn JSM time tu.Chemistry dorg mmg superb la..xpyh skinship2, kissu2 bagai pun..still nmpak aura keserasian tu. Tp syg..lpas JSM break up dgn bf dia, LSG plk dh taken..till now,  aku harap ade miracle happen and they cross their paths again.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 28-8-2022 09:50 PM
Tiber drama lom start hakak2 membawang seung gi..haha...
Iols dulu tertgk little forest yg ada beb ...

Iols restu dia dgn.so min
Seok jin pun kata lsg sepadan dgn so min
Huaaaa..tengok so min tgh mendunia sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 29-8-2022 01:42 AM
Ye aku antara fans yg mengeship deme bdua time tu. Sbb JSM nmpk sgt2 sesuai dibuat bini. Dia anak  ...

Siapa bf jsm,huhuhu
Alahai,sayang nya
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayahidupku at 29-8-2022 08:56 AM
piahsemah replied at 29-8-2022 06:53 AM
Siapa bf jsm,huhuhu
Alahai,sayang nya


Dia couple dgn pelakon Lee-Joon. Mse tu dorg brlakon 1 drama yg sama. Start couple 2017, break up plk 2020.
JSM ni ade you tube channel. Best gak la tgok vlog dia. Mmg positif vibe je kalu tgok gaya dia. Bru2 ni dia g jeju island travel solo. Wlupun kaya raya, tp dia beli tiket flight seat biasa2 je (kalu retis lain duk sbuk tnjuk2 1st class or bisness class seat kan..), pstu sewa homestay yg sharing dgn other guest tu (xde sbuk2 nk sewa 5 star hotel), sewa keta drive sorg2 (xde kisah nk hire driver bagai),pstu beli brg2 murah pun dia mcm excited dn happy sgt2. Mmg jnis smple la dia ni and soft spoken. Nmpk la dia x hrap duit mak bpak sgt. Keje kuat n ade source income sndiri. Adoi, npela x bjdohan ngn LSG..????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 29-8-2022 08:51 AM
Dia couple dgn pelakon Lee-Joon. Mse tu dorg brlakon 1 drama yg sama. Start couple 2017, break up  ...

Ala..iols rasa sepadan sgt derang masa dlm.litle forest tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 29-8-2022 12:20 PM
Ala..iols rasa sepadan sgt derang masa dlm.litle forest tu

Mmg bagai pinang dibelah dua. Dlm show tu nmpk mcm married couple yg tgh uruskn their own kids. Melting btul tgok cara dorg brkomunikasi. Natural sgt feeling tu kan. Aku suspect LSG sure ade feeling tp mengenangkn JSM tu bertitle gf org, so tpksa cver2 la perasaan tu. Time show tu, bf JSM tgh dlm PLKN. So JSM pun tgh ala2 lone ranger, maybe x byk pun sikit msti ade feeling kan. Kalu JSM single time tu aku sure dorg bole develop romantic feeling slowly.

Lpas setahun abis Little forest tu, dia break up, tp si LSG plk dpt awek baru. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 29-8-2022 03:42 PM
Mmg bagai pinang dibelah dua. Dlm show tu nmpk mcm married couple yg tgh uruskn their own kids. Me ...

Uols tengok mith episod lee seok jin dtg
Dia bg tau jsm mmg ideal type lsg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-8-2022 09:11 PM | Show all posts
TRAILER 3...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 01:33 PM GMT+8 , Processed in 0.321923 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list