CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
Post time 26-8-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 12:26 AM
Heroin oh yeon seo tapi yg menonjol n terkenal lepas cerita tu lee se young  dlm cerita tu wat ...

Yessss.. chemistry dgn "jombi" itu mmg best gila. I suka betul lsg dlm ni. Mmg vibes monkey tu jelas benar. And lsy pun bawak 2 character dgn jayanya as zombi n priesties jahat tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 06:06 PM
Iols pun syak tu modus operasi ngorat seunggi,kihkihkih
Mesti bakal mak metua yg ajarin anknya how ...

Lsy single tak? Kalau single moga2 cinlok n lsg putus dgn awek skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Since lpas2 ni dia dh xde join mana2 variety show (MITH: production break skjap smtara tgu 2nd season, Golf show: dia dh x join) atau upcoming drama project, aku suspect dia nk prepare for wedding plk. Maybe lpas dh abis Law cafe pnye air time, dia akan buat marriage announcement. Kalu announce skarang, takut law cafe kena boycott pulak kan..
#donespecu #xrestu
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 26-8-2022 08:01 AM
Since lpas2 ni dia dh xde join mana2 variety show (MITH: production break skjap smtara tgu 2nd seaso ...

#teamtakrestu juga. Huhuhu
Boleh jd uols sbb dia pnh ckp nk kawin sebelum 40
Skang dia 35++,masa yg sesuai nk kawin cuma calon tak sesuai????????????
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 26-8-2022 07:43 AM
Lsy single tak? Kalau single moga2 cinlok n lsg putus dgn awek skrg.

Lsy single
Tp mmg payah la lsg ni nk cinlok jnis yg setia
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 26-8-2022 02:57 PM
#teamtakrestu juga. Huhuhu
Boleh jd uols sbb dia pnh ckp nk kawin sebelum 40
Skang dia 35++,masa y ...

Tu la dia mmg jnis org yg dh ade target dlm hdup. So, mmg dh nekad la tu cinta mati. Cuma calon tu adoihai...patut bole tackle yg better lagi kan. Tp dh tu pilihan hati kanda, pemenat harus la redha.
#bencitapirindu #takrestu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 26-8-2022 04:18 PM
Tu la dia mmg jnis org yg dh ade target dlm hdup. So, mmg dh nekad la tu cinta mati. Cuma calon tu ...

Mampu huhuhu jer la
Harap bakal mil tak scam la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 12:15 AM
Hahaha downgrade tu betul sangat. serius x sangka dia minat perempuan bimbo n materialistik mcm tu ...

That's why iols kata downgrade... sorry la terpaksa juga compare dengan Yoona... sebab beza sangat... Yoona tu iols tau jugak dia banyak job... famous... kaya... gf Seunggi ni tak tau berlakon drama apa entah... akak dia tu uols cakap banyak berlakon pun iols tak kenal...

Kalau dia ni humble jer okay la kan... ni bila tengok ig dia macam tunjuk dia ni orka jer... padahal bukan chaebol pun...

Patutlah awal2 dulu iols tak restu gf dia ni masa leaked relationship diorang... masa tu belum tau lagi pasal parents gf dia scammer...

Oh pasal tu ke Seunggi uturn... iols pun pelik jugak kenapa dah buka company sendiri tapi join company lama... hahaha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-8-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 12:20 AM
Lee Seung-gi fans started a truck protest in front of his home in Seongbuk-dong. The truck said,  ...

Agree!
Sebab cinta... hmmm...
Takpelah Airen... gf dia dah jaga... hahaha

ig dia pun iols dah unfollow...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 12:26 AM
Heroin oh yeon seo tapi yg menonjol n terkenal lepas cerita tu lee se young  dlm cerita tu wat ...

Oh... tapi kan acting Lee Se Young lagi bagus compare dengan Oh Yeon Seo... sebab iols dah tengok lakonan diorang dalam drama lain so iols tau tahap lakonan diorang... sebab tu dia lagi menonjol...

Haah... Lee Se Young makin cantik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 06:10 AM
Lsy pun ada,jd zombie..lawak dia dlm tu

I tak tau sebab tak tengok... tau heroin jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 06:11 AM
Dia dan kakak dia 2 2 pun sendu,iols x kenal
Tak pnh jd lead actres pun,2 nd lead pun idok

Iols tak keseorangan... seriously memang tak kenal pun 2 beradik ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 06:12 AM
Hntr dpn rumah dia kan
Iols dok pikir,parents dia x marah ker dia couple dgn ank scamer
Makpak dia ...

Parents tak kisah kot uols... open minded... gitu...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 09:42 AM
Aah peminat hantar truck bantahan depan rumah dia. Agaknya parent dia pun dah nasihat tapi x jalan ...

Sebab ni la iols tak restu gf Seunggi ni... selera mengalahkan chaebol... kalau chaebol tu takpelah jugak... duit berkepuk2... ini sendu jer... kalau banyak job berlakon @ famous ke iols boleh terima...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 26-8-2022 08:01 AM
Since lpas2 ni dia dh xde join mana2 variety show (MITH: production break skjap smtara tgu 2nd seaso ...

Dah keluar rumours tak dia nak kawin... biasa kalau knetz dah keluar rumours tu betul... knetz kan laju je rumours2 ni... cuma betul @ tak jer...  
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 27-8-2022 07:49 AM
Sebab ni la iols tak restu gf Seunggi ni... selera mengalahkan chaebol... kalau chaebol tu takpela ...

Kemungkinan mmg jadi settle down dgn gf skrg sbb ada rumors yg seung gi dah letak nama gf dia sebagai pemilik bersama rumah dia yg berharga 5.6billion won
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi org tak suka lg la dia fokus kat pompuan tu sbb nak protect kot. Biorla kawin. Tengok je la jodoh sampai mana. Dah duduk serumah nnt lama2 kalu busuk tetap la bau kan. Skrg wangi lg.
Alangkan couple terpaling disayangi ramai pun kecundang so just wait n see.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 27-8-2022 04:37 PM
Lagi org tak suka lg la dia fokus kat pompuan tu sbb nak protect kot. Biorla kawin. Tengok je la jod ...

Hrp2 cepatlah cerai
Baru dia taup
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 12:12 AM | Show all posts
Rahah replied at 27-8-2022 07:53 AM
Dah keluar rumours tak dia nak kawin... biasa kalau knetz dah keluar rumours tu betul... knetz kan ...

rumours psal letak nama gf sbg "pemilik brsama" building dia tu jela yg mguatkan spekuan yg dia mmg bakalan kawin. aku just harap gf dia ade buat hal2 yg x semenggah..bru LSG tersedor dr mimpi indah. haha. jahat x anganan aku..

btw, Law cafe ni dlm Viu jela yg bole kita tgok? adakah sama date dgn tayangan di Korea nun? btw (lagi..?), LSY ni same age ngn LDI kalu x silap. harap LSG berubah hati. haha. (jahat nye aku..)
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayahidupku replied at 28-8-2022 12:12 AM
rumours psal letak nama gf sbg "pemilik brsama" building dia tu jela yg mguatkan spekuan yg dia mm ...

Tak semengah level gfren seonho ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:36 PM GMT+8 , Processed in 0.360826 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list