CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
 Author| Post time 24-8-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 23-8-2022 12:55 AM
Hahahaha confirm x break up punya sbb dah siap letak nama gf sebagai pemilik bersama rumah dia ; ...

Confirm la tu.. Pelik betul Seunggi ni sejak couple dengan gf baru ni... masa dengan Yoona elok je...

Entahlah... iols perasan Youtube channel dia tu pun macam tak banyak views jer... ada lalu lalang kat timeline...

Iols still tengok drama dia even though tak suka gf baru dia ni... nasiblah kalau kena boikot dengan knetz... tapi kesian pulak kat Lee Se Young... Actually kesian victims yang kena tipu tu... iols tengok gf dia tu nampak macam orka ja padahal bukan chaebol pun... berlakon pun berapa drama je kan... iols kenal dia sebab couple dengan Seunggi jer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-8-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tv4414 replied at 23-8-2022 09:48 AM
tazabar nak tgk chemistry diorg since Korean Odyssey dulu

Oh... diorang berlakon sama ke?..
Heroin drama tu bukan Oh Yeon Seo ke...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 24-8-2022 09:54 PM
piahsemah replied at 23-8-2022 04:50 PM
I pun x restu gf baru tu,huahuahua
I syak lsg kena mandrem,hahhahaha
Aci tak?????


I tak kenal akak dia tu... dia sewa tak uols... mana dia dapat duit? Banyak berlakon drama ke...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 23-8-2022 07:27 PM
Hahahaha seung gi tu kaya kalau kita dapat tangkap laki mcm tu confirm x lepas punya  yg ...

Uols pernah tengok tak gambar truck fans seunggi send tu... kalau tak silap bantah relationship dia dengan gf tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 23-8-2022 09:01 PM
Kan,i pun
Then k show dia pun dah x der tau
Yg golf dia x join seoson 4

Uols...
Seunggi buat YouTube channel kan...
Tapi iols tak tengok pun...
The latest guest Han Hyo Joo...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 24-8-2022 12:51 PM
Kan uols..seung gi tak der taste ker????????
Kee lee da in tu pandai goda dia

Bukan takde taste...downgrade...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:59 PM
Bukan takde taste...downgrade...

Hahaha downgrade tu betul sangat. serius x sangka dia minat perempuan bimbo n materialistik mcm tu harap muka je cantik tapi berlakon pun x banyak nak dibandingkan dgn kakak dia si yoobi tu. Pastu jenis yg suka menunjuk rumah besar n kalau kakak dia bagi hadiah mahal mesti buat igs

Wlaupun i x minat yoona tapi mmg i setuju 100x yg yoona tu lagi cantik, artis yg kaya n berjaya family pun baik2 bukan scammer

Yg kes truck tu i ada tengok fans dia hantar kat depan rumah dia n siap tulis x restu hubungan diaorg, fans ckp relatinship dia akan rosakkan carier dia selama 17 tahun. Seung gi x dengar pun nasihat fans dia yg risaukan kerjaya dia tu

Actually kes dia n awek dia diketahui media pun org ckp maybe sbb agensi lama dia x puas hati dia keluar lepas 17 tahun diaorg jaga seung gi drp 0 sampai mcm skrg. Lepas kes hubungan dia x diterima knetz tu dia pun terpaksa uturn n join company lama balik cuma x sepenuhnya lah sbb dia pun dah ada company sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:57 PM
Uols...
Seunggi buat YouTube channel kan...
Tapi iols tak tengok pun...

Hahaha dia ada youtube channel ke? Nampak sgt i dah x ambik tahu pasal dia lepas dia bercinta dgn awek baru dia ni apa nama channel youtube dia? I nak try tengok jap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:55 PM
Uols pernah tengok tak gambar truck fans seunggi send tu... kalau tak silap bantah relationship di ...

Lee Seung-gi fans started a truck protest in front of his home in Seongbuk-dong. The truck said, “Are you going to throw away the 17-year-old tower as it is? There is only a quick decision We protected you for 17 years. Now, please protect Lee Seung-gi and airen (Lee Seung-gi's fan club). It's okay not to know I'll tell you now. They made too many victims.”

Cinta itu mmg buta
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:47 PM
Oh... diorang berlakon sama ke?..
Heroin drama tu bukan Oh Yeon Seo ke...

Heroin oh yeon seo tapi yg menonjol n terkenal lepas cerita tu lee se young dlm cerita tu watak dia jadi zombie yg bau busuk n seung gi selalu kutuk dia n sruh dia duduk dlm freezer chemistry diaorg dlm drama tu mmg best n menjadi sbb tu i x sabar nak tengok diaorg jadi hero n heroin dlm drama ni lee se young pulak makin cantik lepas jadi heroin
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:47 PM
Oh... diorang berlakon sama ke?..
Heroin drama tu bukan Oh Yeon Seo ke...

Lsy pun ada,jd zombie..lawak dia dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:50 PM
I tak kenal akak dia tu... dia sewa tak uols... mana dia dapat duit? Banyak berlakon drama ke... : ...

Dia dan kakak dia 2 2 pun sendu,iols x kenal
Tak pnh jd lead actres pun,2 nd lead pun idok
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:55 PM
Uols pernah tengok tak gambar truck fans seunggi send tu... kalau tak silap bantah relationship di ...

Hntr dpn rumah dia kan
Iols dok pikir,parents dia x marah ker dia couple dgn ank scamer
Makpak dia banker kot,ker dia jd si tanggang????
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-8-2022 09:57 PM
Uols...
Seunggi buat YouTube channel kan...
Tapi iols tak tengok pun...

Aah ada yt,iols pun tak tengok sgt
Ep hyo jo tu last ep utk seoson 1
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 12:19 AM
Hahaha dia ada youtube channel ke? Nampak sgt i dah x ambik tahu pasal dia lepas dia bercinta dgn  ...

Nama humanmade yt dia
Iols pun jrg tengok
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 06:16 AM
Nama humanmade yt dia
Iols pun jrg tengok

Oo humanmade tu nama company dia kan? Dia kan dah keluar drp hook entertaiment. Lepas keluar agensi lama terus tersebar pasal dia n gf skrg ok i nak masuk tengok jap youtube dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 06:12 AM
Hntr dpn rumah dia kan
Iols dok pikir,parents dia x marah ker dia couple dgn ank scamer
Makpak dia ...

Aah peminat hantar truck bantahan depan rumah dia. Agaknya parent dia pun dah nasihat tapi x jalan kot sbb anak emas kan dah banyak bagi kesenangan kat family so kena ikut je la apa anak nak tapi sayang lah masa depan n kerjaya dia mungkin akan jatuh lepas ni

Skrg ni pun dah ramai hero baru yg lagi muda n hensem. Tawaran iklan pun mesti dah x sebanyak dulu dah Walaupun dah kaya harta banyak tapi kalau dapat awek yg selera nk brg mewah n mahal mcm kak mah mmg sakit kepala lah nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 09:42 AM
Aah peminat hantar truck bantahan depan rumah dia. Agaknya parent dia pun dah nasihat tapi x jalan ...

Tiber i byg mak metua dia mcm kakmhah mata duitan..hahhahahahah
Hairan erk apasal dia nk sgt ker gf dia tu


Uols,iklan dia bnyk lg muka dia lps dia couple pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 25-8-2022 10:25 AM
Tiber i byg mak metua dia mcm kakmhah mata duitan..hahhahahahah
Hairan erk apasal dia nk sgt ker g ...

Hobi yg sama dua2 suka main golf entah2 gf dia mmg aim nak tackle seung gi awal2 lagi sbb selalu tengok dekat pdg golf gf masih muda bab kata knetz power of pussy   

Yg iklan2 ni semua biasanya ada kontrak kan? So sama ada akan di renew atau tak je lah tengok atas company tu lah kalau diaorg suka kerja dia n sales masih tinggi maybe diaorg akan renew utk tahun seterusnya tapi kalau sales dah kurang lepas dia ada gf ni maybe company dah x renew lah kan

Yg pasti hubungan diaorg x direstui knetz sbb gf dia family scammer n melibatkan banyak mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 25-8-2022 11:01 AM
Hobi yg sama dua2 suka main golf  entah2 gf dia mmg aim nak tackle seung gi awal2 lagi sbb sel ...

Iols pun syak tu modus operasi ngorat seunggi,kihkihkih
Mesti bakal mak metua yg ajarin anknya how to takel ongkaya????????????
Haish,mintak2 la putus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:09 PM GMT+8 , Processed in 0.364149 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list