CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[KBS2/viu 2022] THE LAW CAFE - Lee Seung Gi, Lee Se Young

  [Copy link]
Post time 9-9-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 9-9-2022 03:18 PM
sebab pemaju perumahan tu tak ikut SOP specification yg ditetapkan ketika membina kondo kepaa publ ...

Elok la saman kan,korea mmg rumah mahal
Tasabar next week
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada saper dah tengok ep3 ker,nmpk klip menarik
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 12-9-2022 11:00 PM
Ada saper dah tengok ep3 ker,nmpk klip menarik

Dah tengok. Jungho bg Yuri idea lain utk fight dgn Danho.. takmo masuk court sbb susah nak menang. So derang just mintak pampasan utk residence buat sound proofing.  Dpt 8k utk mana2 yg sign litigation dgn yuri. Dah dpt tu ramai plak residen lain yg tak sign tp nak jugak.

Yg Danho apa Lee ke apa tu..yg mcm saiko tu dpt tau pasal yuri dr exboss yuri. Ex boss tu try warning yuri tp biasalah yuri tak amik port. So ending epi 3, ada org rosakkan cafe yuri n ada darah2...tak sure sapa..maybe staff yuri salah sorang tu kena bunuh?

Sblm.tu baru lps gaduh dgn jungho..yuri ajak jd bizpartner tp jungho rejek n saja ckp benda2 yg menyakitkan hati yuri.

Last scene jungho dukung yuri sbb yuri step on the blood kat cafe dia n mcm kena anxiety attack.

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 13-9-2022 08:16 AM
Dah tengok. Jungho bg Yuri idea lain utk fight dgn Danho.. takmo masuk court sbb susah nak menang. ...

Iols nmpk mcm dog junho kena bunuh
Ker dohan hntr psiko ugut yuri ataupun residen yg denki tak dpt pampasan atau ex laki residen yg ada ank girl tu
Iols nmpk preview mlm ni derang cari org hilang
Nmpk junho lawan then bleeding
Mlm ni yuri tido rumah junho,ahaks
Kata tanak yuri tp protect kemain..hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 13-9-2022 10:53 AM
Iols nmpk mcm dog junho kena bunuh
Ker dohan hntr psiko ugut yuri ataupun residen yg denki tak dpt ...

Oh dog ke? Alahai siannya. Tak tunjuk kan kenapa junho tiba2 gi kat cafe tu sbb kan dia mcm nyesal gak la buat kasar rejek yuri offer tu kan. Alih2 dah kat blkg yuri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 13-9-2022 11:32 AM
Oh dog ke? Alahai siannya. Tak tunjuk kan kenapa junho tiba2 gi kat cafe tu sbb kan dia mcm nyesal ...

X sure psl dog tu u,tp i perasan la masa derang dinner tu ada psiko pakai cap hitam kan dok usha cafe tu then ada dog situ,psiko tu tengok dog tu..i agak jer,hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 13-9-2022 12:08 PM
X sure psl dog tu u,tp i perasan la masa derang dinner tu ada psiko pakai cap hitam kan dok usha c ...

Part org pakai cap hitam usha deranf minum tu n dog tu tgk dia i perasan gak. Tak terpikir plak dog tu jd mangsa. But possible gak la sbb nak warning yuri dulu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 13-9-2022 12:57 PM
Part org pakai cap hitam usha deranf minum tu n dog tu tgk dia i perasan gak. Tak terpikir plak do ...

Aah,itula..i pun perasan dog tu..i agak jer
Dog tu may be dog junho kot
Mlm ni lg menarik uols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2022 03:20 PM | Show all posts
akhirnya iols dpt mengejar smpi episod 3...hehehe...bole la start meroyan
lawak2 la diorg ni....

se yong as yu ri cantiknya diaaa...berseri2 mukaa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 13-9-2022 03:20 PM
akhirnya iols dpt mengejar smpi episod 3...hehehe...bole la start meroyan
lawak2 la diorg ni....


Ya yuri nya cantik tp jungho nye serabut betol .  Epi 3 helok sekejap hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 13-9-2022 03:20 PM
akhirnya iols dpt mengejar smpi episod 3...hehehe...bole la start meroyan
lawak2 la diorg ni....


Lawa la dia,napa ada org ckp dia x lawa,huhuhu
Dia lawa dan tak kayu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 13-9-2022 06:36 PM
Ya yuri nya cantik tp jungho nye serabut betol .  Epi 3 helok sekejap hahaha.

Rasa nk p betulkan rambut dia,hahahahha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 13-9-2022 01:47 PM
Aah,itula..i pun perasan dog tu..i agak jer
Dog tu may be dog junho kot
Mlm ni lg menarik uols

Hopefully dog Jungho tu tak apa2 la... dog tu baik jer... nampak stranger pun diam jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 13-9-2022 06:36 PM
Ya yuri nya cantik tp jungho nye serabut betol .  Epi 3 helok sekejap hahaha.

Ingatkan dah tukar style rambut... rupanya kejap jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 13-9-2022 08:08 PM

Settle dah kes residence & Danho... dapat jugak mintak pampasan... rupanya apartment baru Palacio Hills tu pun ada problem jugak... teruk betul Danho ni... Palacio Hills tu lagi mahal...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku darah tu just 1st warning je kot... takde kes kematian ke apa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 13-9-2022 07:52 PM
Hopefully dog Jungho tu tak apa2 la... dog tu baik jer... nampak stranger pun diam jer...

Yer,naya jer dog tu
Citer ni simple jer,sng nk paham dan pikir
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 13-9-2022 07:53 PM
Ingatkan dah tukar style rambut... rupanya kejap jer...

Stresss rambut dia,jgn stail tu sampai sudah dah la...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 13-9-2022 07:59 PM
Iols speku darah tu just 1st warning je kot... takde kes kematian ke apa...

Boleh jd juga kan
Mesti dohan punya kerja
Pakcik jungho ka derang tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 13-9-2022 07:57 PM
Settle dah kes residence & Danho... dapat jugak mintak pampasan... rupanya apartment baru Palacio Hi ...

Nnt derang mesti bls dendam kat yuri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.354077 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list