CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makneng at 10-6-2022 12:15 PM

Zaman kejatuhan menerpa lettew…life is like a wheel yach!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 10-6-2022 10:48 AM
Kesian jonerz tp xkan ct nak fired kak rozi mcm tu saja kan? Tp apa2 pun dorg di SNP kena terima pem ...

Ye ..setuju promote lagu2 lama. Takpun boleh record balik, new arrangement , new MV tp bukan downgrade yg dulu la. Hire team yg lbh pro, cretive , fresh ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:13 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

em..umo dah 40 kenn. tambahan pulak keluarga dah kukuh...anak sepasang, suami setia, bekas isteri dk pun ok je bercuti bersama sama, anak menantu pun ok dah. so..dia dah nak slow down dah tu..xmo pening pening...xde lagi bulan bintang nak di capai.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:14 PM | Show all posts
pasuoren replied at 10-6-2022 12:13 PM
em..umo dah 40 kenn. tambahan pulak keluarga dah kukuh...anak sepasang, suami setia, bekas isteri  ...

bekas kakak ipar aja tu yang sentap...
kalau ct tu nak slow down, bekas kakak ipar tu nak makan apa???
hahahhahaa... tu yg sentap kott.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 12-6-2022 10:05 PM
MarryPottet replied at 10-6-2022 12:03 PM
Adakah ini jarum2 halus lintah2 parasit untuk memporak-perandakan SNP supaya mereka boleh ambik alih ...


Ada kemungkinan juga kertu tu licik
Heols pun mmg nak sgt caras tu berhenti menyanyi dan heols nk pergunakan caras himpit ahli politik dan istana utk dpt projek tp ctcaras xsetuju kot...sheols lbh pilih menyanyi dan sauk semua projek utk kelangsungan hidup...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 10-6-2022 03:38 AM
Padan la dgn muka joners

Lepas ni nk tgu benak pulak . Benak ni liat sikit. Sb bodo tu pekat sgt

.
Hahahha kan...
Benak mmg bodo abadi...
Sbb tu aku tak minat lembaga dan sitot sebab cuolls tak tau apa yg aku tau...
Biarlah Rahsia....huhu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:39 AM
Ko salah caras mereng sbb kertu beli kereta gf guna duit sheols

Seriously??  My 2 cents..plzzz la get ready, sediakan document, bukti2, hire lawyer yg bgs mcm lawyer JD siap2. Bila smpi masanya nyahkan saje parasit2 yg menumpang itu. tebalkan sikit muka demi ms dpn diri n ank2...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-6-2022 11:22 AM
8. Tak mustahil. Sbb dah sendu sgt kan skrg.

Kan..ajaran Dari sifu..mnla tau..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 10-6-2022 12:14 PM
bekas kakak ipar aja tu yang sentap...
kalau ct tu nak slow down, bekas kakak ipar tu nak makan a ...

Akak ipar ada restoran weh...restoran sheols steady je sampai sekarang, yg parah ctcaras klu sheols berhenti menyanyi mana nak gagau duit hutang berjuta2..simplisitot pun tunggu masa nk rebah....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 10-6-2022 12:26 PM
Miawlover replied at 10-6-2022 12:16 PM
Seriously??  My 2 cents..plzzz la get ready, sediakan document, bukti2, hire lawyer yg bgs mcm law ...


Masalahnya sheols takut sgt ke laki yg xberguna tu...
Klu ada lawyer pun tp sheols x beri apa2 instruction xkan lawyer nk ajar kot...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 10-6-2022 12:11 PM
Ye ..setuju promote lagu2 lama. Takpun boleh record balik, new arrangement , new MV tp bukan downg ...

Meols suka kalau SNP dapat re-release single2 lama utk dipush sbg tiktok music ke, or mcm mariah carey buat utk lagu fantasy versi baru ni ke? Meols ada pnh tgk joners buat anniversary celebration utk album2 ct with fun facts jua. So better focus utk album2 dibawah SNP.

Utk projek album terbaru, mohon sgt SNP tukar pengarah projek. Ambiklah Fauzi Marzuki yg mmg ada wide range of repertoire sbg penerbit eksekutif untuk gantikan aubrey tu kalau ct lebih selesa bekerja dgn org lama. Bg meols FM mmg genius gila dalam penghasilan muzik yg bermutu dan pelbagai genre.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 11:48 AM
Apa bebalnya mengikut perangai jahlop...terima je la caras mmg perangai hauk dr dulu selain pandai ...

Same flock flew togeder la kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi tokti ni bukanlah kebal kecaman seperti dikata? Mana dah kata kiti ‘tak hidup dek puji, tak mati dek keji’?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman kejatuhan la ni udah2 la memalaysia bagi la org lain pulak no 1.hahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 12:21 PM
Masalahnya sheols takut sgt ke laki yg xberguna tu...
Klu ada lawyer pun tp sheols x beri apa2 ins ...

Takut melngkah keluar dari kepompong?
Kwn2 rapat dia sape je ye? Tak pernh tunjuk pun dia hang out dgn org lain yg bkn dari circle ahli keluarga sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 10-6-2022 12:23 PM
Meols suka kalau SNP dapat re-release single2 lama utk dipush sbg tiktok music ke, or mcm mariah c ...

Betul. Biarla cost tinggi sikit tp berbaloi. Puas hati.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 01:03 PM | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 12:19 PM
Akak ipar ada restoran weh...restoran sheols steady je sampai sekarang, yg parah ctcaras klu sheol ...

siapa pernah makan kat restoran dia
memang sedap ke
sebab aku rasa si rozi ni pon menmpel nama sitot
harapkan nama sendiri siapa je yang kenal dia
sebab tu dah cerai ngan laki pon masih tebalkan muka keje ngan sitot
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 11:12 AM
Adik bradik sheols yg mana kerja kt SNP sbb setau akunadik2.lelaki dia dh lama bawa diri..balik kg ...


Yg pompuan iaitu sekda dengan ex laki dulu hafiz tu, tapi dah cerai mungkin hafiz tu out snp dah. Tapi sekda dan sangbuana la. Tak tau la kalau laki sekda sekarang pun snp. Sekrah macam bukan snp, dia buat kerja jual macam2. Yg laki2 mungkin la bungkus buat bisnes lain
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-6-2022 11:25 AM
Kedekut nak belanja katering for jonahs


Ya ampun jamuan raya potluck ni iols pun cannot brain, dia pula hadap peminat bawak makanan, dia payung sewa tempat jela kot. Win win situation peminat dapat jumpa dan berhibur free jela kan. Padahal selalu je buat jamuan gathering makan2 nyanyi2 kat rumah sendiri. See your level joners. Sebab tu berpada jela minat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Body_language replied at 10-6-2022 02:35 AM
Bende alah ni dah lama kot. Zoner kan mmg perangai haram sejak dari zaman dial up

Masa tu Siti BBNU ...

Apa tokti sound eh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.318179 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list