CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu K-pop idols yg buat mcm ni kt fans, harus dh lama kena boikot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
memalukan..zaman kejatuhan penyanyi bernombor dah sampai kot..nama je penyanyi bernombor tapi tetap kampung
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-6-2022 02:18 AM

yea agree dengan quote ni..zaman dulu ada reporter tolong backup kalau ada cerita tak best walau khabar angin sayup2 jugak..skrg zaman media sosial, kena pulak tuan badan sendiri gila buat muka comel depan camera..memang betul mask fall off la
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

Sbb telah memiliki anak2, dia rasa hidup kini sudah lengkap. Zoners who????


Org yg kurang bijak je susah terima teguran membina.. kan peminat sendiri tegur utk kemajuan karier sheols tp di block terus .
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-6-2022 02:18 AM

Hahaha very true
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak lately citot kuat sentap ni sebab sheol nak masuk alam menopause kot.
Tapi kn aku suke jer citot block ctjonah terpaling ni. Rata2nyeh bapok2 jah.. BBC(BELIA BENCI CTJONAH)
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
joners pun over sgt, byk benda ct kena dptkan restu dr joners, deme ni ibarat magnet, menarik antara satu sama lain
bab sentap tu mmg makin lama makin ketara dan kaka rs faktor umur yg makin kertu buat ct menyentap sepjg masa
Dan utk joners move in ajelah, ct pun dah berlaki dan beranak serta bermenantu juga bercucu walau tiri shj
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Oklah if bab sentap sbb faktor umur makin tua makin kuat sentap sensitif.

Tp bab kuat berselfie muka penuh sedulang, bab kuat bertik tok, geli laaa dah tua2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

This is what you get bila kepimpinan dlm rumahtangga(ketua keluarga) gagal.....

Look no further than dlm board ini saja......

Kahjahkahkahjahjah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 10-6-2022 04:18 AM
Aku syak lately citot kuat sentap ni sebab sheol nak masuk alam menopause kot.
Tapi kn aku suke je ...

Aku harap beliau tak block..@eddysheddy...

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
since dpt beranak anak lelaki & perempuan mmg makin menjadi jadi... maklumlah dia rasa dia perfect & perasan goody2

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:36 AM | Show all posts



Tak tahu nak gelak ke nak kesian.

Apapun bertabahlah peponen sitijonah sekalian ya. Nah munge.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Meolzz bkn zonerrs...Meolzz ZF Tp sian tok tiPesai umoq lom cecah 50 dh sentapp Gn zoners sndiripositif lah tok
ti... sian pemenat tuu bersusah pyh utk uolzzjaga hati pemenat u
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Papepon sian gak la kat zoners yang terlibat....berpada2 la minat retis....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 10-6-2022 06:36 AM
Tak tahu nak gelak ke nak kesian.

Apapun bertabahlah peponen sitijonah sekalian ya. Nah mun ...


Setakat block memblock aja  ctcaras boleh buat....kudrat serta energy level utk start jadi kaki gaduh macam pazzpizzpuzz...she still have some way to go.....to master that art...kheunz?


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow..bacaan gussip2 sitot dah mcm benang jah ya..Lps satu satu hal jadi

Xtenang kaka nk buat pelaburan pepagi jemahat ni tgk sitot dh mula mai angin kus kus kusssss semangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 03:15 AM
Rintihan para zoners di twitter. Memberi kritikan yg membina untuk diperbaiki x semestinya benci uol ...

Dulu sumber kejayaan periuk nasi nyanyi je..la ni ada cuckoo ada simplysitot ada tudung ape ntah..dah mcm2..sbb tu dh xdgr word

"Anugerah ini saya tujukan khas buat peminat peminat Siti yang xjemu2 mengundi Siti..bla bla bla"

Ceh apal plak kaka norm ayat keramat sitot ni

Cc @tasha mohon beri sepatah dua
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 10-6-2022 06:18 AM
Aku syak lately citot kuat sentap ni sebab sheol nak masuk alam menopause kot.
Tapi kn aku suke je ...

Hahahaha bongoklaa tetibe Belia benci jonah

Dik @3chanceno meh meh masuk ghumah baru..ada teh panas sempena hujan lebat mlm td
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama pendam kot or dah letih nak jadi lemah lembut.. tu yg meletop terus
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 10-6-2022 09:54 AM
cruz2 replied at 10-6-2022 03:43 AM
Awal pulak meols masuk


Keluar la blk..check in esok

Haha..

@cmf_premierleague @MissHaidid Mari ke Mari...

Jom breakfast kuih lipis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:21 AM GMT+8 , Processed in 0.080025 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list