CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 02:33 PM
Mmg tak akan di buang .. sang buana tu dh sebahagian hidup caras...org yg paling dipercayai dan mu ...

Aah iols nak taip sebahagian hidup tak jumpa perkataan ni tadi jadi takyah la suh buana back off, dia dengan tokti ibarat isi dengan kuku. Team management out source third party jela pasal kerjaya seni. Tokti pun udah2 la sentap perli sana sini tu nampak sangat hati memberontak dan ada la tu kurang antara laki bini. Apapun siapkan siap2 hartanya utk anak2, kena cerdik part ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 10-6-2022 12:16 PM
Seriously??  My 2 cents..plzzz la get ready, sediakan document, bukti2, hire lawyer yg bgs mcm law ...

Mana berani dia dgn tok kertua. Skali tok kertu jegil mana ct pun diam. Bkn takde rekod ct kena tengking depan org ramai
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sng cerita klau jd retis hduplah dlm sederhana... Masa nynyi u pamerlah keglamoran ituhhh tp bila diluar dr kerja hduplah sedrhana walau kt bdn pakai bju beratus ribu pn tk perlu dok tyg kt tik tok o ig.  Ig tuh tmpt tyg kerja glamor
sahaja:barulah tok ti ley brtahan lg 40 taun gn zoners.. Ini kt pasar raya pn tok ti p wat tik toksmua bnda tok ti nk tnjuk kt ig yg 8 million tok ti jdle xclussivesepadan gn title tok t pnyanyi no 1.. Managemnt klau dh toksik sgt
tkrlahklau time tk nynyi tuh hidup sdrhana p pasar tk yah bawak camera n sgerombolan mnusia utk jd konten jd manusia normaltkdelah bila dh tua nk
sentap n letey sbb u sndiri pn letey gn life u yg tk normal mcm mnusia biasa nih..ikhlas dr meolzz yg bukan zoners tp folks
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:19 PM | Show all posts
hyie replied at 10-6-2022 01:29 AM
oh begitu. Biasalah team SNP ni, kritik sikit semua tak boleh, nak yang pujian2 sahaja. Bila kita kr ...

huhu tu la i dah lama unfollow SD ngan ct fairuz tu
nape tah mcm x bkenan pulak ngan gaya dorg huhu
tokti kalau x buat sesuatu takut something je jadi nanti
skrg pun mcm ramai yg dah annoying dgn tingkah laku beliau
dah x mcm dulu dah
dgn main tiktok... filter much
dah mcm nak jd BBNU pulak tgk skrg huhu

p/s : sorry i minat ct yg dulu dari yg skrg ni
kecewa tgk dia yg skrg huhu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 10-6-2022 03:25 PM
Normabaru replied at 10-6-2022 07:50 AM
Dik

Yg hat ni owner fonen ke tulen?


Perempuan tulen zisss. Memang acik kokusen mariiii. Meols ada jumpa twitter admin ig @ctdk.austria ni. Nah gambar nya




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah dia ni smkin lama smkin hauk.. padahal artis bnombor terpaling… aku dr minat trus menyampah… btul la dia ni dah mcm level2 ifa n founder gila glam semua benda nak jual…. Dgn gaya baju makcik2 ayooo
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 05:19 PM
Perempuan tulen zisss. Memang acik kokusen mariiii. Meols ada jumpa twitter admin ig @ctdk.austria ...

Whoaaa org kokusen pun minat sitot..so sayang bila dah palat gini..harusla Jonah mencari eye candy yang baru

Bak kata Barney in HIMYM..new is alwaaaaaaays better
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 10-6-2022 04:23 PM
Harlow harlow kaka

Adoiyaa ctzoners pun, baru masuk akal dah lama support siap maki hamun oran ...

Hola holaaa...kaka serabut otak skrg..uwaaaaaa...nnt sembang lg.kbai!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-6-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Update thread sikit:

Meols dah dapat ss tweet yg CT delete tu. Sheols tweet pembersihan katanya. Lepastu block zoners yg sheols gelar oocz - out of control zoners.

Rupanya ada bermacam kategori ctzoners. Fonen zoners, oocz, dll.

Yg CT block ni kebanyakannya oocz ni la uols, bukan zoners2 fonen yg selalu attend event gathering fc sheols tu. Oocz ni mcm fan kpop la, support tanpa berbelah bahagi. Sanggup purchase lagu2, produk & merchandise yg CT jual.

Nampak gaya CT lagi sayang zoners fonen yg selalu datang gathering fans ya dari oocz ni. Meols rasa mungkin sebab zoners fonen ni jenis xberbunyi apa, support je, hauk ke haus ke CT tu, tiru mv artis lain pun diorang sokong je. Sokong yg membawa rebah gitu.


Nah meols belanja ss lg…

















This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 10-6-2022 01:55 AM
Tapi dia ni lately ni makin mudah sentap… ingat lagi Bila Dia kena kutuk langgar SOP tahun Lepas ko ...

Faktor umur gais igt tu dia dh nak masuk level memakcik cam hacik porem gak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 02:28 PM
Lama dulu pernah nmpk org komen sedap je masakannya...dh lama sheols buka restoran tu mungkin dh a ...

Sbb dia mmg bodoh kan? Apa je kebijakan dia? Rembat laki mak angkat? Dah laaa tua, berpenyakit pulak tu. Harapkan misai je aset dia dulu. Skrg dah tua kerepot nak melayan anak2 kecik? Tak nampak mesra pun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Boo ctjonahh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:49 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 03:19 PM
Perempuan tulen zisss. Memang acik kokusen mariiii. Meols ada jumpa twitter admin ig @ctdk.austria ...

hahahahaha cam nipuuu jah.


macam cerita bella apanamanya tuh kengkonon mixed berniqob sekali keluar sore ponen. HAHAHAHAHAHAHAH
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Serously lah tokti ?
Sekarang aku nampak positive vibe tak layan kritikan anasir jahat erra dan dayang jer sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 10-6-2022 03:13 PM
Mana berani dia dgn tok kertua. Skali tok kertu jegil mana ct pun diam. Bkn takde rekod ct kena te ...

Tapi sampai bila nk menikus mcm tu?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:08 AM
Masing2 xsangka la CT tu berperangai mcm tu, sebelum ni sheols kan sangat kalis kritikan. Track re ...

Aiyyo sistur weols bukan nak bekap siti lipis, tapi sheols bukan nak snap at finger twist, she was just being her jah.. chuols sekalian zoners jah duk hingat siti lipis ini maksum. No no no.. dlm kelipisan sheols itu pasti ada masam nya. We cant expect her to be sweetheart always kan.

Apa pun, block ig/ tweet tu i think admin dia yang buat, ikutkan beliau, beliau hanya ada masa orenkan si piyah tu jah.. pandai ke baca tweet then block? ????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-6-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 rengsa dengan management SNP. Especially dengan sang pengurus.











This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-6-2022 02:49 AM
Sbb telah memiliki anak2, dia rasa hidup kini sudah lengkap. Zoners who????



Yes.. Die boleh buat duit dgn 2 org anak die.. Kerah anak2x bekerja di zaman kanak2x.. Parahhhh ctdk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2022 04:06 PM | Show all posts
addamnor replied at 10-6-2022 03:53 PM
Aiyyo sistur weols bukan nak bekap siti lipis, tapi sheols bukan nak snap at finger twist, she was ...




Sheols sendiri cakap sheols jarang lepak twitter sebab ada fans yg over yg sheols gelar oocz. So paham2 lah kerja siapa yg block acc zoners tu semua.



Sebab ni juga la ramai fans sheols rengsa dengan SNP & Sang Buana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2x i selalu terfikir sang buana yg beriya2x nak ctdk kahwin dgn tok kertu... Sampai sang buana bercerailah dgn suami die yg mati2x tak bagi adik die kahwin dgn tok kertu... Sampai meninggal lah ayah depa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:11 PM GMT+8 , Processed in 0.083984 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list