CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh tegur sket si management SNP nih. Bosan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 01:30 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 10-6-2022 04:16 AM
.
Hahahha kan...
Benak mmg bodo abadi...

caras pun dh 40an..
tumpahkan la teh tu setitik dua
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
galleria23 replied at 10-6-2022 01:43 AM
Moral of the story, nak minat retis tu berpada-pada lah. Bukan dapat apa pun. Bila dah kena block/un ...

Tu lah. Pada aiol kejadian ni (kritik, sentap, block) bermula dr sifat fanatik dorang sdiri. Mcm over sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:44 PM | Show all posts
pendapat peribadi ai mengatakan dct ni ok aje, orangnya baik hati dengan semua walaupun dah berjaya. tapi orang2 sekeliling samada ctzoners atau management lebih sudu dari kuah. konon2 nak yang terbaik untuk dct, kenanglah jasaku, or u will be gone. padahal dct sendiri satu nama yang besar dan boleh berdiri teguh sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:52 PM | Show all posts
sr10 replied at 10-6-2022 10:57 AM
ye la FA dah kawin, mesti keutamaan wife dia. tak dak halangan pun nak support FA datang je la eve ...

yes bitter sampai jadi haters. tapi sendiri yg salah. katanya 12 malam pun ajak jumpa masa wife ditemu bual wartawan. wife kata ada masa nya juga la. ni x ingat retis tu hak dorang ke.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:54 PM | Show all posts
padan muke jonah!

benak mai pujuk jonah mai...korang kan memahami satu sama lain macam idolat korang jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Beria sangat dgn individu yg tak berapa nak bijak ni. Dia naik pun sbb orang keliling. Nak harap suara semata dgn style kampung dia, mmg tak laa jd kaya raya macam sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-6-2022 11:25 AM
Kedekut nak belanja katering for jonahs

Ngabihkn boreh je ..blnjer katering..ujung ujung yg dtg pondan tua...andartu ...makcik makcik..tk stailo wei mcm peminat retis bbnu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang over sangat minat retis dah kenapa? Macam takde life pulak

Mak piyah Oren ni cepat sentap sekarang sebab penat tanggung bewak hidup dan company banyak hutang kew?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:13 PM | Show all posts
I tak benci dia... Not at all...
tapi I tak pernah minat kat dia... dari awal kemunculan sampai la ke today!.
Kenapa bukak thread ni?? saja suka2...
Kenapa comment kat thread ni??  saja suka2
ok bye...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi iols tak setuju la kena buang sangbuana, buana tu bukan takat PA je tapi separuh hidup nyanyian tokti kt buana, org paling dia caya. Kalau ye pun tambah team jela.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-6-2022 07:38 AM
Hahahaha bongoklaa tetibe Belia benci jonah

Dik @3chanceno meh meh masuk ghumah baru..ada teh p ...

Harlow harlow kaka

Adoiyaa ctzoners pun, baru masuk akal dah lama support siap maki hamun orang lain, tuptup di block

Sekarang nie ctzoners nak meratap hiba kena diwhoareukan oleh pemujaan hati, dah tak boleh ditolong..kena hadap realiti, puja memuja is Ok, kalau kena tegur, hadap diblock
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati kau kental zoners....kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 10-6-2022 01:03 PM
siapa pernah makan kat restoran dia
memang sedap ke
sebab aku rasa si rozi ni pon menmpel nama sit ...

Lama dulu pernah nmpk org komen sedap je masakannya...dh lama sheols buka restoran tu mungkin dh ada regular customer...aku xrasa sang buana boleh je hidup tanpa caras....tgk cara penampilan sheols yg kampungan rasanya beliau byk simpanan... caras susah tanpa sang buana yg selama ini sentiasa berdiri dibelakang sheols, caras tak tau apabenda sbb tu senang ditunjal2 oleh kertu n sons....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:33 PM | Show all posts

ouch.. nak nak bila terlalu banyak selfie. sampai terlupa tertanggal mask yang dipakai selama ini
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 10-6-2022 02:13 PM
Tapi iols tak setuju la kena buang sangbuana, buana tu bukan takat PA je tapi separuh hidup nyanyian ...

Mmg tak akan di buang .. sang buana tu dh sebahagian hidup caras...org yg paling dipercayai dan mungkin lbh disayangi dari 2 ketul sister sheols...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:24 AM
Joners mmng benak sebenak benaknye..klu tk masakan jamuan raya dr caras tuk peminta dia bertemakan p ...

Khennnn.. I pon rasa mcm cheapskate much. Pot luck bsama penyanyi berNOMBOR??? pprt nye
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 12:48 PM
Barulah beb...apa kes dulu pulak...kau ingat kertu dh berenti membuaya ke???

Lawa x..muda ke...janda?andartu?kerabat?haa gittuh kaka tanya sambil sakit kepala hadap dateline
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin low class tokti
Dlm pasaraya pun nak bertiktok
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-6-2022 02:55 PM
Lawa x..muda ke...janda?andartu?kerabat?haa gittuh kaka tanya sambil sakit kepala hadap dateline

20an kot
Dh muda mekap cantiklah kot....hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:49 AM GMT+8 , Processed in 0.087258 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list