CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-6-2022 07:46 AM
Well..duit dh byk..hati dh senang..anak dh ramai..blk mekah pun bergegas xsmpt nk raya dh buat Tik ...

Kalau dah begitu jadi faham2 lah tujuan ke sana… orang ke sana pun beribadat tapi dia HP melekat kat Tangan… apalah Tu
Entahlah dah lama pangkah Dia ni lebih2 Sejak langgar SOP Lepas Tu dengan bangga post kat IGs tengah kumpul pahala… ego… padan muka zoners dan management SNP Kalau Dia ni makin merudum, makin rugi lah syarikat…
Geram je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-6-2022 07:50 AM
Dik

Yg hat ni owner fonen ke tulen?

Macam tulen pompuan…
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Siput_Sawah replied at 10-6-2022 10:57 AM
sbb org sekeliling ct ni semua penjilat tegar yg tak berani nak membantah decision yg ct buat or d ...

Oh yes btl... plus deme tu semua pentaksub. Despite semua tu decision / taste ct sendiri tp takkan berani utk challenge pemikiran kuno ct ituuu .
Zoners yg vocal di cantas terus dek ct

Tp tu lah... zoners pun toksik kalau bkn peminat ct kritik. Rasain lho.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 10-6-2022 02:09 AM
Tengok status ig la yg 4 things u learn as u get older yg toktik share malam ni, ala2 nak hidup tena ...

Adik bradik sheols yg mana kerja kt SNP sbb setau akunadik2.lelaki dia dh lama bawa diri..balik kg ada bukak gerai makan dan meniaga ayam bob ke apa ntah.....klu yg ada power sikit kt SNP (itu pun kalah dgn kertu) cuma sang buana...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 10-6-2022 11:06 AM
Kalau dah begitu jadi faham2 lah tujuan ke sana… orang ke sana pun beribadat tapi dia HP melekat  ...

Masih ada kot set jonah bahlol yg guna slogan "membeli kerana penjual"
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam jahat lak Bila I hadap Dia ni jatuh

Bukan apa, baru Dia sedar dengan ego Tak boleh di tegur dia Tu Takkan bawa dia ke mana… orang tegur untuk improvement kot pun tanak dengar… makin berlagak ego masa kes dia langgar SOP… masa Tu I sakit hati sangat, dengan maaf pun Takde Lepas Tu siap cakap tengah kumpul pahala…
Kalau jatuh padan muka…
Sorrylah zoners, idolat Korang ni ego naw…
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:20 AM | Show all posts
haiyoo
baru nak hadam...

kritikan/teguran membina kot, sila la terima pandangan serta pendapat org demi kebaikan karier retis tu jgk.. mana ada fans tegur utk menjatuhkan retis kesayangans dia
cuma tulah, mana yg baik, diterima, mana yg tidak, pihak SNP pulak tegur cara elok atau kalau dh melampau tak makan saman dan boleh membuatkan netizen (fans lain) bergado sesama fans retis lain, baik tapis aje atau abaikan..

tanpa peminat, siapalah retis
tanpa retis (kot penyanyi kesayangans kita tu merajok takmo nyanyi), takde la hiburan dan alunan suara yg kita suka dgr dan rasa damai kekdahnya.. the one and only la konon hahahaaa)

nampak tak saling memerlukan


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:21 AM | Show all posts
membazir je minat retis ni,,buang mase
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 10-6-2022 10:21 AM
1. Segelintir zoners mmg perangai hauk.
2. Managment CT mmg semakin hauk & mungkin bertambah hauk ka ...

8. Tak mustahil. Sbb dah sendu sgt kan skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Halah… sentap kejap je tu. Esok lusa ctselfie kenyit mata mesti baik balik. Yes agrees dgn dik dani-rox share atas tu. Sheols dah penat berlakon kot.. tu yg the mask fall off. Anak pun dah dapat dua, sepasang gitu. Nothing will go against her anymore
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:24 AM
Joners mmng benak sebenak benaknye..klu tk masakan jamuan raya dr caras tuk peminta dia bertemakan p ...

Kedekut nak belanja katering for jonahs
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan ngan jah kot jd prangai hantu cmni.hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

Sejak dia dapat apa yg dia nak selama ini iaitu anak dia jadi camni...

Dulu dia sgt classy yaaa... ignore semua haters....kontroversi dgn sharifah aini dulu pun cara dia jawab sgt classy dan profesional..sekrng cepat sentap..mungkinkah ada masalah dalaman  atau masalah bisnessnya...
Ctdk kena igt ctzoners  fans base artis yg plg kuat dalam malaysia..
Permintaan lagu2 dia di radio you tube semua mainstreem adakah ct thu siapa punya permintaan?
Ya..ctzonerr..netizen lain maybe ada yg suka lagu ct..tapi tak la segila ctzoners

Kat mekah haritu nangis2 kata dah lama nak kehidupan cam org biasa tak dikenali kan...

Yaaa..kini tiba masanya.. your wish di mekah itu tuhan laksana
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti relevan sbb ade fan base kuat je. Harap lagu2 latest sumpah takde satu yg best. Lagu masa AME tu xpnah plak aku dengar radio pasang. Aku bidadarimu jela yg last letop sikit. Yg lain mm skala nguap 100x

Zaman 2022 bersaing dengan trend2 terkini. MV pon dah hebat. Dia duk copy paste mv orang lagi. Kalo aku jd siti aku dah ban dah yg buat mv lip lap raya tu..memalukan sungguhla level dia tara tu je mv. Baik jd cam legend2 lain jela tokti oi. Cam awie, search, m nasir. Lek je wat hal sndr xdela nk buat itu ini..enjoy jela waktu dengan family. Dr muda lg kerja. Hr tu tuhan uji susah dapat anak dah..dh dapat duk bg orang jaga je. Mak sibuk dengan show la, bisnes la. Biar khalid jela bg makan anak2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 10-6-2022 01:06 PM
Kalau dah begitu jadi faham2 lah tujuan ke sana… orang ke sana pun beribadat tapi dia HP melekat  ...

Hahahaha
mmg jelas ketara 'kegeraman' ko dik...grrr grrr


kekekkee
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan la dgn muka joners

Lepas ni nk tgu benak pulak . Benak ni liat sikit. Sb bodo tu pekat sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 11:39 AM | Show all posts

ye btl tu..
dulu2 tingat aku masa zaman2 email2.. mcm2 email aku dpt psl dia nie..
kata dia main tut patung kayu masa meeting ngn pNgah la.. kata bcinta ngn Zmni beriya harapan dia bg.. pastu kata beriya baik ngn ex wife DK..last2 di sapunya laki org tu.. hmmmm... paling aku x bole nk tahan ngn dia nie.. ckp tumcm ditahan2.. diatur2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 10-6-2022 11:32 AM
Kawan ngan jah kot jd prangai hantu cmni.hahaha.

Apa bebalnya mengikut perangai jahlop...terima je la caras mmg perangai hauk dr dulu selain pandai belakon sheols ramai tukang cover reporters semua penjilat sheols...skrg zaman socmed tu yg pekung semua start dh keluar..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini jarum2 halus lintah2 parasit untuk memporak-perandakan SNP supaya mereka boleh ambik alih pengurusan SNP?
Aritukan tukung bawak gossip kata SNP je yg buat duit & kampeni lagi 1 tu yg diuruskan oleh lintah2 parasit rugi besar memanjang. Perbelanjaan & bills kampeni tu dihantar ke SNP untuk dilunaskan
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:06 PM | Show all posts
alahai ctdk. apekah nasibmu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:22 AM GMT+8 , Processed in 0.076795 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list