CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

Hidup penuh masalah mmg cepat sentap....
Yg dipamer tak sama dengan realiti yg sgt menyedihkan....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 10:28 AM | Show all posts
Padan muka hadap sangat ngan retis
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:29 AM | Show all posts
Aku lebih kepada menyokong dia jer bukan peminat.. aku memang beli CD dia since album kedua sampai la album kedua last pastu aku just beli single je kat Itunes aku just nak cakap album dia yang aku rasa betul2 best 1st album up untill Prasasti Seni tak silap pastu lagu dia dah kureng.. but still support tonton klu ada live performance dari dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang patut pon dia buat gitu....zoners toksik..suka kacau artis lain...aku suka sgt yg vokalis  SOG tu sound diorang....artis dulu2 terpaksa hadap perangai hangsuang diorang ni sampai yg top terus jatuh..yg baru naik tak naik2...etc...sitinana, kakani, kakmish, sitisarah, arwah sh.aini,
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Jd betul la kot org speku die ni hidup xberapa nak tenang skrg ni. Living legend kan patut relax2 je. Ape nak kejar lg, family dah complete. Terkejut sungguh tgk tiktok mekiti ni. Mcm xselari dgn umur
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:39 AM | Show all posts
galleria23 replied at 10-6-2022 01:43 AM
Moral of the story, nak minat retis tu berpada-pada lah. Bukan dapat apa pun. Bila dah kena block/un ...

setujuuuu sangat sis. mak iols tu pernah pesan, kalau baik dgn org jgn sampai masuk kain tertenggek tangga dkt rumah dia. nnt merajuk hati, susah nak pulih agituuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-6-2022 07:47 AM
Mungkin : membuat CT sensitive
1. Tok kertu main taik
2. Tok kertu dah bangkrup


Ko salah caras mereng sbb kertu beli kereta gf guna duit sheols
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:39 AM
Ko salah caras mereng sbb kertu beli kereta gf guna duit sheols

Gf?? Yg baru ke atau skandel dahulu kala
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 10:44 AM | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:39 AM
Ko salah caras mereng sbb kertu beli kereta gf guna duit sheols

WOWOWOWOW                  
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah joneh pun fake mcm idolat...sanggup menyamar jd haterz semata2 nak tunggu ruang memprovoke ..alih2 makan diri sendiri meraung bucu katil hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 10-6-2022 09:00 AM
Kena tukar pucuk pimpinan mgt or rebranding. Utk high fly lebih tinggi.

Sbb lately citi makin hauk ...

Kerja semua sauk tu terpaksa sebab nk tanggung laki n sons serta hutang piutang juta2...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jonerz tp xkan ct nak fired kak rozi mcm tu saja kan? Tp apa2 pun dorg di SNP kena terima pembaharuan atau cadangan yg jonerz ni bagi sbb percaya atau x, album2 di bawah SNP kebanyakkan lagu2 ssh nk hadam. Boleh refer to stats di spotify or youtube berbanding lagu2 lama heshe. Kebetulan semalam meols sesaja tgk view count video rasmi cindai rupanya dh cecah 30juta views. Then meols check kt google, average amount yg YT bayor, adalah dlm usd0.18 per view. So SRC dh dpt untung atas angin lbh kurang USD5.4juta yach? Xke kalau SNP tu bijak, dorg akan promote single2 lama dr zaman transkripsi ke atas mcm zoners buat untuk lagu cintamu baru2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
BalangMerah replied at 10-6-2022 10:44 AM
Gf?? Yg baru ke atau skandel dahulu kala

Barulah beb...apa kes dulu pulak...kau ingat kertu dh berenti membuaya ke???
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 10-6-2022 10:48 AM
Kesian jonerz tp xkan ct nak fired kak rozi mcm tu saja kan? Tp apa2 pun dorg di SNP kena terima pem ...

Ctcaras takan fired sang buana itulsh satu2 org paling rapat dgn sheols...bahu sheols jd jonah hadap jelah ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Siput_Sawah replied at 10-6-2022 09:22 AM
Selagi Sang dewi yang jaga ct n dan selagi peponen yg jaga SNP selagi tu la ct stuck zaman 90-an du ...

Sg dewi tu ct sendiri yg nak kekal kan dia.
Snp tu dia yg nak family/kroni keje situ tp masing2 pemikiran so-so je
Bab fashion/style tu taste ct sendiri. Mcm mana dia nak mcm tu la designer kena ikut 100%.

Imej 'lindungan kaabah' tu yg nampak mcm dia jenis menurut / di control PA/snp/family. Realitinya tdk begitu ya. If so, takde lerrr dia berani nak proceed kawen dgn tok lakinya itu...dan skrg mmg btl2 di control tok laki dan keluarga sampai stressss sampai di kick zoners out rimasss dah nak melayan kerenah diorang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:48 AM
Barulah beb...apa kes dulu pulak...kau ingat kertu dh berenti membuaya ke???

Wow.. betul lah kalo dah buaya tak kan tetiba tukar jd hamster pulak. Ahaahaha. Yg baru ni citarasa tempatan ke antarabangsa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 10:57 AM | Show all posts
Heydidle replied at 10-6-2022 10:51 AM
Sg dewi tu ct sendiri yg nak kekal kan dia.
Snp tu dia yg nak family/kroni keje situ tp masing2 p ...

sbb org sekeliling ct ni semua penjilat tegar yg tak berani nak membantah decision yg ct buat or dia org tak tahu nak bagi idea yg ct blh think think or  pakat fikir la sendiri . entah la yg aku tgk skg ct makin hauk n syok sendiri. pentabsub lak dewa dewi lan ct tahap dewata kesuma dewi planet pluto sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:57 AM | Show all posts
pembacagosip replied at 10-6-2022 09:39 AM
i like kak norm very the bijak. gitu la kak. kesian tgk member. fefeling kut sbb dia lonely single ...

ye la FA dah kawin, mesti keutamaan wife dia. tak dak halangan pun nak support FA datang je la event2, support filem, drama. ni nak melebih, nak menempel jer kerja laki orang tu, bini mana tak terasa. yang bukan retis pun terasa kot kalau orang asyik nak menempel dgn laki. tapi FA cantas awal2 sebelum jadi barah. tu yang merempan sampai la bitter tak habih dari forum bawa ke ig. tapi i pernah tengok depan2 FA memang faham la kenapa merempan tak sudah tak leh move on tuh hahahha. lebih baik korang buat amalan banyak2 target masuk surga, lebih dari FA korang akan dapat esp yang terlajak single tu. ni bitter macam nak kiamat dah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Siput_Sawah replied at 10-6-2022 09:26 AM
tak yah nak heran uols, manusia bila peminat dah terlalu mendewa dewi kan dia so dia akan mula ras ...

Ni mmg btl
Someone yg dah berhijrah dari bidang hiburan ada bagitau, mmg best jadi fames dan dipuja2 manusia. Nikmat manusia memuja dia tu tak terkata. Nak lagi dan lagi. Hingga dia btl2 dpt taufik hidayah, baru sedar semua tu sia2. Fake world fake life.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-6-2022 07:46 AM
Well..duit dh byk..hati dh senang..anak dh ramai..blk mekah pun bergegas xsmpt nk raya dh buat Tik ...

Kalau dah begitu jadi faham2 lah tujuan ke sana… orang ke sana pun beribadat tapi dia HP melekat kat Tangan… apalah Tu
Entahlah dah lama pangkah Dia ni lebih2 Sejak langgar SOP Lepas Tu dengan bangga post kat IGs tengah kumpul pahala… ego… padan muka zoners dan management SNP Kalau Dia ni makin merudum, makin rugi lah syarikat…
Geram je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:13 PM GMT+8 , Processed in 0.190078 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list