CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 1-7-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu ipar belah die anak sape yg autism?? Ayie ade kawen baru kan... Pastu ade lg ke abg ctdk ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 1-7-2022 02:00 PM
Klu ipar belah die anak sape yg autism?? Ayie ade kawen baru kan... Pastu ade lg ke abg ctdk ni...

Ank adik laki dia rasanya ..dulu depa duk KL..skrg dah pindah lepih
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 03:37 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 14-6-2022 10:05 PM
Tokti hantar anak brainy bunch aje. Orang biasa2 pun boleh hantar international playschool siap sw ...

kan. iouls pun nak cakap mende sama. ko jutawan kot dah bakpe hantar anak brainy bunch je. tu level marhean hoke. kau hantar la international playschool. apo la hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:56 PM | Show all posts
tokti baca forum ke, korg cakap dia takde life terus dia g holiday, korg kata tok k selalu tak wujud, terus dia menampilkan tok K dlm hidup dia hahaahhha. Hai toktiiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat aku tgk muka tok kertu dkt london tu muram semacam je..tak happy mcm org p bercuti
Mcm tak hidup lama dah org tua ni..biasa org tua muka suram gitu dah sampai waktu dia la tu..
Harap siti siap sedia lag apa patut..
Sian piyah dan afwa lari2 kejar burung pun ayah buat donno je
Kakak pengasuh yg layan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:43 AM GMT+8 , Processed in 0.110629 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list