CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by damian_lee at 10-6-2022 02:05 AM

joners ngan management sama2 toxic
management hauk semedang
joners plak asyik buat huru hara and duk cari gaduh and downgrade artis/orang lain

2x5 je joners ngan management tu
xbawak any good for siti
tapi terpaling feeling

choii ya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 10-6-2022 03:55 AM
Tapi dia ni lately ni makin mudah sentap… ingat lagi Bila Dia kena kutuk langgar SOP tahun Lepas ko ...

Well..duit dh byk..hati dh senang..anak dh ramai..blk mekah pun bergegas xsmpt nk raya dh buat TikTok gedik..xphm motif xde beza before n after blk beribadat..tetap lagho
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MatDeghem at 10-6-2022 07:48 AM

Mungkin : membuat CT sensitive
1. Tok kertu main taik
2. Tok kertu dah bangkrup
3. Tok kertu dah Tak bleh berfungsi sebagus dulu

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-6-2022 09:47 AM
Mungkin :
1. Tok kertu main taik
2. Tok kertu dah bangkrup

Kaka suka spekuan bang mat

Kaka teka hutang simplysitot dh bertimbun tu la jadi serabut perot sampai semua benda nk maroh

Ha maghoh maghohhhh!!!pang kangggg
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 03:26 AM
@CTDK.austria ni antara ig fanbase CT yg paling supportive kot. Kena unfollow & block terus dengan C ...

Dik

Yg hat ni owner fonen ke tulen?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 10-6-2022 07:59 AM
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...


Bila dah beranak n dah msk 40 an mmg gitu lah org perempuan.. nak plak rezeki beranak lambat. Yg rezeki beranak awal sikit mcm meols ni dah abis emo zmn 20an-30an   jd umur 40an dah malas ber emo2 dgn mende remeh dah … anyways kwn sekerja meols org kuat zoners ni jugak.. xtaulah mcmana dia teme berita kena block ni, kot meroyan ke kot mcmana , meols x koser tgk wasap story sheols .. sdgkan dlm wasap keje pon mcm ni nak skodeng or tnya perasan beliau
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:01 AM | Show all posts
alah...
sampai umur berapa larat acah2 alim innocent...
senja2 tetap tersingkap jua perangai hakiki....

#whatgoesaroundcomesaround
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:11 AM | Show all posts
Meols nak gelak je..

Peminat bongok, management bongok, siti (dah mmg lama) pun bongok.

Tapi rindulah jugak jaman sheols muda2 dulu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

Adakah ct sedang mengalami simptom2 menopause??

Why not khennz cuols
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:18 AM | Show all posts
Edited by HelgaPataki at 10-6-2022 08:38 AM

Betul jugak, ada geng2 zoners yg cepat sentap pastu bercakaran di twitter sana nun. Padanlah kena block pun. Tapi tokti, sebelum block tu, cuba la baca apa yg org komplen, management tokti mmg hauk dari segala segi. Merchandise buruk, MV buruk. Padahal modal banyak je, pelik aku. Takkan satu team smua takde taste, so kg.com?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Benak jgk unggul. Jah takpernah hargai sikit pun tp benak tetap setia dibelakang jah utk memaki haters2 jah.

Contoh ada dah. Sila scroll
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
HelgaPataki replied at 10-6-2022 08:18 AM
Betul jugak, ada geng2 zoners yg cepat sentap pastu bercakaran di twitter sana nun. Padanlah kena bl ...

Kann..penat joners berabis duit sebab kau...kau boleh block macam gitu jer...ye la mentang2 la dah ada bisnes sendiri...duta sana sini..family dah complete ....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ekekkekekekke
Minat sgt kat caras
Adan uke... sape suh support
Sempena hari jumaat
Insafla
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:39 AM | Show all posts
MissYouSayang replied at 10-6-2022 04:18 AM
Aku syak lately citot kuat sentap ni sebab sheol nak masuk alam menopause kot.
Tapi kn aku suke je ...

alaaa chuols, kalau bkn sbb nk menopos pun dah mmg ptt pangkah laa kaki kipas mati terpaling ni. patut dari dulu laa cancel, tp kenapa skrg? perangai jugak ler ctjonah ni, skrg amekkawww deactivate trussssss.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Besar kepala ye beliau ni. Mementang dah ada anak sepasang, dah rasa diri tu lengkap mungkin..so dah tak perlu peminat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena tukar pucuk pimpinan mgt or rebranding. Utk high fly lebih tinggi.

Sbb lately citi makin hauk, ntah apa2 kerja semua rembat. Merata2 muka dia waima di dlm tik tok juga sepenuh dulang. Bosan no exclusive nya.
Tp oklaa pemenat2 beliau sukee.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 09:06 AM | Show all posts
sebab x payah beriya join club retis support bagai nak rak. last2 ko akan di sisihkan je. ada member tu sampai berabis duit join club naik flight g apa pun acara si retis ni. sekali retis ni kahwin terus bubar fan club tu. katanya mcm over ganggu life retis tu. so kisahnya x payah nak berabis duit utk retis ko yg rugi. sekadar tgk minat gitu jela cukup
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:08 AM | Show all posts
Ninani replied at 10-6-2022 02:19 AM
Aku start pangkah dia after dia buat majlis tahnik afwa tu. Sampai langgar sop jemput ustaz mai ruma ...

tau takpe. meols pn start menyampah ngan dia masa tu. pas tu angkuh siap ckp netizen yg mengata dia bg dia pahala ehhh tiber je kau rasa kau btol ehh. dgn takde mintak maaf bagai dh langgar sop. meols tgk video anak dia pon meluat. klu org puji comel bagai aku tgk biasa2 je pon. hrp gemuk je lebih. elok pn takde aura sgt anak dia yg tu. copy paste anak tiri sangattttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:09 AM | Show all posts
sky8gurl replied at 10-6-2022 08:55 AM
Besar kepala ye beliau ni. Mementang dah ada anak sepasang, dah rasa diri tu lengkap mungkin..so dah ...

kenssss. perasan gak tu. takpelaa sekadar pinjaman je. hope sedar diri awak nk dapat pon susah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-6-2022 07:46 AM
Well..duit dh byk..hati dh senang..anak dh ramai..blk mekah pun bergegas xsmpt nk raya dh buat Tik ...

Bak kata misshaidnipass...at least dah ada anak kheunz?

Ko?


Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 05:34 PM GMT+8 , Processed in 0.218053 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list