CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 26-6-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti kata Dia risau nak urus anak2 sorang2 kat business class Tu Sebab kakak duduk kat tempat lain… kata Banyak duit… tapi zizie relax je letak tempat duduk nanny anak2 Dia kat tempat anak2 Dia duduk… beruntung nanny zizie Sebab dorang pun merasa duduk kat business class Tu…
Sepatutnya tokti kat tempat zizie Tu dengan status “penyanyi no 1 negara” Mesti duit Tu terlebih melimpah sepatutnya dan Takde hal pun nak bayar business class seat untuk kakak2 anak2 Dia… untuk kesenangan Dia juga…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 10-6-2022 07:45 AM
joners ngan management sama2 toxic
management hauk semedang
joners plak asyik buat huru hara and duk ...

Mmg celaka zoner masa ct duet dengan aina kemain nak justify ct nyanyi kalahkan aina walhal obvious gile terkucil choi
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 26-6-2022 08:05 AM
Tokti mmg baca forum...pasti...lepas lepak park klcc.. forumer kutuk dibawaknya lembah bilut mcm f ...

X leh blah aku dia skeeping inglish ckp ngan piyah pasal pancake tu....try slangy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 21-6-2022 07:01 AM
ramai yg kecam siti tp aku rasa dia xbole decide sendiri pasal anak2 dia.. mesti tok k terlibat sa ...

Ada pendirian lah tu kawen misai kertu takla naif sangat cuma kurang cerdik tu ada la sikit, so kesan apa dia dapat sekarang ni pun akibat keputusan dan tindakan dia la kan. Sebab tu org cakap lagu baru dia hauk pun dia counter balik cakap tu pilihan dia dan team. So?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat bercuti tokti. Piyah dan kasut balet seluar leging stokin pendek memang tak dapat dipisahkan mujur afwa tak pakai kasut balet sama, elok je puwa kasut sport
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 25-6-2022 11:25 PM
Tokti piyah adik piyah dh gi holiday dubai gaes haha tokti ni mcm th je kita2 dlm ni mngata dia duit ...

Holiday sungguh ke atau meeting titan inner circle dkt sana? kalau i level tokti, dah lama beli aset dkt UK, buat rumah utk tggal. 6bulan sana, 6 bulan malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 26-6-2022 10:15 AM
Tokti kata Dia risau nak urus anak2 sorang2 kat business class Tu Sebab kakak duduk kat tempat lain ...

Sedihnya cara tokti berhibur @ bercuti marhaen sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:52 AM | Show all posts
edoraixora replied at 22-6-2022 03:56 PM
tokti letak segala mak nenek keronsang dlm bekas ni ke

Aku ingat aku je yang perasan

Tapi okey la, konsep re-use. Lebih baik dia guna konsep ni untuk hari alam sekitar hari tu dari bergolek kat rumput artificial
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 03:02 AM | Show all posts
captainQUE replied at 26-6-2022 10:15 AM
Tokti kata Dia risau nak urus anak2 sorang2 kat business class Tu Sebab kakak duduk kat tempat lain ...

Zizie tu lakinya perompak uols. Duit masuk berganda dari duit keluar. Pulak tu main juta2. Siti pulak dia sorang yang berkerja, bayar hutang lagi. Memang la nampak dia berkira.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat bercuti tok t..tok kertu tak ikut ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 27-6-2022 01:11 AM
X leh blah aku dia skeeping inglish ckp ngan piyah pasal pancake tu....try slangy sgt

Yo bonar....piyah x tanya pun..gigih jawab...then br la piyah soal ibu know how to make pancake...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2022 01:42 AM
Holiday sungguh ke atau meeting titan inner circle dkt sana?  kalau i level tokti, dah lama b ...

Mcm datin isma tu kan....kjap2 sampai sana...beraya pun di sana....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 22-6-2022 03:56 PM
tokti letak segala mak nenek keronsang dlm bekas ni ke

Yg ni i tak comment sbb ok je konsep mende rare....x perlu letak dlm bekas ribu2 brand2 pun...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 27-6-2022 08:01 AM
Yo bonar....piyah x tanya pun..gigih jawab...then br la piyah soal ibu know how to make pancake... ...

Of course i know.... Ihiks
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:03 PM | Show all posts
doubleA replied at 27-6-2022 01:32 AM
Selamat bercuti tokti. Piyah dan kasut balet seluar leging stokin pendek memang tak dapat dipisahkan ...

ingtkan meols srg jer yg rasa prasan ... naper ya dia suka sgt pakaikan piyah pesen mcm anak2 org kg camtu ... pakai gown lepastu pakaikan legging? klu nak jaga aurat sgt pakaikan jerlah terus seluar panjang! gown dah cantik2 designer brand segala .. tetiba berlegging plk!

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sofi_sofia replied at 29-6-2022 06:03 PM
ingtkan meols srg jer yg rasa prasan ... naper ya dia suka sgt pakaikan piyah pesen mcm anak2 org  ...

Dr dulu lg dh perasan..,sbb dia nk cover kulit aafiyah.. dia akan filter selalu.. nk tgk ori tgk ig org lain.. kesian aafiyah.. mak dia tak nk trrima hakikat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2022 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-6-2022 09:41 PM
Dkt komen ckp inner? Puas jgk telek. Betul ke inner?

Suruh je  tag seller inner tu...mesti ramai nak beli ...tapi warna kulit baik tak yah bazir sama je outcome
.panas lagi ada... addicted tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2022 01:44 AM
Sedihnya cara tokti berhibur @ bercuti  marhaen sgt

Dari hari tu aku perasan ko ni MELANGIT MENDONGAK SANGAT statement2 ko.

Biaq pi la dia bercuti cara marhaen, sekolah campur marhaen. HINA SANGAT KE MAJORITI MARHAEN NI?!!! Ko tu dah cukup bagus ke? Ko tu set KAYANGAN SAMPAI STATEMENT DONGAK MEMANJANG?!!!!

AKu benci ctot tapi aku lagi benci set2 orang yang "pandang rendah" kat marhaen cara halus dengan buat statement dongak memanjang. Ala2 cuti cara marhaen atau pergi sekolah marhaen tu SATU PERBUATAN YANG JIJIK!!!!

Ko tak cakap exactlytheword jijik tapi cara ko komen tu!! Nyampah pulakk aku!!!?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 30-6-2022 10:34 PM
Dari hari tu aku perasan ko ni MELANGIT MENDONGAK SANGAT statement2 ko.

Biaq pi la dia bercuti ca ...

Sibuk la ko!!! Bbnu gigih nk berporem. Keje sekolah dah siap ke belum?? Dgn semua org ko cari gaduh. Lg 10 thn baru check in sini ye. X sesuai la dgn perangai hauk bbnu pondan ko nk berporem . Boooo!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 11:26 PM
Kita semua akan berpindah ke forum yang baharu

Kita tinggalkan cari forum.

Nak join jugak...jgn lupa tag daku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 04:23 AM GMT+8 , Processed in 0.078410 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list