CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 22-6-2022 02:14 PM | Show all posts
tasha replied at 22-6-2022 01:46 PM
Anak adik lelaki sheols...
Belah keowh la kalau belah
Kertu berani je sheols nk mencela

Owh yelah lojik belah dia takkanlah belah tokkertu yang dichentai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
watieabe replied at 22-6-2022 02:00 PM
Eh bukan ada yg kata dia baca ke?
Hahahhahaa


Sebab dia cucuk bibir laaa tuuu… nnt jd bibir pembantu (may be bekas pembangu) sorg chef tersohor.. bibir dia meleweh2 masa mengunyah.. tertinggal2 gitu… melambai2… mcm mana nak explain tah.. nenek tua bongkok mengunyah pun tak macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 02:26 PM | Show all posts
tasha replied at 22-6-2022 11:38 AM
Mata sy pun nwmpak tak ada inner...
Tp xtaulah kot dia pakai inner ajaib

gigih saya jenguk IG mek iti...mata saya tengok pun itu leher dia...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 22-6-2022 02:18 PM
Sebab dia cucuk bibir laaa tuuu… nnt jd bibir pembantu (may be bekas pembangu) sorg chef tersohor ...


Terbayang nenek takde gigi kunyah sireh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 03:22 PM | Show all posts
kalau sampai tahap pakai tudung pun nak live mmg sah low class.. kesian betul
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 03:36 PM | Show all posts
Tapi nampak saerah hari tu masih gigih menyendeng dengan tokti ya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Good... Start dgn pakai tudung sipi2 show off leher.

Soon boleh up pakai baju, seluar, jubah or skirt sambil goyang2 badan.

Nak sgt org tengok content kan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 03:56 PM | Show all posts

tokti letak segala mak nenek keronsang dlm bekas ni ke


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan hati Mak salmah dengan adik badik tok t... bertabahlah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tengok Mak salmah..lembut je orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 05:30 PM | Show all posts
edoraixora replied at 22-6-2022 03:56 PM
tokti letak segala mak nenek keronsang dlm bekas ni ke

Zuhud...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mcm hal la peminat nih..tak usah nak fanatik sgt boleh tak...Jaga ekonomi masing masing dah lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti piyah adik piyah dh gi holiday dubai gaes haha tokti ni mcm th je kita2 dlm ni mngata dia duit xada holiday dlm negara jaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
watieabe replied at 22-6-2022 11:31 AM
Mana ada inner lehernya tu...
Togel gitu je...


Anak ali & zura kan?
Tumpah jelah teh tu chuols

Ali & zura ni elok je perangai, jenis buat hal sendiri, berdikari takde nak himpit ct pun utk hidup sng / glamer.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:54 AM | Show all posts
Imkhai replied at 25-6-2022 11:25 PM
Tokti piyah adik piyah dh gi holiday dubai gaes haha tokti ni mcm th je kita2 dlm ni mngata dia duit ...

Kannn baca poromlah tuh
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 01:26 AM
@CTDK.austria ni antara ig fanbase CT yg paling supportive kot. Kena unfollow & block terus dengan C ...

gigihnye la menyayangi tokti tu
minat relax² je sudeyyy
kalu iols kena lynn gitu. iols delete/hide je page tu
koser nak contribute lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 25-6-2022 11:25 PM
Tokti piyah adik piyah dh gi holiday dubai gaes haha tokti ni mcm th je kita2 dlm ni mngata dia duit ...

Diorg pi holiday kat Dubai sekarang ke? Peliknya... tak plan ke? Dubai panas lit2 tengah2 tahun ni oittt... apa pun tak boleh buat selain mengukur shopping mall kalau time sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ada nmpk ctpooh dok show off brand kasut fav sheols kat dubai tu.. brand GINA. mmg kg.com betul style kasutnya walaupun harga beribu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 25-6-2022 11:25 PM
Tokti piyah adik piyah dh gi holiday dubai gaes haha tokti ni mcm th je kita2 dlm ni mngata dia duit ...

Tokti mmg baca forum...pasti...lepas lepak park klcc.. forumer kutuk dibawaknya lembah bilut mcm forumer suggest...ni dibawaknya jln2 oberc mcm forumer duk ratib....haha....hi tokti....xyah acah2 speaking English sgt la....sembang biasa aje dgn anak2 tu ye....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 26-6-2022 07:19 AM
Diorg pi holiday kat Dubai sekarang ke? Peliknya... tak plan ke? Dubai panas lit2 tengah2 tahun ni ...

Dia nak tunjuk dia ade cash banyak kot..tu yg bl ade gosip dia x de duit dlm forum ni..trs booking tiket p sana..x fkr dah musim pe kat sana.. sedangkan IK yg duk sana pun blk Malaysia last week..bukan x tau dia kan jenis x nk kalah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:57 PM GMT+8 , Processed in 0.239208 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list