CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 20-6-2022 12:28 PM | Show all posts
.HannahMontana. replied at 16-6-2022 08:09 PM
ye aku akan wartakan  kita akan adakah ceremony forum baharu  tu

ko pun jommm ikut pindah seka ...

ala...nk join plissssss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 04:14 AM | Show all posts




yeahhh  , sure Darling

InsyaALLAH
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 04:16 AM | Show all posts




yeahhh sure   
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 18-6-2022 12:49 PM
Level tok ti punye fikiran.. Sanggup hadap FOC semata nak promo product piyah... Aku benci betol d ...

ramai yg kecam siti tp aku rasa dia xbole decide sendiri pasal anak2 dia.. mesti tok k terlibat sama.. apa2 pasal biz pun mesti tok k yg decide.. siti ni mcm hanya mesin/robot je dlm keluarga tok k tu Siti dr muda dulu mcm xde pendirian je
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 16-6-2022 11:25 AM
betol..
cara jijang neh la dok ajar jahlop dengan mamakentut
cari ejen.. cari ejen

pastu masa lauching inai nunha tu..siap nyanyi-nyanyi lagi..kan sama ngan jijang semang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 10:57 AM | Show all posts
tachodnya tgk mak iti pos video pakai tudung dalam kereta nampak leher. baru je ber-ustaz wadi, alih2 tayang leher. kahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:35 PM | Show all posts
NickiMinaj replied at 21-6-2022 10:57 AM
tachodnya tgk mak iti pos video pakai tudung dalam kereta nampak leher. baru je ber-ustaz wadi, alih ...

i tgk gak ni..pemenat nya kata mak iti pakai inner sis..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 02:33 PM | Show all posts
eira2310 replied at 21-6-2022 12:35 PM
i tgk gak ni..pemenat nya kata mak iti pakai inner sis..huhu..

eh ye ke, mata aku ke yg tgk mcm takde inner. takpelah kita husnuzonnnn hehehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ada innerneck! Hahaha yg komen tu ponnnn benak always be benak ya

Haa start dah ajaran jijan seman . Buat mende2 bodoh , cheap publicity.. ct ni x ckp di lembukan di bodoh2kan si penipu phd pulak.  Mmg jenis ngikut je eh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 21-6-2022 07:01 AM
ramai yg kecam siti tp aku rasa dia xbole decide sendiri pasal anak2 dia.. mesti tok k terlibat sa ...

La br tahu ke?,ni msti xbaca thread 1 lg tu kn dkt situ mcm2 org dh bongkar psl biz dia tu mmg dia xada hak dlm biz tu semua tu hak tok k
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 21-6-2022 04:11 PM
Mana ada innerneck! Hahaha yg komen tu ponnnn benak always be benak ya

Haa start dah ajaran jijan s ...


skrg asyik live kat ig je kan… nak pakai tudung pun tunjuk live. downgrade sungguh ctpoooohhh
let’s see lps ni benda bongok apa lagi dia nak buat
#ajaransifumikimouse
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
NickiMinaj replied at 21-6-2022 10:57 AM
tachodnya tgk mak iti pos video pakai tudung dalam kereta nampak leher. baru je ber-ustaz wadi, alih ...

ber ustaz wafi tu pun sbb nak menunggang kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 21-6-2022 06:28 PM
La br tahu ke?,ni msti xbaca thread 1 lg tu kn dkt situ mcm2 org dh bongkar psl biz dia tu mmg dia ...

dh iols baca dh.. tp tu lah org still kecam siti ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts


Dulu lawa sgt, mcm exclusive je, mcm org kenamaan yg dihormati.. Ms ni rs mcm patut jeh dia kawen ngn kertu tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rainbowrainz at 21-6-2022 01:39 PM
NickiMinaj replied at 21-6-2022 02:57 AM
tachodnya tgk mak iti pos video pakai tudung dalam kereta nampak leher. baru je ber-ustaz wadi, alih ...


Tepek le gambo..tq
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
NickiMinaj replied at 21-6-2022 10:57 AM
tachodnya tgk mak iti pos video pakai tudung dalam kereta nampak leher. baru je ber-ustaz wadi, alih ...

Dkt komen ckp inner? Puas jgk telek. Betul ke inner?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 18-6-2022 12:49 PM
Level tok ti punye fikiran.. Sanggup hadap FOC semata nak promo product piyah... Aku benci betol d ...

Low class sgt kalau orka terima “bantuan” mcm ni walaupon demi publisiti. Ada certain benda ok la nk free. Cth org nk promote makanan. Tp ni education ank pon hardup free so selama ni piyah x pegi2 tadika lg ke? Jauh la nk beza dia ni dgn vivy. Walaupon vivy start guna duit pnb
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah tgk...Ya Allah awat makin serammm ye muka tok t ni..jgnlah hilang Nur dimuka mu tok t oiii ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Makiti,makiti, lepas ni nak tunjuk apa pulak makiti. Ni kira first MO daripada jijang ke makiti supaya jadi buah mulut orang? Haish lepas ni bakalan banyak la benang pasal makiti, boleh lawan dengan benang jahlophoodiepamtek
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu toktik yyg duluu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:05 AM GMT+8 , Processed in 0.305624 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list