CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 16-6-2022 08:09 PM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:27 AM
Klu ada forum inform ye
Nak folow juga



ye aku akan wartakan  kita akan adakah ceremony forum baharu  tu

ko pun jommm ikut pindah sekali ke forum baharu tu

biar menyengat bila berkata . memuji tidak sampai rebah , bila jatuh sekali ayuhhh kita bangkit berjuta-juta kali


"sekali ko buat aku jatuh , berjuta-juta kali aku bangkit kembali"


forum baharu itu adalah lubuk emas segala info!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 10:49 AM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:20 AM
Sampai hati kak nah maki daku
ctcaras berdilto depan tok laki...mana sheols berlajar be ...

tp sukar di percaya lah gosip dildo ni sbb cerita dlm kain ni musthil org luar tau...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 17-6-2022 11:06 AM
misspokoyo replied at 17-6-2022 10:49 AM
tp sukar di percaya lah gosip dildo ni sbb cerita dlm kain ni musthil org luar tau...


Berdildo tak mustahil pun tp klu ianya menjadi rahsia umum tu mcm tak tercapai diakal pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:05 AM
Kan...acu tengok ceria laki ema kembong curang laju reporter buat kerja...tp cerita ctcaras sunyi  ...

Sat, laki ema kembong curang? Gosip baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Wayree replied at 12-6-2022 11:40 PM
Gtuhleerr kata kwn meolz yg prnh nk pnggil bam nuar utk dinner show syrikt1 lagu 20k hngga 25 ...

Itu kat malaysia, jadi penyanyi memang masyuk banyak duit compare jadi pelakon.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 13-6-2022 08:34 PM
azab merampas laki orang ni , hujung-hujung hidup baru terasa

tukang gaji ctcaras pun bergaduh

Kenapa la dia seksa diri sdri. Patut lpas dpt piah tu angkat kaki je la
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa i rasa bakalan flop jenama ni di bawah jijan? Tgk yg like n komen pon x ramai. Org dari x segan bgtau guna SS now menjauhkan dri dari brand SS sbb elok2 position up dari timbang kilo, now jatuh dah setaraf timbang kilo.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dari zaman Fregmen sheols block kt IG. Sbb iols ckp lgu2 die time tu da bosan x mcm dlu. Mujurlah iols tak cpt sentap, still syg tokti mcm dulu.

Bagi iols, yg melingkupkan karier sheols adalah Zoners fanatik. Die da biase kena puji smua benda perfect dr dlu dgn pengampu2 cmtu.

Bile org tego sbb nak die improve, die x nak dgr.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam lamaaa je aku tengok anak dia membesar baru masok tadika ehk

Anak orang lain tup tup da grad.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-6-2022 12:06 AM
Sat, laki ema kembong curang? Gosip baru ke?

Iyer gossip terlatest katanya....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 14-6-2022 10:05 PM
Tokti hantar anak brainy bunch aje. Orang biasa2 pun boleh hantar international playschool siap sw ...

Awal scha pn anto lara international wei...muahahahaq..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Org tamak selalu rugi...tok t sokmo rugi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 12-7-2022 08:52 PM
tasha replied at 18-6-2022 09:17 AM
Iyer gossip terlatest katanya....


Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 16-6-2022 08:09 PM
ye aku akan wartakan  kita akan adakah ceremony forum baharu  tu

ko pun jommm ikut pindah seka ...

Jgn dilupai daku kak nah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-6-2022 12:06 AM
Sat, laki ema kembong curang? Gosip baru ke?

Baca kt mana tu.

Sb tu ema meyeksi bebukan.
Laki pun da dpt ank comel. Ema tu relax je tanggung laki masa pkp kan. Ni da mula keja ada skndal pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 16-6-2022 11:17 AM
M40 hantar anak situ tu pun berbayorr..

Memang agenda tersirat sangatt..

Level tok ti punye fikiran.. Sanggup hadap FOC semata nak promo product piyah... Aku benci betol dgn cara mcm ni.. Sah2xla duit ko banyak berguni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 12:00 PM
Baca kt mana tu.

Sb tu ema meyeksi bebukan.

Kan kat tred timoh rohani tu ada cerita...reporter pun dh  keluar gossip katanya....

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 12:00 PM
Baca kt mana tu.

Sb tu ema meyeksi bebukan.

Xtau. I tanya utk yg komen td. Sbb dkt porem ni tu 1st time i baca gosip laki ema kembong curang
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 18-6-2022 01:06 PM
Kan kat tred timoh rohani tu ada cerita...reporter pun dh  keluar gossip katanya....

Thread mana 1? Cantik gitu pon kena curang. Agknya sbb laki yg suka ambil prempuan cntik sgt ni, mmg akn curang sbb nk yg cantik2. Asal nmpk yg cantik, dia nak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-6-2022 02:04 AM
Iols pun naik heran dengan sheols, kenapa sheols berubah jadi sampai macam ni sekali? Dulu rasanya ...

Mana ada berubah ... Mmg sheols gitu dr dulu ...
Selama ni management coverina je
The cat is out of bag ...

True colour dah kuar ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:07 AM GMT+8 , Processed in 0.212277 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list