CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 15-6-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 11-6-2022 09:14 PM
Gigih iols masuk ig ss ni. Biar semua tgk.

Adakah ct lama tak dpt nafkah batin sb siap emoji mer ...

Gambar ni kalau di up oleh acik2 nobody untuk followers kalangan kengkawan je mesti tau yang itu gurau antara suami isteri tapi sebab yg up nya seorang penyanyi tersohor yang orang ramai tau lakinya tua 20 thn berpenyakit diabetis yg tak secara langsung memberi efek kepada kejantanannya, maka nampaklah si peng-up macam sedang kehausan.

Aduhai tokti, dah sampai masa untuk mengundur diri dari socmed dah rasanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2022 10:43 PM | Show all posts
rainbowrainz replied at 15-6-2022 02:53 AM
Porom mana.. porom ke kuburan kah..

Memang  ada forum baharu untuk kita kita disini berpindah ke forum sana.



Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:45 PM | Show all posts
moonela replied at 15-6-2022 10:17 AM
Don't forget to tag me bila ada forum sendiri ya kak nah..




sure lahhhhhhhhhhhhh

Thank You , Darling
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 15-6-2022 10:45 PM
sure lahhhhhhhhhhhhh

Thank You , Darling

Jgn lupa sy jugak kak hanah, gosip kaknah semua boleh dipercayai,
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 15-6-2022 12:00 AM
Iolss speku ctdk n sang buana ni sampai skrg masih lg bg monthly allowance pada wartawan2x... Medi ...

Kan...acu tengok ceria laki ema kembong curang laju reporter buat kerja...tp cerita ctcaras sunyi sepi dari arus perdana....padahal biasa cari nilah tempat report pondan cari berita...tak tau berapa byk sogokan yg reporter pondan dpt utk lumpuhkan jari..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 14-6-2022 06:49 PM
Bahahaha.. Kita tunggu la another 2 clans..asyik bergasak je.. Artis je pun..

Iyer 2 clan tu tak boleh disentuh idola mereka jijik sgt weh memuja artis melampau sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 11:17 PM
ko ni bodoh tongong lahhh tashahhhhhhhh

siapa kata  tok miang xmampu peluk ???

Sampai hati kak nah maki daku
ctcaras berdilto depan tok laki...mana sheols berlajar berdildo.. dlm bodoh2 terlebih bijak pulak dlm hal berdildo
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 11:20 PM
Tujuan dia hantar ke situ

1. sebab sponsored seduit pun xperlu bayar , FREE nakahrommmmm

Sebenar aku dh suspect....
Ctcaras hidup penuh agenda
Dgn anak sendiri pun kira dan harap
Yg free je pastu perah budak kecik
Suruh bekerja juga.....f
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 11:26 PM
Kita semua akan berpindah ke forum yang baharu

Kita tinggalkan cari forum.

Klu ada forum inform ye
Nak folow juga
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:13 AM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:13 AM
Iyer 2 clan tu tak boleh disentuh idola mereka jijik sgt weh memuja artis melampau sgt....

Kannnn....over naw minat dan memuja artis...

Hujung-hujung bukan artis tu pandang pun...

Minat berpada-pada lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:17 AM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:23 AM
Sebenar aku dh suspect....
Ctcaras hidup penuh agenda
Dgn anak sendiri pun kira dan harap

M40 hantar anak situ tu pun berbayorr..

Memang agenda tersirat sangatt..
FOC rupanya....

Paling-paling pun antor le anok ke intenesenel School..
Dah maknya penyanyi nomot 1 Malaya...duit berjota..
Apaknya "usahawan terkenal di Malaysia"
Over naw ayat exco kewartawanan kann??
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:25 AM | Show all posts
Nham22 replied at 14-6-2022 11:49 PM
Adela tu yg xkene dgn ctdk ni.. Banyak yg tak kene....atau hidop serba tak kene... Apesal sampai m ...

betol..
cara jijang neh la dok ajar jahlop dengan mamakentut
cari ejen.. cari ejen
mende yg sama jijang ajar kat pengasas timbang kelo
pahtu tunjuk la duit bekepok2
selain kereta2 mewah jadi kerja ejen la cari pembeli

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:02 PM | Show all posts
dyana612 replied at 16-6-2022 08:41 AM
Jgn lupa sy jugak kak hanah, gosip kaknah semua boleh dipercayai,




sure Darling , sooner or later kita pindah ke forum baharu .


Thank You
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:03 PM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:20 AM
Sampai hati kak nah maki daku
ctcaras berdilto depan tok laki...mana sheols berlajar be ...

Bukan aku kutuk ko tashahhh aku kutuk ctcaras

dia kalau xpandai mendildo akan dirinya , macam mana dia nak beroleh inzal ???

mesin dildo tu tok laki dia yang sebenarnya , tok miang hanya  orang tua penis cabok
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:06 PM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:23 AM
Sebenar aku dh suspect....
Ctcaras hidup penuh agenda
Dgn anak sendiri pun kira dan harap




ctcaras tu hutang keliling pinggang

duit dia semua boleh kena frozen

sekarang ni bohsia tonggek tengah minta pampasan beratus ribu sebab nak kena removed dari whatsapp group  management ctcaras katanya

tengok tok miang xkisahh pun ...

ctcaras pun mcm xtolong apa pun , kiranya kalau bohsia tonggek tu nak mampus , silakan mampus

begitulahhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 08:09 PM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:27 AM
Klu ada forum inform ye
Nak folow juga



ye aku akan wartakan  kita akan adakah ceremony forum baharu  tu

ko pun jommm ikut pindah sekali ke forum baharu tu

biar menyengat bila berkata . memuji tidak sampai rebah , bila jatuh sekali ayuhhh kita bangkit berjuta-juta kali


"sekali ko buat aku jatuh , berjuta-juta kali aku bangkit kembali"


forum baharu itu adalah lubuk emas segala info!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 10:49 AM | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:20 AM
Sampai hati kak nah maki daku
ctcaras berdilto depan tok laki...mana sheols berlajar be ...

tp sukar di percaya lah gosip dildo ni sbb cerita dlm kain ni musthil org luar tau...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 17-6-2022 11:06 AM
misspokoyo replied at 17-6-2022 10:49 AM
tp sukar di percaya lah gosip dildo ni sbb cerita dlm kain ni musthil org luar tau...


Berdildo tak mustahil pun tp klu ianya menjadi rahsia umum tu mcm tak tercapai diakal pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 16-6-2022 10:05 AM
Kan...acu tengok ceria laki ema kembong curang laju reporter buat kerja...tp cerita ctcaras sunyi  ...

Sat, laki ema kembong curang? Gosip baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Wayree replied at 12-6-2022 11:40 PM
Gtuhleerr kata kwn meolz yg prnh nk pnggil bam nuar utk dinner show syrikt1 lagu 20k hngga 25 ...

Itu kat malaysia, jadi penyanyi memang masyuk banyak duit compare jadi pelakon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.276992 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list