CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 14-6-2022 11:39 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 14-6-2022 09:46 PM
Sitot terinspirasi dgn tinipap kot.

Dia tgk tinipap enjoy ke sana sini meniaga siap boleh jaja kisa ...

Baikpulih batang butohhh dulu baru sembang bab cinta

cinta kepala butohhhh apa nak beromen pun xmampu sampai kena guna mesin dildo

sampai kena guna permanian lembu lembu berhadas ??????


be honest lahhhhhhhhh

gampang nakharom apa berdrama mcm rumah mak ku rumah syurga ko

rembat laki orang mcm bohsia rempit lagi nak kata bahagia bercinta

poen lahhh kooooooooooooo pelaq pelaq ternazak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 14-6-2022 02:12 AM
Iols nk tanye bukan biasa org kaya nie ade penasiht dlam bisnes ke … dyrg yg tgokkn prospect bukann ...

Adela tu yg xkene dgn ctdk ni.. Banyak yg tak kene....atau hidop serba tak kene... Apesal sampai menyembah abadi jijang semang???
Cara niaga zizang semang pon dah salah...
Niaga brg tolak kat agent2x.... Abesla kakak piyah and adik kene bekerja kecik2x lg...
Sbb itu cara zizang semang....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai senget benget mulut siti buat promosi . Macam kena bius nak cabut gigi..sampai terasa ngilu. Kenapa ketara sangat ctot weh bibir kamu...dulu tak ada senget macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 12-6-2022 09:07 PM
Part kawal reporter ni aku percaya berlaku sejak dulu sementelah sang buana dulu reporter hiburan  ...

Iolss speku ctdk n sang buana ni sampai skrg masih lg bg monthly allowance pada wartawan2x... Media2x.... Kene suap sampai ke sudahhhhhh....banyak bet mulut nak kene suap.... SebB tu sampai ke sudah kerje bagai nak rak...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Patotnya kalo no 1 tu jijan tu datang coaching die face to face..takda la dia tinggal Piyah time 1st day school melangkawi bagai..kesiannyaa la
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 14-6-2022 11:49 PM
Adela tu yg xkene dgn ctdk ni.. Banyak yg tak kene....atau hidop serba tak kene... Apesal sampai m ...

Ituler yg pelik supposed level2 dia dh bolh hired consultant okay jalankan bisnes dia .. dia just kuatkan connection degn mana2 vvvip … ni pi level rkyat marhaen yg xde nama ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 14-6-2022 02:12 AM
Iols nk tanye bukan biasa org kaya nie ade penasiht dlam bisnes ke … dyrg yg tgokkn prospect bukann ...

Si azief tu habis belajar ke, macam tak grad je hujung2 balik jela sambung bisnes bapak. Iols cukup tak berkenan MO bisnes jijan semang ni, mungkin la dari serap gundu yg promot bagusnya jijang ni lalu suggest kt apak dan tokti utk tukar bisnes sitot ke sama je MO macam bisnes timbang kilo lain.

Again, baik la bisnes mart macam rosyam ke, bubblebee soeb nampak la fizikal store, staf2 yg ada epf, bukan la yg guna agen dan modal “kalau rajin dapat lebih”

Kalau iols jadi tokti, umur 40an ni nak slow down life dah, spend time dgn anak, holiday, buat hobi, show2 duta2, tak payah kerja keras macam kerbau, ni nak tour promot produk bagai sebijik macam tyayindon. Kata dah kerja keras dari muda selalu org kerja keras muda retire dan enjoy life awal, ni masih gigih kerja tinggal anak kejar dunia sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 03:26 PM
Kita semua akan berpindah ke forum yang baharu

Kita tinggalkan cari forum.

Porom mana.. porom ke kuburan kah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2022 03:51 AM | Show all posts
Nham22 replied at 15-6-2022 12:00 AM
Iolss speku ctdk n sang buana ni sampai skrg masih lg bg monthly allowance pada wartawan2x... Medi ...

la u tau ke cite ni? hahahhahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 03:53 AM | Show all posts
Nozot replied at 14-6-2022 11:59 PM
Sampai senget benget mulut siti buat promosi . Macam kena bius nak cabut gigi..sampai terasa ng ...

ya tuhan i ingat i sorang je perasan.. dalam hati kata eh tak la maybe sebab aku meluat kut. tapi mmg ya ya senget benget nak cakap macam zakiah anas kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:03 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 14-6-2022 01:09 AM
Aku gelak jer baca Komen kak senah kalah si stinger aka lalat

kannn...bahahaha..tadi nasib baik tak tersembur air...

kak nah never change bila menaip perihal siti...
dari dulu sampai la sekarang...

walaupun forumer cakap pitnoh...
I percaya aje apa yang kak nah share kat sini
tapi info mesin dildo meletop paling lawak I baca

stinger pun kalah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:06 AM | Show all posts
lyshafull replied at 14-6-2022 02:12 AM
Iols nk tanye bukan biasa org kaya nie ade penasiht dlam bisnes ke … dyrg yg tgokkn prospect bukann ...

Ini lah yang dinamakan uneducated person..Budak kelas belakangSPM Gred 3

Orang yang knowledgeable tak adanya nak join Jijang semang mengarut tu..

Melayu ..melayu..bukan semua ya..tapi mostly..

#hambaduit

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:08 AM | Show all posts
opie5662 replied at 14-6-2022 09:58 AM
Tetibe rasa mcm dh takde penyokong sitot dlm forum ni.... Kalau 13 tahun lalu ade benang gini, byk y ...

kannn...semuanya dah menikus

dulu kak senah memang kena sembur la..

kata sebar pitnoh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:10 AM | Show all posts
tasha replied at 14-6-2022 12:44 PM
Aljonah ke??? klu ikut dosa fitnah
Elok jgn masuk forumlah sbb semua tred pun ada fitnah
hin ...

Very truee...
artis yang dia benci tak dosa pula mengata ye ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:12 AM | Show all posts
KBW2 replied at 14-6-2022 06:26 PM
Thank you chuols, sangat membantu.

tiberrrr..u jadi innocent pula nak decode si Misai...ahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 13-6-2022 08:06 PM
Asal maghrib jer datangla amukan ablasa dia

.....haha....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2022 10:17 AM | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 11:26 PM
Kita semua akan berpindah ke forum yang baharu

Kita tinggalkan cari forum.

Don't forget to tag me bila ada forum sendiri ya kak nah..






From
Your follower

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 15-6-2022 02:21 AM
Si azief tu habis belajar ke, macam tak grad je hujung2 balik jela sambung bisnes bapak. Iols cuku ...

Aku speku satu hari nti sitot mesti masuk politik

Korang caya tak?

Yela sitot nk menangung ank tiri smpai ajm. Belum masuk kertu asik wasap gmbr sitot apa2 brg yg dia nak lg. Nk byr reput lg.

SS tu akn gnti sitizen. SS. Bakalan ke kuburan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 15-6-2022 12:00 AM
Iolss speku ctdk n sang buana ni sampai skrg masih lg bg monthly allowance pada wartawan2x... Medi ...

Tu diaaa budak2 lepeh.. jgn igt innocence sgt

Dah tamak dunia..sanggup
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua, dah x kebal..keluar belang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:00 AM GMT+8 , Processed in 0.215928 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list