CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 14-6-2022 06:19 PM | Show all posts
Sazreena replied at 14-6-2022 03:50 PM
Olololo..kat sini pun byk dah tumpahan tehnya cuols..ok la ok la..bagi memenuhi permintaan..donch  ...

klau gusip tokti menaga tu memang dah biasa dengar dah, tapi siapa pulak pali misai kontot?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 14-6-2022 06:19 PM
klau gusip tokti menaga tu memang dah biasa dengar dah, tapi siapa pulak pali misai kontot?


Chep terpaling, menantu mama ros, ipar rose gst.boleh code tak
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 14-6-2022 06:19 PM
klau gusip tokti menaga tu memang dah biasa dengar dah, tapi siapa pulak pali misai kontot?

Abg asmara la , Pali misai kontot tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 06:26 PM | Show all posts
Nozot replied at 14-6-2022 06:24 PM
Chep terpaling, menantu mama ros, ipar rose gst.boleh code tak

Thank you chuols, sangat membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 14-6-2022 03:50 PM
Olololo..kat sini pun byk dah tumpahan tehnya cuols..ok la ok la..bagi memenuhi permintaan..donch  ...

So benar belaka la ya sheols berasap tu
Punya la konfiden berasap dpn org sbb ada exco wartawan .. so sheols tetap nmpk suci
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts

Klu kena ctcaras terus fitnah
Phuiii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:24 AM
aku gelakan aje geng jonah...booooo!! Jenuh jd penjilat hujung2 dianggap mcm sampah je. ...

Bahahaha.. Kita tunggu la another 2 clans..asyik bergasak je.. Artis je pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 14-6-2022 12:44 AM
tu la. tertengok live td psl umum nama company br n keahlian berbayar/berdaftar katanya. pastu tgk ...

Agaknya lepas htr piyah gi school 1st day, dia pun cabut ke Langkawi. Ikutkan dia dah relaks2 layan anak2 yang ditunggu2 selama ni, duit2 yang kerja utk dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
I tengok cara kerjanya cam x cukup2 duitnya
Kesian pon ada...
Org klu dah 40 an nakpikir rilek2 jer
Tu siap cari ahli suh daftarbagai..
I nak sitot yg dulu huhu
Sblum dia kawin dgn si kertu neh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 07:47 PM | Show all posts
miamiot replied at 14-6-2022 06:25 PM
Abg asmara la , Pali misai kontot tu

Hahahaha tulah iols slow pulak. Lupa plak misai kontot ni dulu tergilo-gilokan Tokti.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 08:13 PM | Show all posts
KBW2 replied at 14-6-2022 06:19 PM
klau gusip tokti menaga tu memang dah biasa dengar dah, tapi siapa pulak pali misai kontot?

Sisss...babab kaaanng..sapa misai kontot yg mendunia skarang? Abang Asmara la..menantu kak ros.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 08:15 PM | Show all posts
miamiot replied at 14-6-2022 06:25 PM
Abg asmara la , Pali misai kontot tu

Yes korekkk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 08:30 PM | Show all posts
Sazreena replied at 14-6-2022 08:13 PM
Sisss...babab kaaanng..sapa misai kontot yg mendunia skarang? Abang Asmara la..menantu kak ros.

Hadoi aku lupalah pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk bniaga mlm pulak ke? Sptutnya level dia mnynyi n jd duta je income juta2 setahun

Skg ni dh mcm tokvida pulak…. Itula nk sgt kawen tokertu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sitot terinspirasi dgn tinipap kot.

Dia tgk tinipap enjoy ke sana sini meniaga siap boleh jaja kisah cinta bagai. Tak lama sitot pun menjaja kisah cinta dgn tok kertu.

Moga2 sitot cite skali pasal dildo meletop tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 13-6-2022 02:34 PM
Brainy bunch

Tokti hantar anak brainy bunch aje. Orang biasa2 pun boleh hantar international playschool siap swimming pool semua. Penat la mencaras kalau setakat tadika marhaen aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2022 11:02 PM | Show all posts
dyana612 replied at 14-6-2022 08:46 AM
Hebatttttt, tumpahkn tea lgi

Aku pernah tutup 3 forum sebelum ini !!!

Kalau aku mahu ,forum Cari ini pun aku boleh tolong tutupkan


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 11:17 PM | Show all posts
tasha replied at 13-6-2022 10:56 PM
Dh sakit nk peluk bini pun tak mampu mengapa kertu masih gigih skandal.sana sini ye?




ko ni bodoh tongong lahhh tashahhhhhhhh

siapa kata  tok miang xmampu peluk ???

dia xde selera nak peluk ctcaras

sebab org jantan ni bila dia sendiri jadi saksi bini  guna mesin dildo untuk kepuasan seks , guna  patung seks lah memang dia akan geli-geleman nak sentuh bini  dia lagi

Lagipunnnn , tok miang selera besar

lepas pakai mesti buang , buangg , buangggggggggg

tok miang ni macam poen tester

xpernah puas merasa

mesti nak lagi kepelbagaian poen poen

Faham ?????????
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 14-6-2022 03:02 PM
Aku pernah tutup 3 forum sebelum ini !!!

Kalau aku mahu ,forum Cari ini pun aku boleh tolong tutu ...

Jgnlah kaka Hannah muntanah nanti mcm kami ni semua nak bergosip .... lagi2 cite psl tok kertu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 11:20 PM | Show all posts
Tujuan dia hantar ke situ

1. sebab sponsored seduit pun xperlu bayar , FREE nakahrommmmm

2. sebab nak jual produk sampah tersangkak pekak paling baghal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 09:18 AM GMT+8 , Processed in 0.224005 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list