CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 07:52 PM | Show all posts
captainQUE replied at 10-6-2022 01:55 AM
Tapi dia ni lately ni makin mudah sentap… ingat lagi Bila Dia kena kutuk langgar SOP tahun Lepas ko ...

dah kawan dgn nurul zahid so what u expect? otak sekufu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 10-6-2022 07:52 PM
dah kawan dgn nurul zahid so what u expect? otak sekufu

Kak long tu salah sorang backup singers dia zaman dolu2 kan? Masa tu wak zahid tgh merudum, zaman reformasi dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 08:14 PM | Show all posts
dah la noks... dah 30 tahun sheols conquer industri hiburan malaysia....
mohon haterz2 bersatu cari pengganti.....
tak letih ke chuols
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:11 PM | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 10:48 AM
Barulah beb...apa kes dulu pulak...kau ingat kertu dh berenti membuaya ke???

mn chuols tau, dia beli kete utk gf guna duit caras
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Imkhai at 10-6-2022 10:37 PM
anggeriklatifah replied at 10-6-2022 07:38 PM
Bila tgok life haniszalikha &wawa zainal..beli banglow yg cantik ...hidup ada family sendiri.terfi ...


Diaorg tu proxy jerung bsr xyah keja pon duit kepok2 tokti keja sendiri dgr hutang pon dh bnyk tu yg imej kg.com dr dulu smpai skrng yela dr nk gajikn imej consultant belanja bsr kn so tula imej pentas baju ropol2 ikan dugong dia tu lg ko nk suruh dia beli banglo baru kot2 hutang pon skrng ni pon sama rega 4/5 biji banglo
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
X relevan dah la zoners nie bolh dh bubar penyanyi no 1 negara kot lagu x sedap bolh push dekat radio guna cable … smpai bila laa nk berdie hard fans retis dh separuh abad dlm industri dia dh kaya smpai 8 keturunn hang masih duk flat pprt … support la artis classy kak jena abng nuar fans xde gaduh2 duk diam2 kat rumah tiba msa buat concert …
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 10-6-2022 02:18 AM

BBC dah lama nampak, jonah aje yang lalai
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok t dah amukk..ada kitarang keshah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2022 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-6-2022 11:46 PM
Well..duit dh byk..hati dh senang..anak dh ramai..blk mekah pun bergegas xsmpt nk raya dh buat Tik ...

Ke hutang makin membelit diri tok t.. nahuzubillahminzalik..Sian tok t dah tua kena hadap mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita ni dimanakah kaka Hannah Montana yeee
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia mcm tok t memang baik tapi mana tahan asik dikudakan aje oleh laki tarak guna dengan anak tiri yg asiklah nak menunggang dia aje..Dr jadi baik sabar semua bleh bikini gila ye ... bertabahlah tok t..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi betul ke kertu tu ada skandel lagi..kubur kata Mari dah tu..iols mcm tak percaya je..akanlah tok t tak mengamuk kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi apa yg iols baca yg mana skrg ni T20 akan jd makin teruk kalau hutang dulu x abis lagi...itulah iols ckp yg mana ade hutang byk tu cptlah langsaikan cpt2 sblm 2023 keluarlah Dr sistem yg ada ni...bank akan buat riba besar2an lagi ..pilihlah nak hidup penuh dgn riba ke nak hidup dengan tenang tanpa riba sehingga diri dijemput Ilahi ....best tau hidup tanpa riba ni.. hidup tenang je x serabut nak pk mcm2...tok t kalau betul apa yg dikatakan tok t byk hutang cptlah byr cpt2 sblm 2023...pesanan ni khas utk yg nak keluar Dr sistem yg melawan Allah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamanya mmg tak suka penyanyi bernombor ini. Apatah lg selepas 2006.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 11-6-2022 08:20 AM
Tapi betul ke kertu tu ada skandel lagi..kubur kata Mari dah tu..iols mcm tak percaya je..akanlah to ...

Klu xkerna jatuh moto tu ada bukti dia ride dgn awek kaka pun mcm ko xleh caya tok kertu tu miang..tp since dh ada bukti..kaka yakin je benda gitu..

Nway nk tny..sitot sefamily ni Kaki teguk x eh..kan ada org jenis smoke jenis minum etc..so kaka terfikir jelaaa...

Manala tahu kot2 sama level mcm fefet yang acah alim tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Scary pulak tgk ct senyum

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ct ni juling air ke. Aku baru perasan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat isi surat layang dulu

Ct tak bagi akak peknen tu naik bas sama dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 11-6-2022 08:15 AM
Scary pulak tgk ct senyum

Muka lps baca forum..kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 10-6-2022 03:43 PM
Faktor umur gais igt tu dia dh nak masuk level memakcik cam hacik porem gak

Classy lagi acik elly kepam yittu

Dia ni semua benda nak jual, semua benda nak tayang ke umum sampai Kalau Boleh masa beranak pun nak tayang…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:26 PM GMT+8 , Processed in 0.218795 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list