CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

CT Block IG/Twitter Zoners (Peminat) Yang Mengkritik Pengurusan Siti Nurhaliza Production? UPDATE: Punca SNP, Sang Buana Dikritik Peminat Sampai Kena Block #270)

  [Copy link]
Post time 10-6-2022 04:16 PM | Show all posts
Nham22 replied at 10-6-2022 04:08 PM
Kdg2x i selalu terfikir sang buana yg beriya2x nak ctdk kahwin dgn tok kertu... Sampai sang buana be ...

Eh memang dia ke yang beriya-iya? Serius?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 10-6-2022 04:30 PM

jonah berperang sesama sendiri ke tu???

Aku mmg meluat dgn acik2 jonah tak sedar diri
Tua dh memasing masih mengepak tergedik2 jantan betina masa potluk raya tu....
Bawak2 insaf dan sudah2 memuja artis melampau2nya....hujung2 artis yg puja tu tak heran pun kat korang....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 10-6-2022 04:08 PM
Kdg2x i selalu terfikir sang buana yg beriya2x nak ctdk kahwin dgn tok kertu... Sampai sang buana be ...

Sokonglah bodek boss gitu....
Lagi pun derang buddy sejak sekolah lagi kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:49 PM | Show all posts
doubleA replied at 10-6-2022 02:09 AM
Tengok status ig la yg 4 things u learn as u get older yg toktik share malam ni, ala2 nak hidup tena ...

dia fhm ker apa yg dia share in english tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 10-6-2022 03:53 PM
Aiyyo sistur weols bukan nak bekap siti lipis, tapi sheols bukan nak snap at finger twist, she was ...

Hahahah..sadis kan tapi like 100000000000x
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
petpot replied at 10-6-2022 04:49 PM
dia fhm ker apa yg dia share in english tu

I don't think so..bm pun slow
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 10-6-2022 04:08 PM
Kdg2x i selalu terfikir sang buana yg beriya2x nak ctdk kahwin dgn tok kertu... Sampai sang buana be ...

No lah. Setahu iols dia antara yg paling menentang, sbb dia bekas wartawan hiburan, reputz2 kat entertainment desk tu kawan2 dia belaka, so mmg dia tahu luar dalam sapa si kertu tu dan rekod perskandalan heols dgn retis2 tanahair tika tu. It's an open secret, kertu dan sangdewi punya hubungan masa awal2 kawin dulu mmg tak brp baik, agak payah utk dilihat depa dua berada dlm event yg sama, kalu kertu ada, sangdewi takde, gitu juga sebaliknya.
Bercerai dgn laki takde kaitan dgn kertu n sitot pun, si abang sitot tu yg buat hal.
Sangdewi may have many many faults, tapi nak tuding jari kat dia yg jadi pemangkin kpd pencarasan dan seterusnya pernikohan dua ketul tu, mmg tak, sama sekali tidak.

Gituhhhh dgn gigihnya iols bekap sangdewi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry siti..mmg kadang perlu orang yang dilabel oocz nie...entah2 gemg oocz baca forum so diorg directly kritik ct. Terimala hakikt yang ct sekarang sangat hauk..hanya ada bakat menyanyi sahaja. Sebab itu org kata kena keluar dar comfort zone, pergi belajar timba ilmu, keluar berkawan, jangan menuakan diri sebelum waktunya. Kalau ada bakat tapi tak tahu nak sustain the glory susah juga..sebab itu ilmu itu sangat perlu. Bila kes nie naik maka bertambah yakin bahawa all this while dia bertopeng. This is the real ct. Bitter much. Bukan faktor aging pun..ada ramai kat luar yang aging tapi sebab matang dia malas nak layan benda - benda remeh macam nie, malas nak sentap asalkan hati bahagia. Mungkin ct tak bahagia sebenarnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 04:58 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 10-6-2022 08:25 AM
Benak jgk unggul. Jah takpernah hargai sikit pun tp benak tetap setia dibelakang jah utk memaki hate ...

savage la awa sis. tersembur asam aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 rs mcm public persona dia ni too good to be true. Maybe sbb tu kot tak minat, tp tak benci jgk. Indifferent je.

Harap2 dia jaga la fans dia..sayang jgk sbb bkn sng kita nk ada loyal fanbase ni. New gen mana nk minat veteran singers/actors..yg ada ni la yg ssh payah tlg stream, promote. Bkn bermaksud dia perlu ikut telunjuk fans jgk, cuma klu ada benda baik yg dorg suggestkan..tak salah nk raikan pendapat dorg.
As singer or actor..nothing scarier than fans who've turned their backs on you.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 05:15 PM | Show all posts
Miawlover replied at 10-6-2022 12:56 PM
Takut melngkah keluar dari kepompong?
Kwn2 rapat dia sape je ye? Tak pernh tunjuk pun dia hang ou ...

terpaling bff dgn KD katanya hahahaha.
igt lg vc biarlah rahsia kemain copy KD. dari mekap sampai la vc nya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 10-6-2022 05:12 PM
Dulu2 rs mcm public persona dia ni too good to be true. Maybe sbb tu kot tak minat, tp tak benci jgk ...

Agree sangat komen nie
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 10-6-2022 03:02 PM
20an kot
Dh muda mekap cantiklah kot....hahaha

Free hair ke? Serius la camana uols tau
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 10-6-2022 05:12 PM
Dulu2 rs mcm public persona dia ni too good to be true. Maybe sbb tu kot tak minat, tp tak benci jgk ...

Well said. Kalau ye pun rasa fans over atau taksub, raikan jela kepelbagaian tu, dah memang retis dunia glamor ni bergantung pada fans. Jangan rasa penat jadi baik, sia2 potray imej lindungan kaabah dari dulu tiba2 bila kertu ni reveal true color. Mungkin terlalu banyak masalah/beban dari dalam keluarga. Kaya tapi masih kerja keras macam takda hari esok, kaya tapi takda life privacy, semuanya berkongsi dengan side dk. Dah ada anak patut berani dah cari bahagia sendiri. Dah ada segala pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 10-6-2022 05:12 PM
Dulu2 rs mcm public persona dia ni too good to be true. Maybe sbb tu kot tak minat, tp tak benci jgk ...

Well said. Kalau ye pun rasa fans over atau taksub, raikan jela kepelbagaian tu, dah memang retis dunia glamor ni bergantung pada fans. Jangan rasa penat jadi baik, sia2 potray imej lindungan kaabah dari dulu tiba2 bila kertu ni reveal true color. Mungkin terlalu banyak masalah/beban dari dalam keluarga. Kaya tapi masih kerja keras macam takda hari esok, kaya tapi takda life privacy, semuanya berkongsi dengan side dk. Dah ada anak patut berani dah cari bahagia sendiri. Dah ada segala pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 10-6-2022 03:53 PM
Tapi sampai bila nk menikus mcm tu?

Sampai ajm la. Apa lg. Jadi la babu smpai mati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ko tak berenti buat lagu baru tak bermaksud ko masih relevan. Even Taylor Swift pun I rasa dh tak relevan, sbb tu sheolls tukar genre. Sorry swifties
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 10-6-2022 06:39 PM
Well said. Kalau ye pun rasa fans over atau taksub, raikan jela kepelbagaian tu, dah memang retis  ...

Bila tgok life haniszalikha &wawa zainal..beli banglow yg cantik ...hidup ada family sendiri.terfikir..ctdk taknak camtu ke...nak ikutkan lebih dari mampu..ni berkongsi dgn family mertua..ntah dgn siapa lagi dlm banglo tua hiasan org tua tu..masih bekerja keras. Dia la yg kena handle semua..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:49 PM | Show all posts
Trust me its her doing the blocking ye. Jangan nak kata dia naif pls la hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 07:52 PM | Show all posts
captainQUE replied at 10-6-2022 01:55 AM
Tapi dia ni lately ni makin mudah sentap… ingat lagi Bila Dia kena kutuk langgar SOP tahun Lepas ko ...

dah kawan dgn nurul zahid so what u expect? otak sekufu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 01:09 AM GMT+8 , Processed in 0.082043 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list