CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 6-6-2022 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 6-6-2022 02:45 AM
Byk naw hasrat di jahtek ni... Tp smua yg dihrpkn smua xjd kenyataan pun.. Hahahhhahhaha... Tu lah ...

Tp jah bgtau byk yg dia minta yg Allah kabulkan… tp ayat tu mcm riak la pulak… seolah2 nak bgtau org yg dia ni insan yg hebat sbb Allah kabulkan permintaan dia.. taktau lah permintaan apa yg dia minta… mgkin permintaan nak jd kaya raya kut… takpun permintaan nak kawen dgn puriz… tp permintaan yg plg besar iaitu kawen dgn anak raja tu tinggal angan2 je la…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergi je lah. Takde sapa halang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-6-2022 09:27 PM
Nah velanja apa jah ckp sikit



Jangan main2kan agama jah
Allah laknat
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 12-7-2022 09:04 PM

[quote]jijioaynna replied at 5-6-2022 11:47 PM
Cuba amik pengajaran sikit dr seteru...xde gebang ape2 pasal planning ka ape...sedar2 ade come out d
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi ni bungkus habis lah plan nak ke Indon dulu. Tangguh then senyap terus. Jangan semata content sempena keluar tv sudahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-6-2022 09:27 PM
Nah velanja apa jah ckp sikit



niat tu memang bagus..tp kan, ustzh Sharifah khasif pun belajar ngaji dr kecik.. ni baru nk belajar, dah bercita2 nk ngajar al-Quran... bukan senang wooo..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejap cikgu, kejap pensyarah, kejap lagi nak sambung belajar. Jenuh jah nak bagi nampak suaminya hebat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 6-6-2022 02:50 AM
Bkn dkt fb je.. Tu hah.. Td ada lalu psl ni kat Tt... Bkn main manusia dlm tu memuja muji si jahte ...

Sb benak kn bodo. Jah baru ckp impian. Bkn da dpt tmpt tinggal kt sana.

Aku yak caya jah nk duduk sana. Gebang je lebih. Sapa ada kenal dia kt sana. Bole ke dia hidup tnpa fame.

Ank dia kt sana yg muka cm jebat tu lg la takde sapa pndang. Bole ke dia terima semua tu.

Sb tu aku ckp dia gebang je lebih.

Kt sini pun benak je heran kt ank dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 5-6-2022 08:01 PM
org kite ni agung2kan sgt la tanah erab tu... padahal environment n laki sne la paling seksis, judge ...

My friend dpt keje sana sebelum pindah kata im sick of Malaysian politics

Padahal arab.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-6-2022 08:34 PM
Neelofa tebar kerjaya seni ke Indonesia; bakal bintangi filem berunsur IslamikPelakon dan p ...

More bakals is coming dari ratu terpaling bakal ni

Dah duk cheras diam diam netizen cerca dia buat raya open house tak meriah. Sekarang hadap berita berita sensasi bakal bakal yg seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Media hiburan mmg lobenak kan. Td aku baca komen ada yg komen ingt dah nk pegi sana dah. Dah dpt penempatan sana.rupanya baru berimpian. Tgk2 media hiburan  reply suruh komen baik2.

Kenyang jah belanja berbuka tak abis lg agaknya

Ramai le benak kecam jap lg tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 6-6-2022 01:18 AM
Ingat setakat belajar short course boleh jadi ustazah mengajar pulak ke

Ajar Billie Ain mengaji boleh la.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 6-6-2022 07:04 AM
niat tu memang bagus..tp kan, ustzh Sharifah khasif pun belajar ngaji dr kecik.. ni baru nk belaja ...

Tu la.. tgk yg ngajar2 ngaji lengkap bertajwid, tarranum kebanyakan ustaz, ustazah yg byk join pertandingan tilawah.. mcm Rogayah Sulong, Sharifah Khasif, Faridah Mat Saman, etc..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 6-6-2022 05:54 AM
Tp jah bgtau byk yg dia minta yg Allah kabulkan… tp ayat tu mcm riak la pulak… seolah2 nak bgtau ...

Sebijik mcm ex kawan aku gila riak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
.
Pergi tidak kembali jah...itu lagi bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 07:47 AM | Show all posts
anony-mous replied at 6-6-2022 03:33 AM
Rasanya i pernah nmpk aston martin atas jln kt malaysia ni tp mmg susah nk jumpa

Tu la aku cakap gitu. Sebab aku tak pernah nampak. Ada pun memang rare sangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sila berambus dan jangan kembali
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 08:05 AM | Show all posts
Baik lopa pun apply study skali..spm ada dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 6-6-2022 07:43 AM
Sebijik mcm ex kawan aku gila riak

Kwn aku lepas abis buat solat taubat pun selpie tau

Caption alhamdulilah sambil tnjuk peace pakai telekung
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Demi nak kekal relevan. Hanya jah sahaja yg terpaling. Org lain berhijrah dah siap dapat tempat dan hitung hari nak pergi. Manakala jah, baru pasang impian dah dipuji seantaro lobenak. Kat tt bukan main lobenak memuji memuja Jah adalah wanita yang terbaik. Fuhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.416232 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list