CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 5-6-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hagak pubebird nak mula. Belajar dari sijil... Basic sbb tau ramai org persoal kelulusan pak ustaz... But ajet2 sambung belajar mcm master phd lak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-6-2022 09:27 PM
Nah velanja apa jah ckp sikit



Nape dia suka pkai inai kuku itam tu ye? Geli la tgk jari kaler2 ni ko tu dah lah pkai purdah bagai yg nak beritam kuku tu nk jd black metal ke apa? Nampak kotor bagi aku.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak hampa la!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 5-6-2022 08:08 PM
Ni yg dress maroon tu ke?
Mmg tepuk dahi je la dgn jah ni

Kat Nona td dress hijau..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-6-2022 11:20 PM
Nak ngajar ngaji Kat negeri ereb? Dah jadi Macam stinger lah si hajjah neelopa

Aduhh!!

Bang mat, stinger langau tu jelmaah jah dalam bentuk kutil
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 5-6-2022 09:57 PM
Mmg sesuwey dgn gelaran lobenak para pemuja jah ni, iq bawah 50 belaka barangkali, hanya golongan  ...

Adoilah tergelak baca komen nie
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
canang x sudah dia ni..
1. Dah sign jd model untuk agensi based UK - meh
2. Berlakon filem Indo - meh
3. Berhijrah ke tanah ereb - tunggukan mungkin tahun dpn
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sembangggggggggggggg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat setakat belajar short course boleh jadi ustazah mengajar pulak ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:37 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 5-6-2022 08:42 PM
Jangan lupa impian beach wedding ..wedding in castle kat Italy and private jet...

Lagi satu impian dia nak pakai keta aston martin. Maklum la kat memang tak dek lagi nampak or pakai keta ni. Dia kan jenis terpaling pertama. Tapi nan hado. Bmw kehulu kehilir
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok..harap² cepat² la perginya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 5-6-2022 05:37 PM
Lagi satu impian dia nak pakai keta aston martin. Maklum la kat memang tak dek lagi nampak or paka ...

Ada jer nyah org kaya Malaysia pakai Aston Martin contoh kerabat j dan naza clans
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:43 AM | Show all posts
DianaSaksen replied at 6-6-2022 02:36 AM
Ada jer nyah org kaya Malaysia pakai Aston Martin contoh kerabat j dan naza clans

Ye ke, baru ku tahu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-6-2022 12:36 PM
Dari dalam perut ibu kot....dah pandai berimpian

Byk naw hasrat di jahtek ni... Tp smua yg dihrpkn smua xjd kenyataan pun.. Hahahhhahhaha... Tu lah.. Lain kali dh confirm apa yg diimpikn baru gebang seluruh dunia.. Ni tak.. Baru je bhasrat dh sibuk bagitau smua.. Just wait n see je lah psl nk g tnh yereb tu nanti.. Ntah jd ke x..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
jijioaynna replied at 5-6-2022 03:47 PM
Cuba amik pengajaran sikit dr seteru...xde gebang ape2 pasal planning ka ape...sedar2 ade come out d ...

Bkn dkt fb je.. Tu hah.. Td ada lalu psl ni kat Tt... Bkn main manusia dlm tu memuja muji si jahtek n buritz ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 5-6-2022 11:52 PM
Nape dia suka pkai inai kuku itam tu ye? Geli la tgk jari kaler2 ni ko tu dah lah pkai purdah baga ...

Nk lepaskan gian xdpt kaler kuku uols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 6-6-2022 01:37 AM
Lagi satu impian dia nak pakai keta aston martin. Maklum la kat memang tak dek lagi nampak or paka ...

Rasanya i pernah nmpk aston martin atas jln kt malaysia ni tp mmg susah nk jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:46 AM | Show all posts
kakiporet replied at 6-6-2022 02:45 AM
Byk naw hasrat di jahtek ni... Tp smua yg dihrpkn smua xjd kenyataan pun.. Hahahhhahhaha... Tu lah ...

Kan! Salah satu usaha yang dia muncuba berkali kali, nak jadi bini anak raja. Hanya anak raja selangor je bagi harapan pelesu. Tapi harapan hanya sampai masuk istana makan kfc. Lepas tu bai bai terus. Putih mata kartini nak jadi mak mentua raja
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sampai ke tanah ereb jah nk belajo quran? bini dia ustaz bebird x bole nk ajokn ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
So... Nak buka cha time beberapa cawangan.. Dah terlaksana tak?
Tak dengar pun apa2 launch new branch beliau? Show Sembang canang.

Btw, if pergi tanah areb bawa org tu possible je. Kan usetaz pensyarah shoplot mesti conduct practical budak2 dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:46 AM GMT+8 , Processed in 0.546971 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list