CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 6-6-2022 11:16 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 10:37 AM
bila double degree nya? Ada orang dah check di KPT Malaysia taraf tertinggi dia. Ini je rekod yang ...

Lohhh setakat A Level jah bersamaan Form Six jah kelulusang Jah.

Maknanya degree pun tadok.

Aku pun bukan kisah sangat kalau takde degree bukanlah kau bodoh maknanya tapi dah dia gebang menipu haruslah kena kecam.

Menipu tu macam hirup oksigen jah bagi depa ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 11:28 AM | Show all posts
Edited by Lailawati at 6-6-2022 11:29 AM

Dari nak gi Paris terus nk gi Indonesia...pastu nak gi tanah erab...

Tapiiiiiii....jadi nya pun idok jugak

Gebang pung pang, pung pang...
harap Billie x mewarisi perangai mak pak dia yg satu ni


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila tgok neelofa skrg ni, teringat kat niqobis yg pernah viral kat socmed n forum dulu.. sape tu edlyena n ustat nya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 11:16 AM
Lohhh setakat A Level jah bersamaan Form Six jah kelulusang Jah.

Maknanya degree pun tadok.

Betul, aku pon sama mcm tu.... tp kan bila kita beritahu semua ni lobenak akan twist kata "Ko yg mngata lopa ni klo aku bandingkn apa yg ko dh buat dgn lopa buat utk masyarakat.. ibarat langit dgn bumbung rumah aku. Itu nasib baik aku tk cakp mcm langit dgn kerak bumi.
Klo dh tk suka 1000 kebaikn yg org buat mmg langsung tk nmpk." hahaha... lantak mereka le, dah nama pon lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
just get the fcuk outta here.... duduk sini wat triggered org buat apa? dasar jah tayar
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 6-6-2022 09:48 AM
Kalau jah belajar Al Quran musti jah takooot nak tunggang agama

Belajar on paper sahaja untuk disuapkan pada penyembah.
Bukan niat nk mendalami pun.
Jahudi baru berimpian dah bergetar seluruh rohani penyembah menyanjung sheol.
Gambar sebagai contoh.
InshaAllah katanya.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mohon lofa bawak sekali mosus tu tinggalkan kat sana dah alang alang muka dia ngan izazaim tu nak sama katanyeah
barulah izazaim & anak anak tak kena brainwash lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 11:59 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 11:33 AM
Betul, aku pon sama mcm tu.... tp kan bila kita beritahu semua ni lobenak akan twist kata "Ko yg m ...

Ko takleh reason dengan gerombolan pembongak macam Lobenak tuh. Mereka mmg suka jadi lembu dicocok idung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 11:59 AM
Ko takleh reason dengan gerombolan pembongak macam Lobenak tuh. Mereka mmg suka jadi lembu dicocok ...

itu sbb aku biarkn je... Jah tu klau bkn anak raja, tak dipandangnya, dia hargai ke lobenak? Benak mereka dah tak boleh bawa bincang
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hijrah tu bukan ke maksud duk terus kat sana ke. Tempat pun tak decide lagi. Berapa lama pun tak tau...cuma cakap sekurang2 nye 2 tahun. Berangan jer lebih mcm dia berangan nak cakap French dulu. Nanti mengandung bagi lah alasan keadaan tak mengizin kan..blablabla....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2022 08:13 AM
Kwn aku lepas abis buat solat taubat pun selpie tau

Caption alhamdulilah sambil tnjuk peace pakai ...

wow sama la kawan iols geng2 terpaling beragama kusyuk tawaduk beribadat
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:15 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 12:49 PM
itu sbb aku biarkn je... Jah tu klau bkn anak raja, tak dipandangnya, dia hargai ke lobenak? Benak ...

Aku respek jugak Jah boleh pura-pura bermesra dengan acik-acik jongos Lobenak kalo aku nak pura-pura pun tak mampoo. Tapayah tunggu Jah aku pun jijik ya. Bayangkan bergesel bahu dengan Lady Sherot? Berpelok dengan Acik megi besen? Tinikepam?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke duduk mesir tu lopa? I pi sana 2 minggu pun dah serabut perut..dengan jemnye, ngan masyarakat tempatannya...dengan askar kirinkanan...dengan debu2nya...hehe..sesuai ke neelopa yg international duduk mesir? Paling2 kalau standard neelopa ni sesuai duduk dubai je...????
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha! pung pang tak nak kalah kau eh jah! yee laa kalau belajor jauh2 org2 Malaysia tak tau, betul ke isteri kau yg tak belajar habis tu betul2 grad ke tak kan… hahahaha! kau elok la sambung belajor jah oii.. takat spm je kelulusan kau iteww… biar bersambung balik sel2 kepala hotak korang
yg dah lama putus tuuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 5-6-2022 07:39 PM
dengan ini saya mengisytiharkan anugerah terpaling bakal kepada lembaga bertetek dua ini
atas pencap ...

jahpamtek terpaling ‘bakalan’
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 6-6-2022 11:48 AM
mohon lofa bawak sekali mosus tu tinggalkan kat sana dah alang alang muka dia ngan izazaim tu nak sa ...

Makin  suka la si mosus dengan bini jah...maklumlah tanah yereb kan wanita very oppressed ... semua lelaki je yang berkuasa pompuan dok umah uli capati dan buat anak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 6-6-2022 09:48 AM
Kalau jah belajar Al Quran musti jah takooot nak tunggang agama

Kan dia kata dia selak quran ternampak ayat shruh tutuop orat tu yg tetibe pakai tudong sambil menangis dekat radio ikim
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 01:15 PM
Aku respek jugak Jah boleh pura-pura bermesra dengan acik-acik jongos Lobenak kalo aku nak pura-pu ...

itu kira acik-acik kumpulan 'jabatan komunikasi (JKom)'.... ini pakcik-pakcik yg entah jah kenal entah tidak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 6-6-2022 09:50 AM
Teringat kes dia kononnyer sambung belajar di us ker uk satu ketika dulu

Short course kat nyfa padahal lari sebab kantoi kes kena lempang dengan acik kaunter kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 01:28 PM
ikutkan tu Jah kata dia pon smbung juga sambil2 teman tu. Kena tengok full nona edisi 5 Jun 2022.  ...


Chuols tgok eh....tetibwr kan kaka faz ada promo wangian venzo, vanzo pe ntah perfume utk umah n kete
Wow sangat permainan tv3
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.091100 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list