CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 10:09 AM | Show all posts
NickiMinaj replied at 5-7-2022 10:05 AM
meluat baca hg dok "khuenz khuenz khuenz" mcm otak terencat.

Kheunsz?



Why bother...why bother?

Wakahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:35 AM | Show all posts
NI LAGI SEKOR NENEK SELUBONG!!!!!!!!!!!! NAK PINDAH NEGARA ARAB KONON PADAHAL ACAH-ACAH JE!!!!!!!!! AKU CUKUP PANTANG DENGAN RETIS BERJAYA TAK TURUN-TURUN!!!!!!!!! BENCI!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:38 AM | Show all posts
kesian jah..manjang dok justify laki dia kuat kerja
hahahhaha
kesian
balik 2 3 pagi nak siapkan kerja
kemain puji2 piyu hardworking
kesian betoi
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:52 AM | Show all posts
fossil replied at 5-7-2022 11:38 AM
kesian jah..manjang dok justify laki dia kuat kerja
hahahhaha
kesian

kan, nk belawan seteru puji hubsbaby sampai viral ustaz mana tah ulas cakap faz bagus puji suami. lembaga pun nak walaupun org bolayan sajooo. senduuuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:24 PM | Show all posts
Takpelah jah, tunggu billy start sekolah. Sekolah kat arab sana.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoo la tetiba lalu lalang video trend lagu che la luna tu, kemain goyang kepala jahlop. Iols tak pernah pulak nampak orang lain buat sampai bergoyang kepala, over much. Sama la macam video sheols promot kurma dengan pak ustad dulu, bergoyang kepala jugak. Setahu iols jenis yang suka goyang kepala ni bangsa india je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 5-7-2022 01:41 PM
Apoo la tetiba lalu lalang video trend lagu che la luna tu, kemain goyang kepala jahlop. Iols tak pe ...

goyang kapla sambil cakap amma..appak kalau turun penang..mami mamu penang kalau bercakap serupa tu la kapla mau kasi goyang
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 5-7-2022 01:41 PM
Apoo la tetiba lalu lalang video trend lagu che la luna tu, kemain goyang kepala jahlop. Iols tak pe ...

Goyang2 kepala tu jer satu2 nye talent yg dia ada....nak berlakon iklan innai pun lakibini keras kejung...dgn kuda2 sekali kayu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-7-2022 02:01 PM
Goyang2 kepala tu jer satu2 nye talent yg dia ada....nak berlakon iklan innai pun lakibini keras k ...

Kesian kuda, dah la difitnah nak pakai inai, berlakon dengan pasangan terpaling pun dilabel kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-7-2022 11:36 AM
Istilah OVER can be a subjective  isu...bergantungan pada samada ko pencacai upahan coach handbag  ...

Idolat ko tumpang popular ke teww?semua kes dia nk komen..dah mcm topi nasi..oppss lupa...diorg kn penah couple dlu..hahahahaah..ptot la sehati sejiwa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.245411 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list