CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 01:05 PM | Show all posts
zallama replied at 29-6-2022 01:02 PM
tunggu bilal blh berckp dulu pulek..jah nk sentiasa di sebut j...mcm laa orang teringin sgt nk tau ...

Orang nak tahu bila dia nak pindah je, dia dok up kisah anak dia pulak
Takde orang tanya pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 28-6-2022 01:47 AM
Hari2 masuk sini nak tahu dah pindah negara ke belum, ke sembang je lebih macam sebelum2 ni

.
Dia sembang je
10 dia ckp, suku pun x bole percaya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:12 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 29-6-2022 01:06 PM
.
Dia sembang je
10 dia ckp, suku pun x bole percaya..

Dia punya sembang kepala dengan tangan sekali sembang, dah ler kuku scary.. dok tunjuk kuku sambil promo innai lah tu


Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 26-6-2022 09:03 PM
Seram noks tgk

Mcm kuku bangla keje mekanik
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Date please
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggulah convo dulu .
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 29-6-2022 05:12 AM
Dia punya sembang kepala dengan tangan sekali sembang, dah ler kuku scary.. dok tunjuk kuku sambil ...

.
Haha setuju..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 26-6-2022 09:49 PM
Xcantik lgsg logo nunhauk tu.. Dh mcm logo umno je..

Hhahahha yg ni aku setuju ???? botol dah la macam ubat titis mata klinik kerajaan haha mana jah yg exclusive dulu kemonnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 04:49 PM | Show all posts
nak pindah, pindahlar dari sekarang, takyah tgu spi anak pandai ckp lar, anak pandai jalan lar....

klu niat ko nak anak ko pandai ckp arab, then ko kena expose dia dari masa dia lom boleh ckp, biar dia familiar ngan percakapan org kat sana and ko laki bini pon boleh praktis cakap bahasa arab tuh supaya lebih fasih sbb bila korang dok sana, korang akn terpaksa berbual menggunakan bahasa arab ngan org2 local...

sembang kencang, babi terbang, ujung2 melayang....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:51 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 29-6-2022 04:46 PM
Hhahahha yg ni aku setuju ???? botol dah la macam ubat titis mata klinik kerajaan haha mana jah yg ...

dulu design dia nampak exclusive sebab rembat hasil kerja org yg nak apply kerja ngan dia... soh org bagi template idea as requirement untuk mintak kerja, bila dia nampak cantik, then rembat....

now dah takleh buat cenggitu sbb dok berkuntum kat umah jer kelek si Billy ngan pak ostad, lgpon dulu tuh product dia ngan kakak dan family dia... soo ada org boleh buatkan kerja belakang tabir...

now product dia ngan tok laki, semua dia kena buat sendiri.... so, cannot get her hand dirty lar kekdahnyer...


Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
SATU TAHUN SAHAJA?!

Itu bukan berhijrah gilerrrr
Berhijrah tu kau duduk sana terus
RESIDE

Sembang melangit
Hujung2 nak sambung study aje
Adik macik kat Ireland sekarang sambung master
Setahun juga
Idok ler disebut berhijrah
Eeee memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 06:11 PM | Show all posts
Ayooo kenalah guna perkataaan hijrah barulah nampak islamik, ereb fadang faseer. Apa guna jadi bini setard kalo tak reti guna perkataan berbunyi ereb ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadaisaku replied at 29-6-2022 08:46 AM
Hhahahha yg ni aku setuju ???? botol dah la macam ubat titis mata klinik kerajaan haha mana jah yg ...

Kan.. Mcm logo umno.. Hahahhaha.. Jahpamtek skrg dh jatuh standard..smua dah hauk2
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 03:18 PM | Show all posts
ritu plan nk pindah
esok tngu anak beso sikit.
lusa tunggu ank blh bcakap.
tulat kuar stetmen tunggu anak dpt adik pulak.
lps setahun tiber xjd pindah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang jahnpd sedang guna nama PS dan Sol untuk diviral kan untuk dipuji untuk curi limelight sambil berharap reputz buat story
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 1-7-2022 12:13 AM
Sekarang jahnpd sedang guna nama PS dan Sol untuk diviral kan untuk dipuji untuk curi limelight samb ...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 12-7-2022 08:37 PM
Addrianna replied at 1-7-2022 12:13 AM
Sekarang jahnpd sedang guna nama PS dan Sol untuk diviral kan untuk dipuji untuk curi limelight samb ...


Hritu kes ciknab pun dia jgk over.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 29-6-2022 01:06 PM
.
Dia sembang je
10 dia ckp, suku pun x bole percaya..

In the very first place perkongsiannya iteww juga sekadar ikhtizam serta peranvangannya saja...tapi bangsat2 macam ko yg sibuk baca, paham mengikut kefahaman ko dan judge serta perceive mengikut kepala otak ko(bergantungan pada kadar samada ko fanaticnya atau pencacai bayaran seterunya)

Iteww aja ...kata anak jiran aku yg 3 rahun iteeww

Kheunz?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 1-7-2022 06:21 AM
Hritu kes ciknab pun dia jgk over. Jgn over sgt kisah rumah tangga org lain


Istilah OVER can be a subjective  isu...bergantungan pada samada ko pencacai upahan coach handbag atau you are fanznaticnya....

Logic Kheunz?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:05 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-7-2022 11:36 AM
Istilah OVER can be a subjective  isu...bergantungan pada samada ko pencacai upahan coach handbag  ...

meluat baca hg dok "khuenz khuenz khuenz" mcm otak terencat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:53 AM GMT+8 , Processed in 0.084147 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list