CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 5-6-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 5-6-2022 09:25 PM
Jah ni mmg bayar wartawan cari kan.. Confirmkan

tgk la.. berderet2 thread sheols kat sini. sesekali sheols mencapub kat thread ustad wadi tu. suka la tu diperkatakan. attention seeker kan.
propa je lebih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-6-2022 08:36 PM
Dari dalam perut ibu kot....dah pandai berimpian

sembang kencang kan.
vaveeeee pun boleh terbang
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 09:37 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 5-6-2022 08:36 PM
Dari dalam perut ibu kot....dah pandai berimpian

Adoyai pecah perut gelak canang mencanang bukan yang calang-calang yang hebat2 internesyel nuyok segala


Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-6-2022 09:27 PM
Nah velanja apa jah ckp sikit



Mmg sesuwey dgn gelaran lobenak para pemuja jah ni, iq bawah 50 belaka barangkali, hanya golongan akai sekupang saja yg mampu buat kesimpulan, asal pandai bahasa arab = cukup ilmu utk ajar quran

Adakah kamu2 ini dulu diberi minum susu babi hingga jadi bengap begini?   
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 5-6-2022 08:20 PM
baru nak cakap menda yang sama...  sini tak confirm lagi habis ke idok, dah canang nak "SAMBUNG" b ...

Itu la..seeembaaang naaa gajah pun terbang
Bagi la kat depa Laki bini yg terpaling ni nak sambung belajaq..tambah ilmu utk jadi paling zuhud
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang level babi pun jadi unicorn
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah masukkan data2 yang berguna dalam kepala hotak pea brain korang berdua nih.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Baiklah..moga dipermudahkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yahoooo inilah bwrita paling gumbira... namun...















Dengar boleh percaya jangan... dah terpaling muslim la tu berhijrah ke yereb
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 5-6-2022 07:29 PM
Bila next konvo IIUM? Hehe.. harap2 ada la nama dlm tu.. baru leh gebang nk sambung study kat tana ...

Bulan 8 dan 11 hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya kena buat sesuatu utk kekal relevan. Laki ko jns xpnh habis blaja cmane la nk smbg plk. Basic pun x habis blaja blh ke smbg next step? Ke start jd student degree blk? Kalo aku jd jah aku malu nk canang benda camni. Rasa terlebih islamik ke bila duk sana. Anak ko tu sskjp je pn nk dedahkan budaya arab buat ape. Blk pakistan la barula kenal asal usul. Geleng kepala la ustaz ustazah bila tau jah nk gi arab mendalami alquran. Ahhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-6-2022 09:27 PM
Nah velanja apa jah ckp sikit



Haiyooo..ngajar quran pulak..baik dah ngajar quran tapikan ada ambil kelas tak..bukan senang wahai jah nak mengajar quran sebab walaupun dia bahasa arab tapi bukan bahasa arab biasa, yang ustaz shop lot duk ajar...haish dia nie tak serik nak bagi ajaran sesat
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
SPM jah yang 10A tu legit atau perasan semata-mata?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sah kalau tak jadi terpaling. knon pegi arab bleh jd terpaling muslim terpaling islam ke?
aku tgk nona td dia kata tu impian dia. bkn confirm pn lg hahaha. tp benak dh gebang riuh skampung siap perli retis lain yg bilie bakalan baby terhebat sbb akn dibesarkan di tanah arab.

miss nina yg jd speaker sana sini pn xde nya nk jd terpaling  islam smpai kena berhijrah ke tnh arab.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kt twitter nu rmai gila persoal psl degree dak puyu ni.dak dak uia ramai tweet psl dak puyu berangan nk smbg blajar kt tanah arab tp degree pn xthu hbis belajar ke tak. Lol. siap kne perli lgi yg puyu ni student bmasalah ms kt uia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 5-6-2022 11:12 PM
Haiyooo..ngajar quran pulak..baik dah ngajar quran tapikan ada ambil kelas tak..bukan senang wahai ...

Nak ngajar ngaji Kat negeri ereb? Dah jadi Macam stinger lah si hajjah neelopa

Aduhh!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 5-6-2022 07:20 PM
Sambung std apooo lakinya tu
Yg kat Msia pun std xhabis..kat sana tu sungguh ka nk p std

Nih aku sokong
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamioomami replied at 5-6-2022 11:14 PM
SPM jah yang 10A tu legit atau perasan semata-mata?

Yg ni mmg aku curious dr dulu lg.. kakau retis lain bgtau byk A pun ada bukti.. dia ni gebang je…. Takkan lah slip result tu dah terbkr… aku ni result upsr pun msh simpan lg tau…. Kalau betul 10 A tunjukkan lah bukti… kalau takde bukti aku tak percy
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 5-6-2022 08:01 PM
org kite ni agung2kan sgt la tanah erab tu... padahal environment n laki sne la paling seksis, judge ...

Betul apa yg you cakap.ni but tentang Bahasa Arab, jgn lupa, ya, itu bahasa Al- Quran yg diturunkan oleh Allah so it's a special language.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba amik pengajaran sikit dr seteru...xde gebang ape2 pasal planning ka ape...sedar2 ade come out dgn projek baru / bisnes baru ...ini ape xnampak lg dah kepoh mencanang merata alam.sungguh xclassy langsung perangai.kt fb ramai tul lobenak yg konon sejuk hati dgn berita propa jahlop ummi bilal nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 07:27 AM GMT+8 , Processed in 0.100921 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list