CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 5-6-2022 07:39 PM | Show all posts
dengan ini saya mengisytiharkan anugerah terpaling bakal kepada lembaga bertetek dua ini
atas pencapaian bakal ke hollywood bakal ke eropah bakal ke indonesia now bakal ke afrika pula
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hellokkkk laaahhhg
Berambus terus jgn muncul2
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 5-6-2022 07:49 PM

Mudah2an istiqamah la ye.
Mana tau lps dua tahun jahudi lenyap, kisah2 hitam pun ghaib dgn sheol sekali.
Dh settle dua tahun kat sana, jangan kau balik sini buat onar lagi.
Harapnya penyakit npd kau sembuh la masa kat sana. Jgn makin menjadi2 lak.

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dipersilakan..takde sapa nak menghalang!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
wal sakiii bakiii tompok tompok taek unta!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 07:58 PM | Show all posts
Bila? Oh no. Kalau hajjah tinggal di negeri ereb....macam mana dengan pak guard kutil ? ada kah beliau akan ikut hajjah sama?

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:01 PM | Show all posts
org kite ni agung2kan sgt la tanah erab tu... padahal environment n laki sne la paling seksis, judgemental terhadap pmpn.. ko tgk je la pmpn2 saudi tu, meronta2 nak chao dari sne..mana ada basic freedom.. ni org kite,kemain agungkan bangsa dorang..sedangkan erab ni cukup rasis dgn org asia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...cepat la berambus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 08:02 PM | Show all posts
mcm bosan je duk cairo...
tp student2 tahfiz / medic kita ramai kat sinun khen
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah

Boleh high tea dgn Salah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-6-2022 07:58 PM
Bila? Oh no. Kalau hajjah tinggal di negeri ereb....macam mana dengan pak guard kutil ? ada kah beli ...

Geng2 Tam Tik Til dia byk kat sana.
Jgn risaulah. Job tukang kebun dah menunggu untuk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah akan create apa saja isu janji nama float
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullilah
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 5-6-2022 07:30 PM
Penampilan dlm Nona td penampilan org yg nk tinggalkan kecantikan dunya saaannnngattttt.. huhuhu

Ni yg dress maroon tu ke?
Mmg tepuk dahi je la dgn jah ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga trcapai apa yg dirancangkan
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 5-6-2022 07:39 PM
dengan ini saya mengisytiharkan anugerah terpaling bakal kepada lembaga bertetek dua ini
atas pencap ...

Hahahaaha

Ratu "bakal" ya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...pergilah Pa, tak balik - balik pun ok sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini berita gumbira. Bye bye in advance.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak belajar apa tu...basic geografi pun fail...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 08:20 PM | Show all posts
orkid_amani replied at 5-6-2022 07:20 PM
Sambung std apooo lakinya tu
Yg kat Msia pun std xhabis..kat sana tu sungguh ka nk p std

baru nak cakap menda yang sama...  sini tak confirm lagi habis ke idok, dah canang nak "SAMBUNG" belajar...  sama la cam diri sendiri, dok meratib 10 A, double degree...  tapi sampai ke sudah tak nampak pun double degree dia...  hahaha...  so dia tak rasa nak "SAMBUNG" belajar cam tok bini dia ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:27 PM GMT+8 , Processed in 0.081055 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list