CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 6-6-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar tahun bile tu ala2 ya habibi ya maulana makan tahi unta tu? Tk pnh tgok pn. Kemainnn mata hajah neelofa kite ye.
Ummie billie ain grey oii, mata mung dop comey. Tu belum lagi bengkak mata bawah sebeban hasil menetek billie ain grey anak couple terpaling siang malam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 04:51 PM | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 02:42 PM
HAHAHAHAHAHAHAHAH

Dia kata pengajian Sarjana chuols. Ada tak bezanya tuh?

Sarjana itu Master lah kan uollsss...
Degree dia kat IIUM tu boleh ker nak sambung belajar Sarjana kat Madinah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 6-6-2022 03:26 PM
.
Dia mesti ada kabel kot hahaha...lembaga kan ada kwn dgn anak raja areb...pernah nampak dia bers ...

Tu bukan raja Dubai saja kewww
Raja Dubai mmg scammer belambak bekawan dgn deyols
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaoru44 at 22-6-2022 08:29 PM
AlyaAsylo replied at 6-6-2022 04:26 PM
"ia juga atas dorongan saya.."
Ya tuhan, it's all about me me and me. Narcissistic tahap apa dah pub
Lawak lah...xsabar nk dgr jah ckp arab nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp bnyk thread nk bukak utk psgn berangan abad ini???
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:12 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 6-6-2022 05:13 PM
Pak.dolla replied at 6-6-2022 02:58 PM
.
areb skrg dah tak mcm arab yg dulu..nmpk mcm dah lebih ke baratan..

dah lama mcm tu kalau kat Mesir

org muda semua pakai kot...tgk citer Ayat2 Cinta, Fahri pakai kot bila kawin cuma bini dia tak lah pakai gaun Frozen

hari hari pi kelas pun student lelaki pakai kemeja dgn seluar. Takde nak berkopiah / berserban bagai

yg pakai jubah dan serban ulama besar saja



Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah kata dia ada pembantu pembantu utk tolong jaga bilal. N team utk uruskan bisnes. So time management xjdi masalah katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:18 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 6-6-2022 04:51 PM
Sarjana itu Master lah kan uollsss...
Degree dia kat IIUM tu boleh ker nak sambung belajar Sarjana ...

Yup sarjana = master. Kalau ikut sorang forummer tu dia kata kena buat degree juga dulu. Bukan otomatik buat sarjana. Rumit jugalah nak belajar di Madinah ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 6-6-2022 04:43 PM
Gambar tahun bile tu ala2 ya habibi ya maulana makan tahi unta tu? Tk pnh tgok pn. Kemainnn mata haj ...

Tapi Ade benak dalam ni kata mata sibungkus ni menggoda...x factor gittew
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 6-6-2022 04:51 PM
Sarjana itu Master lah kan uollsss...
Degree dia kat IIUM tu boleh ker nak sambung belajar Sarjana ...

Keh³
Rajin ker piyu nak study dan buat assigment and research
Degree yang basic pun macam kes tak helok kedengaran
Udah2 lerr mencanang here and there
Mulakan dengan action bukan talk all the way sampai beranak pinak haper pun tak hader
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:25 PM | Show all posts
kalau jadi ke Madinah aku rasa Jah n piyu akan jadi towkay kurma

Lofa Piyuuubbbb ( bisik mcm yusof taiyoob)….jual dgn rega yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:31 PM | Show all posts
aku rs dia baru plan. ntah2 dia survey syarat kemasukan pun belum, korang dah laju dari dia haha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:36 PM | Show all posts
akumak replied at 6-6-2022 05:31 PM
aku rs dia baru plan. ntah2 dia survey syarat kemasukan pun belum, korang dah laju dari dia haha.

Masalahnya dia dah gebang benda beberapa kali, cuma tiba-tiba diam, sekarang muncul balik. Konon alasannya tiba-tiba Jah mengandung. Kelakar, nampak sangat benda ko takde perancangan terperinci dengan belajar pun tak habes dan semata-mata sembang ailio. Habes ke dak tuh pun tak pasti dah letak kelulusan ijazah kat ig. Sejarah merekodkan dia ni asyik tak habes blajo.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Berniqab tp bersolek mata sbb nak tunjuk kpd dunia bhw aku ni cantik…ramainya terpesong tujuan berniqab…aku yg tak berniqab ni pun tak bersolek berlebihan mcm org berniqab…
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 6-6-2022 04:51 PM
Sarjana itu Master lah kan uollsss...
Degree dia kat IIUM tu boleh ker nak sambung belajar Sarjana ...

dia gebang boleh sbb kat UIAM belajar 10 course bahasa arab katanya! hebat betul. byk rupanya sub-course bahasa arab ni… zaman2 meols sekolah dulu ada arab komunikasi dgn arab tinggi jerr.
tapi yg paling hebat, based on the article pensyarah shoplot masih tak tau nak buat sarjana dalam course apa. sepatutnya pilih course tu la priority. dah confirm baru la ko boleh gebang satu dunia nak migrate ke tanah arab katanya. migrate apa kalau setakat 2 tahun… tu gi further study je namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miracle_forever at 6-6-2022 06:05 PM
akumak replied at 6-6-2022 05:31 PM
aku rs dia baru plan. ntah2 dia survey syarat kemasukan pun belum, korang dah laju dari dia haha.


mesti acik hihihihihahahahhahahahuhuhuhu terkejut tgk ada forummer cari dah keluar kan list candidates yang berjaya untuk intake this year. dia & bini sheols baru berangan2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 05:53 PM | Show all posts
paling awal pun awal tahun depan katanya
lamberttt lagi
sembang dulu
paling lambat, agak2 dah monopause
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 6-6-2022 08:53 AM
Tu bukan raja Dubai saja kewww
Raja Dubai mmg scammer belambak bekawan dgn deyols

.
Tak tau, aku tgk gambar mcm org arab...aku teka org arab hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 6-6-2022 10:12 AM
miracle_forever replied at 6-6-2022 09:45 AM
dia gebang boleh sbb kat UIAM belajar 10 course bahasa arab katanya! hebat betul. byk rupanya sub- ...


.
Dia nak org pandang tinggi kat bini dia, malulah dia kalau org kata dia kawin dgn marhaen dan tak sekolah tinggi kot hahaha
Lg pun kan mak dia pernah kata, lembaga kena cari laki yg tinggi dari dia...
Biar propa janji benak bangga...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 6-6-2022 09:12 AM
dah lama mcm tu kalau kat Mesir

org muda semua pakai kot...tgk citer Ayat2 Cinta, Fahri pakai kot  ...

.
Oh gituw...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.547388 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list