CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 6-6-2022 03:32 PM | Show all posts
Business Markaz Tijarri mcm mana??? Ke bakal serupa muka Jah??? Kena bungkus???

Terus dok sana smp bila2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-6-2022 11:15 PM
Sb benak kn bodo. Jah baru ckp impian. Bkn da dpt tmpt tinggal kt sana.

Aku yak caya jah nk duduk ...

Tu lah.. Sbb tu iols ckap just wait n see je lah.. Bkn main lagi dok puja puji konon dorg laki bini bgs.. Bragama.. Untg sbb dpt buritz sbb pndai dlm mbimbing jahtek. Hahahahha.. Ye ye jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 6-6-2022 03:26 PM
.
Dia mesti ada kabel kot hahaha...lembaga kan ada kwn dgn anak raja areb...pernah nampak dia bers ...

Anak raja dan kerabat Arab Saudi yg orang-orang Malaysia kenal semua dah tak ada kuasa lepas Almarhum Raja Abdullah Arab Saudi meninggal. Semua baru yang naik dan cuma atas dasar hubungan negara je baiknya. Tiada istilah kabel-kabel sekarang. Betul ke dari Saudi ke dari Dubai, UAE.. beza tu, dua negara yang berbeza. Tak apa kita tonton bersama-sama drama mereka berdua.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:47 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 6-6-2022 03:19 PM
.
Ya aku tgk beberapa kali masa tu, aku ada terbaca ketua benak mengarahkan kuncu² yg lain delete ...

Wowowowwwwo kalaulah dapat trace balik video tuh, fuhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-6-2022 03:30 PM
terbaik la chuols.. siap ada list nama candidates yg accepted lagi. let’s si pasangan terpaling n ...

Banyak benda timbul bila dicanang-canang begini.

Ini senarai universiti-universiti Saudi yang Malaysia iktiraf

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:51 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 02:59 PM
Universiti Madinah ni dah ada degree pon akan masuk buat degree juga, sebelum tu kena masuk Markaz ...

Lama tuh, dua tahun mana cukup kalo nak sampai Sarjana. Nampak sangat sembang babi terbang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 6-6-2022 03:09 PM
.
Masa zmn pilot tgh mendonia tu, aku pernah tertgk 1 video, ada benak letak tgn di bahu lembaga,  ...

haha..terpksa melayan acik acik benak..lpas tu bila nk kn limelight blik sebb dah  fattzura..terpksa gunakn acik epot yg  terkandas di lofaland..hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 6-6-2022 03:29 PM
Kalau dh level penyembah biol gini, tunjuk taik jahudi pun diorang geram

kalau  laa blh nmpk muka jah di seblik tirai tu..hahaa..cmfrm dy rimas mcm tgok upiak ari tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 03:55 PM | Show all posts
Yahooo….tu je aku nak cakap

semoga migrate sana terus

kat Mesir Jah akan rasa selamat nak tunjuk muka billie ain sbb kat tepi jalan bnyk jual tangkal nak jauhkan ain atau evil eye
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailawati replied at 6-6-2022 02:00 PM
Acik megi besennnnnn ...lama x nmpk dia...ke dh tukar nama ig Bnyk kenangan waktu b ...

haha..mmg best zaman tu...seronok  baca mcm mcm info sal benak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
zallama replied at 6-6-2022 07:51 AM
haha..terpksa melayan acik acik benak..lpas tu bila nk kn limelight blik sebb dah  fattzura..terpk ...

.
Acik² benak dipergunakan tp depa tetap setia hahahaha....
Aku pernah block sekor ig benak tp aku tak ingat nama apa, baru² ni aku buka senarai nama makhluk yg aku block tu, dia dah tukar nama ig jd kuce apa tah....nampak x? Betapa setianya benak? Aku block depa tu dah lama tau...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:06 PM | Show all posts
Ijazah kt UIA pun tak tau apa cerita??? Lagi mau sembang study di Madinah.

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 6-6-2022 07:30 AM
terbaik la chuols.. siap ada list nama candidates yg accepted lagi. let’s si pasangan terpaling n ...

.
Ada org malaysia bangang...iaitu benak, benak pasti purcaya, dan benak dah war²kan serata socmed bahwa tuhan mereka bakalan ke negari alab....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 07:41 AM
Anak raja dan kerabat Arab Saudi yg orang-orang Malaysia kenal semua dah tak ada kuasa lepas Almar ...

.
Hahahhha kita tungggu...lembaga dah ada perancangan sampai umur 55 tahun tau...panjang lagi drama dia...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
couple terpaling ni memang tak buat research ke sebelum menipu? bodoh gila
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 6-6-2022 04:06 PM
Ijazah kt UIA pun tak tau apa cerita??? Lagi mau sembang study di Madinah.

lorrr yg uia tu tak habis ke lagumana??
sejenis jijang semang ke? tup2 ada phd?
yg ni takde degree tup2 buat sarjana?? ke arab sinun sarjana tu degre??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 6-6-2022 08:16 AM
couple terpaling ni memang tak buat research ke sebelum menipu? bodoh gila

.
Depa tau benak je yg akan kagum...benak dah byk kali kena main tp benak tetep kagum dgn lembaga...
Macamana ya mau hapuskan benak² yg bangang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
"ia juga atas dorongan saya.."
Ya tuhan, it's all about me me and me. Narcissistic tahap apa dah pubird ni. Kita yg bukan setad setajah pun xde nak meriak sampai gini. Xleh ke apa2 sandar kat Allah sahaja? Mesti nak bagitau jasa aku? Asbab aku?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2022 02:37 PM
Benak tgk jah ko sembelit

Mesti jah rasa stress sgt lepas beranak kan. Da le dok hadap sorg

Tetap nak ada pasal tetek. Jah ni obviously obses dgn tetek sendiri. Terancam dengan bini ke tayang punai ke public?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 04:37 PM | Show all posts
syamzana replied at 6-6-2022 04:17 PM
lorrr yg uia tu tak habis ke lagumana??
sejenis jijang semang ke? tup2 ada phd?
yg ni takde degree ...

Mula2 belajar kt Arab pas Arab Spring balik Msia.

Smbung Law kt UIA. Pastu tukar course TESL plak.

Ni tggu konvo UIA bulan 8 dan 10. Tgk Shoplot konvo kt tak.

Kalu tak konvo faham faham je lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.414439 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list