CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Neelofa sekeluarga bakal berhijrah ke Tanah Arab

  [Copy link]
Post time 6-6-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu ko dengar org ngandung anak kedua, ko pun mengelupoq nak ngandung pulak
Lepas tu ada la alasan kena postpone
Tepaksa pam tek kat socmed lagi
Ulang2 sampai ajm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2022 02:48 PM
Link tak dpt clik

Senarai nama pelajar baru Universiti Madinah yang diterima masuk bagi sesi 2022/2023.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 02:42 PM
HAHAHAHAHAHAHAHAH

Dia kata pengajian Sarjana chuols. Ada tak bezanya tuh?

master kan? bole la upgrade skit dr title shoplot tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 02:53 PM
Senarai nama pelajar baru Universiti Madinah yang diterima masuk bagi sesi 2022/2023.

sedapnya nama2 kat sini.. biasa2 je nama mereka..xde pun nk letak nama berbelit2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 6-6-2022 04:58 AM
Hijrah tu bukan ke maksud duk terus kat sana ke. Tempat pun tak decide lagi. Berapa lama pun tak tau ...

.
areb skrg dah tak mcm arab yg dulu..nmpk mcm dah lebih ke baratan..

Jiran aku anak dia bljr ke areb, masa kawin hari tu pakai coat mcm matsalleh tu yg pompuan tu pakai gaun mcm frozen tu, tak pakai style arab pun...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 02:53 PM
Senarai nama pelajar baru Universiti Madinah yang diterima masuk bagi sesi 2022/2023.

Wou... terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 02:42 PM
HAHAHAHAHAHAHAHAH

Dia kata pengajian Sarjana chuols. Ada tak bezanya tuh?

Universiti Madinah ni dah ada degree pon akan masuk buat degree juga, sebelum tu kena masuk Markaz Lughah dua tahun, jika pass ujian boleh le diskaun belajar Markaz Lughah setahun, Kemudian baru masuk buat degree kemudian sarjana.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 05:15 AM
Aku respek jugak Jah boleh pura-pura bermesra dengan acik-acik jongos Lobenak kalo aku nak pura-pu ...

.
Masa zmn pilot tgh mendonia tu, aku pernah tertgk 1 video, ada benak letak tgn di bahu lembaga,  lembaga nmpk x suka sambil melarikan dan mengangkat bahu kalau tak silap dgn muka yg masam, dia tak suka benak letak tgn di bahu dia rsnya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 03:12 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 6-6-2022 03:09 PM
.
Masa zmn pilot tgh mendonia tu, aku pernah tertgk 1 video, ada benak letak tgn di bahu lembaga,  ...

HAHAHAHAHAHHA

Aku percaya jah adegan2 begini berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 6-6-2022 05:36 AM
Kan dia kata dia selak quran ternampak ayat shruh tutuop orat tu yg tetibe pakai tudong sambil men ...

.
Cara selak quran mcm tu nama dia garfu tala...hukum dia adalah haram dan ada yg bercanggah pendapat jg..

Cer baca kat sini, org ni pun ada sebutvnama lembaga
https://www.syuderis.com/2021/07/garfu-tala.html?m=1
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-6-2022 07:12 AM
HAHAHAHAHAHHA

Aku percaya jah adegan2 begini berlaku

.
Ya aku tgk beberapa kali masa tu, aku ada terbaca ketua benak mengarahkan kuncu² yg lain delete video tu, depa takut tuhan depa kena kutuk...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:21 PM | Show all posts
Bijik ape bukak thread mentibang laut ni hari2?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Universiti-universiti di Arab Saudi yang diiktiraf oleh Malaysia terima pelajar yang umur pelajar pada bulan September tahun diterima kemasukan berumur 25 tahun dan ke bawah. Ini syarat yang tertera dalam dokumen permohonan. Universiti Awam di Saudi tiada yuran pengajian kerana pendidikan percuma. Haris ni masuk universiti mana? universiti swasta madinah ke? Universiti swasta di Madinah tiada MQA.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 6-6-2022 11:42 AM
Belajar on paper sahaja untuk disuapkan pada penyembah.
Bukan niat nk mendalami pun.
Jahudi baru b ...

Salah sorang benak ni squeeze bahu jah masa dia tunjuk gambar Billie Ain.. siap letak caption sorry i squeeze sbb geram....scary fan camni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 06:45 AM
Pendaftaran pelajar Universiti Madinah untuk awal tahun depan nama dah naik bulan Mei tahun ni. Tak  ...

.
Dia mesti ada kabel kot hahaha...lembaga kan ada kwn dgn anak raja areb...pernah nampak dia bersalam dgn anak raja areb kot...abang mat degham penah post gambar tu..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 6-6-2022 03:23 PM
Salah sorang benak ni squeeze bahu jah masa dia tunjuk gambar Billie Ain.. siap letak caption sorr ...

Kalau dh level penyembah biol gini, tunjuk taik jahudi pun diorang geram
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 6-6-2022 03:22 PM
Universiti-universiti di Arab Saudi yang diiktiraf oleh Malaysia terima pelajar yang umur pelajar pa ...

terbaik la chuols.. siap ada list nama candidates yg accepted lagi. let’s si pasangan terpaling ni nak konar tang mana lagi. dia ingat orang malaysia ni bangang2 belaka kot. percaya je apa dorang gebangkan
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 5-6-2022 08:46 PM
Kan! Salah satu usaha yang dia muncuba berkali kali, nak jadi bini anak raja. Hanya anak raja sela ...

Kan.. Ksian.. Bkn main lagi show off tulang ayam atas pinggan... Skali... Kena dump... Hahahhahahah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 5-6-2022 09:54 PM
Tp jah bgtau byk yg dia minta yg Allah kabulkan… tp ayat tu mcm riak la pulak… seolah2 nak bgtau ...

Tu lah.. Mmg meriak pun.. Org lain ada jugak Allah makbulkn doa.. Tp org xcanang 1 dunia mcm dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:32 PM | Show all posts
Business Markaz Tijarri mcm mana??? Ke bakal serupa muka Jah??? Kena bungkus???

Terus dok sana smp bila2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:29 AM GMT+8 , Processed in 0.086434 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list