CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6429|Reply: 38

"Dah lama saya pendam benda ni.." - Luahan hati Anas Tahir (adik faizal tahir)

  [Copy link]
Post time 27-5-2022 11:40 AM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2022 11:56 AM | Show all posts
pebenda???
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannnnn...nasib kaulah jd adik Faizal Tahir....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitu lah jadi kaum kerabat retis, lagi2 yang famous amos. Tak perlu lah bitter kot, doa baik2 je kat adik beradik tu hah. Rezeki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:01 PM | Show all posts
Hahaha....nak gelak tapi mmg kesian....mmg hanatttt je penganjur or kenkawan mcm tu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:02 PM | Show all posts
Apoo... takde apa pun..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2022 12:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:21 PM | Show all posts
Apo niii?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha.. guling2 aku gelak....ingatkan apa benda yg pendam tu....masalah adik artis pun forummers kena tau ke....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:29 PM | Show all posts
memang ramai je manusia hanat mcm tu..
tapi biasalah lumrah manusia.
especially kalau dpt kenal VIP...
walau sekadar hi hi bye bye je tapi dia dah fefeeling entitled sbb VIP tu hi dengan dia..
mentioned sana sini dia ade pertalian walaupun dah jauh. bangga tak bertepi...
pastu yang betul2 family VIP tu dia tak layan buat tak tau lagi2 kalau marhaen biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju je dgn luahan dia ni. Jemput Anas Tahir pastu suruh nyanyi lagu Faizal Tahir pastu Komen eh suara awak lain dari Faizal eh? Lah memang la. Dua org yg berbeza tu.

Org yg komen pun cerdik la sikit.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 content yg dr tiktok mmg krik krik krik jer lar kat phone hakak neh. Sudah lama ku uninstall, terlalu ramai makhluk2 sakit otak kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku faham je apa yg dia nak sampaikan..sian gak dia kena mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pinggan replied at 27-5-2022 12:31 PM
Setuju je dgn luahan dia ni. Jemput Anas Tahir pastu suruh nyanyi lagu Faizal Tahir pastu Komen eh s ...

Ada jer adik beradik suara sebijik2 sama, mcm jamal abdillah dgn adik2 dia helmi hussaini & jamilul hayat (kertunya hakakkk )
Azlina aziz dgn liza aziz
Janet jackson dgn michael jackson pun lebih kurang cuma lain jantina jah
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Seingat iols anas ni dulu sebolehnya mcm taknak sangat dikaitakn ngn abang dia. Kira mcm dia takde la duk nk ngaku dia adik FT ke apa.

Kalau dia nih tak masuk dunia seni jadi DJ gak mesti org tak layan camni.
Tp sbb dia pun masuk dunia seni gak nasiblaa kan.
Sbb mana2 adik badik retis lain yg tak jd retis takdenya kena kacau gini kan.
Btw iols penah je dihubungi olh kakak sorang retis tersohor utk urusan keje tp tak penah sekali pun iols mention pasal adik dia or tiba2 tanya eh sis ni kakak si tut kan? Takde iols tahu dia kakak sipolan tu tp iols hnya ckp pasal keje je ngan dia.
Dia pun takde pun bitau dia kakak  sipolan tu mmg tak sebut langsung nama adik dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Village idiot cenggi tu ler. Suma benda kalau boleh nak free, suma undang2 tak mo ikut nak buat undang sendirik. Yang ko layang kenapa? Get your own laif ler, nanti tetiba ko depresi. Kalau ko layan suma opportunist bastards village idiots, silap hari ko terjun Penang Bridge.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2022 03:27 PM | Show all posts
Suchi replied at 27-5-2022 01:16 PM
Seingat iols anas ni dulu sebolehnya mcm taknak sangat dikaitakn ngn abang dia. Kira mcm dia takde l ...

betul
tau pun mcm sb FT belanja gamba dia dgn pak dorg dgn anas sekali.. rasanya laaa
anas mmg takde langsung petik hal FT pun.. tu yg baru org tau rupanya dorg adik beradik


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 27-5-2022 12:01 PM
Gitu lah jadi kaum kerabat retis, lagi2 yang famous amos. Tak perlu lah bitter kot, doa baik2 je kat ...

Die bkn dengki kat FT... Die nk bgtau, jgn la cakap die mcm tu... Mcm takde pilihan baru panggil die.... Itu je sebenarnye. Die pon ade perassan... Dah jemput die, raikan je la die... Takyah la. Nk samakan or banding kan ngan org lain. Kalau akubpon bitter jgk mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 27-5-2022 11:21 PM
Die bkn dengki kat FT... Die nk bgtau, jgn la cakap die mcm tu... Mcm takde pilihan baru panggil d ...

Kalau orang tak tau diorang siblings, memang takkan panggil/ kacau2 dia surug datang event pun kan? So dah boleh agak orang akan kaitkan juga. Or else, tak payah datang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 28-5-2022 11:59 AM
Kalau orang tak tau diorang siblings, memang takkan panggil/ kacau2 dia surug datang event pun kan ...

Mesti ade deal kan... Takkan penganjur panggil2 gitu je kot... Dah deal takkan suka2 hati tak dtg plak... Kang ckp kekwat plak.. Adik faizal. Tahir je pon kekwat... Gitu la... Mmg patut pon die bitter mcm tu...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 10:13 PM GMT+8 , Processed in 0.094899 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list