CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
 Author| Post time 21-6-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 20-6-2022 10:20 AM
sebab dia tulis 3 ke 5 month ago kan....so mmg epi 1 tu current...yang skang ni yang 3month before ...

Haah... nanti sambung yang PC tu... yang kita tengok sekarang flashback sebelum scandal Chairman Kang & La El  tu viral...

memang La El plan la kan sebab dia memang nak jatuhkan Chairman Kang & musuh2 dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 03:19 PM | Show all posts
episod 7 fuhhh....dalam pada geram tu...ada debarnya...takut kantoi pun ye...

Lael dah bertindak lebih cepat...dia nak buat chairman kang and sora tu bercerai..dengan dia2 sekali akan bercerai dengan laki dia tuu...

Mak Lael yang tipu Puan Jung tu dh tergugat..Lael banyak gerak sendiri and tak bagitau dia apa dia nak buat...yela..dua2 pun nak balas dendam...tapi Puan Jung tu risau la diorg kantoi selepas selama ni diorg berusaha nak buat plan balas dendam ni...

Episod kali ni seronok tengok Sora meroyan...hjahahaha....mana taknya...laki tak balik berhari2...pastu pasang bodyguard....tapi Sora tak berani lagi nak bagitau bapak dia sbb dia pun belum sure pasal laki dia berskandal..

Chairman Kang pun tengah buat sesuatu untuk selamatkan kedudukan dia...tu pun Lael tolong bagi idea...

Eun Pyeong dah start rapat dengan PM Han Pan Ro...harapnya benda ni dpt tolong dia n Lael...risau nya la kalau pakcik-pakcik ni tau pasal diorg...

Tapi adakah Lael ni dh suka Chairman Kang ke? or Cinta tu myb belum ada...sbb dendam melebihi segalanya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 23-6-2022 03:19 PM
episod 7 fuhhh....dalam pada geram tu...ada debarnya...takut kantoi pun ye...

Lael dah bertindak le ...

Kemain So Ra tu marah Chairman Kang ada scandal... padahal dia pun sama jugak... scandal dengan bodyguard sendiri...

Iols speku La El tak fall in love pun dengan Chairman Kang... dia nak balas dendam je... Chairman Kang je yang jatuh cinta... plus dia tau omma dia mati sebab So Ra... bertambah2 la benci dengan musuh2 tu...

Iols rasa dah klimaks nanti kantoi jugak... biasanya macam tu kan... takkan la sampai finale takde siapa tau La El ni siapa... impossible...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoa La El... dia ikut plan dia sendiri... Ms Jang dah risau je takut plan balas dendam tak jadi... nak fight dengan geng2 higher ups... kalau kantoi mestilah halfway dah kena bunuh...

La El berani betul ye cakap dengan So Ra pasal Chairman Kang ada scandal... padahal dia yang ada affair dengan Chairman Kang... kalau So Ra tau memang kena cekik La El ni..

Tapi iols tengok So Ra ni pun kadang2 macam psycho jer... dia treat staff dia teruk betul... plus iols rasa dia ada anxiety jugak kot sebab sama macam La El masa teenager dulu... cara dia cuci tangan tu...

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:31 AM | Show all posts
kalau episod 7 tengok Han So Ra meroyan...episod 8 seronok plak tengok besan bergaduh...hahahaa...

dalam pada kita berdebar Lael akan kantoi...upenya Lael sendiri reveal diri dia...perghh...berani sungguh Lael and Sora kemain pandai tahan marah diaaa....kalau tak asyik nak jerit jee...Lael cakap pasal boiling point mmg sume tahap mendidihh...

Chairman Kang buat strategi lain...nak selamat kan kedudukan dia...tu pun Lael punya plan jgak kan...

Preview nmpk Ms Jang la ni yg risau nak reveal kat Chairman Kang pasal Lael....ermmm....apa la bakal jadi
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Adei. Malas aku tgk eye shadow lael tu yg warna hijau. Dia dah knp? Bknnya tgh ada show, menari tango jgk kan. Mekap kemain.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:00 AM | Show all posts
hijau88 replied at 30-6-2022 11:32 PM
Adei. Malas aku tgk eye shadow lael tu yg warna hijau. Dia dah knp? Bknnya tgh ada show, menari tang ...

pastu eyebrow color light2 brown mcm orang sakit... part yg ni je rasa mekap dia mcm tak cantik...yg lain ok jee..tapi baju2 mmg kebabom..mcm2 fesyen.....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:04 AM | Show all posts
Episod 9 mmg wat meremang kan...dgn lael mcm tu..dgn so ra mcm ni..tapi rupenya sora pun mangsa dera bapak diaa..trauma tul dia ngn appa dia..han pa ro jahat nau selamba je pukul anak gitu..bini pun dia pukul...kesian plak tgk sora masa ni...rupenya dia ada sisi lain padan la takut ngn ayah...tapi still sora jahattt..

Tapi yess seo eun pyeong dah mengaku cinta kan lael..cuma rasa kesian jgak dengan seo eun pyeong...

Tapi lael plak ngaku dia cintakan chairman kang..harapnya sementarala...

Tapi sambil tengok duk ckp..lama2 gila jgak si lael ni..hahaaha...mmg dah rupa psiko dah..yelaa..dendam kesumat dah menguasai diri kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman Kang dah nak divorce dengan Sora... iols tunggu apa next step La El lepastu... tapi apasal La El dendam sangat kat Chairman Kang... sebab dia jadi Chairman LY Group tu ke... so far tak nampak pulak  backstory Chairman Kang ni yang bunuh appa La El... yang ada kaitan bunuh tu VC Kim (assistant Han Pan Ro) plus Sora...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 1-7-2022 10:26 PM

Rata2 ramai team La El & Eun Pyeong...

Iols pulak team La El dengan Chairman Kang... Sebab backstory diorang sedih...
Plus suka charisma Chairman Kang...

Sorry Eun Pyeong...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 1-7-2022 10:04 AM
Episod 9 mmg wat meremang kan...dgn lael mcm tu..dgn so ra mcm ni..tapi rupenya sora pun mangsa dera ...

Tapi Sora tu still jahat... kesian tengok maid2 dia tu asyik kena marah je...

Itulah... dah keluar psycho La El tu... Mdm Jang pun takut je tengok dia...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Annoying betul tengok abang Chairman Kang tu... dalam Money Heist pun annoying jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk epi 1 n epi 2. Tp sbb konsep ni perjalanan nak sampai dendam terlaksana tu jauh so stop. Salu tgk clip2 pendek yg org share kat ig utk tau lebih kurang. Td tgk epi 10 sikit2..masih belum sampai lg kemuncak pembalasan so tunggu lg la sampai habis.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 1-7-2022 10:39 PM
Tgk epi 1 n epi 2. Tp sbb konsep ni perjalanan nak sampai dendam terlaksana tu jauh so stop. Salu tg ...

Haah... belum lagi... biasanya ep 14 @ 15 kemuncak tapi tak tau la drama ni...
Baru sikit je La El balas dendam... tapi berkesan jugak plan dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
So, bila Lael nak kawen ngan pengerusi kang? Lama dah tunggu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Senator seo pun sbnrnya suka kan Lael.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-7-2022 10:21 PM
Chairman Kang dah nak divorce dengan Sora... iols tunggu apa next step La El lepastu... tapi apasal  ...

Mungkin sbb pengerusi kang tu kan pengerusi LY group. N ada kaitan lak ngan han pan ro.
Itu pun pn jang n Lael dah risau salah aim. Bila tau pengerusi kang tu ada abg pula. Kot2 abg dia jdi pewaris.

Mungkin dorg x kesah pun jdikan pengerusi kang tu jdi mangsa even bkn dia yg buat jahat bfore ni. Yg penting dorg nak balas dendam kat LY group.


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 3-7-2022 06:05 PM
Rahah replied at 1-7-2022 10:31 PM
Tapi Sora tu still jahat... kesian tengok maid2 dia tu asyik kena marah je...

Itulah... dah kelu ...


Seremmmm bila tgk Lael dah psiko.

Even sora tu ada backstory knp dia jdi mcm tu. Aku x kesian pun.

Berbanding ngan Lael... Dia tu lebih kesian.
Nasib baik ada senator seo kat sisi dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 1-7-2022 10:24 PM
Rata2 ramai team La El & Eun Pyeong...

Iols pulak team La El dengan Chairman Kang... Sebab backsto ...

Haha.
Aku suka jgk tgk Lael n pengerusi kang.
Cuma yg penting Lael dpt balas dendam. X kesah la dia nak end up ngan sepa nnti.

Lael n senator seo pun ok jgk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 05:19 PM
Senator seo pun sbnrnya suka kan Lael.

Dah confessed pun...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:08 AM GMT+8 , Processed in 0.103482 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list