CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 18-6-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 02:23 PM
Haah... tak sabar tunggu diorang kawin... curious macam mana appa Chairman Kang tu boleh restu pul ...

Ntah2 pengerusi kang n Lael kawen tanpa restu.

Itu la, awal2 ingtkan asben Lael tu baik. Trus mcm kesian kat dia bila Lael mcm nak mpergunakan dia je dlm misi balas dendam. Tup2 jahat. Dia pun bsekongkol.
Selayaknya Lael tinggalkan dia nnti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-6-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 04:55 PM
Aku ok je tgk cite2 mcm ni... Tp depends jgk. Aku pilih2 jgk cerita. Mcm cite world married tu tgk ...

Haah... depends plot citer macam mana... kalau Sora tu baik iols kesian kat dia... tapi ni lain uols...

Yup... iols pun tak support watak perampas tapi ni sebab balas dendam... watak2 lain tu jahat giler... geram betul tengok muka masing2...

Plus iols suka acting pelakon2 ni... diorang punya acting memang tip top... iols rasa nak bom je watak2 jahat ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 04:58 PM
Ada tbaca kat ig, gadis muda yg han sora jumpa tu, yg dikatakan gf pengerusi kang tu, sbnrnya anak k ...

Scene mana satu gf Chairman Kang... iols tak perasan part ni... maybe jugak la anak Madam Jung... sebab muka Chairman Kang terkejut tu nampak suspicious...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 05:22 PM
Haah... depends plot citer macam mana... kalau Sora tu baik iols kesian kat dia... tapi ni lain uo ...

Ha'ah. Betul. Klu sora tu baik mmg aku pun rasa kesian. Ni tak, asyik tantrum jek. Jahat sgt pula tu.


Takpe, Lael jdi perampas tu sbb nak balas dendam je. Bukan dia hingin pun.

Kita pandang Lael dr sudut pandangan eunpyeong ok. Lael ni baik n polos orgnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 05:02 PM
Ntah2 pengerusi kang n Lael kawen tanpa restu.

Itu la, awal2 ingtkan asben Lael tu baik. Trus mcm ...

Tapi kalau dia kawin tanpa restu apa jadi dengan LY Group... dia kan nak take over LY Group...

Haah... agaknya apa yang La El buat ni sebenarnya memang planning dia nak balas dendam... start daripada dia kawin dengan laki dia tu... kena la planning dulu kan nak fight dengan orka... kalau silap langkah memang dia mati...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 05:25 PM
Scene mana satu gf Chairman Kang... iols tak perasan part ni... maybe jugak la anak Madam Jung...  ...

Yg masa han sora cerita2 kat Lael psl sorg gadis n isteri pemilik zedix jumpa dia.

Post kat ig tu berpendpt yg gadis tu anak mdm jang tu. Leh jdi jgk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan tak orka dalam citer ni duit berkepuk2, emas bertimbun, harta banyak tapi iols tak nampak pun happiness... tak guna harta banyak tapi tak happy...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 05:36 PM
Perasan tak orka dalam citer ni duit berkepuk2, emas bertimbun, harta banyak tapi iols tak nampak pu ...

Dorg kan fikir duit jek. Tak happy pun tp tgk duit byk jdi happy seketika.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk abg pengerusi kang tu, mmg xde ciri2 seorg bisnesman n pemimpin.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 05:35 PM
Yg masa han sora cerita2 kat Lael psl sorg gadis n isteri pemilik zedix jumpa dia.

Post kat ig tu ...

Oh iols ingatkan Sora jumpa omma La El... sebab La El menangis depan Eun Pyeung....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 05:39 PM
Dorg kan fikir duit jek. Tak happy pun tp tgk duit byk jdi happy seketika.

Haah kan... patutlah sanggup buat apa je... sebab duit tu happiness diorang...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 06:05 PM
Aku tgk abg pengerusi kang tu, mmg xde ciri2 seorg bisnesman n pemimpin.


Kan... iols confuse tengok muka abang dia tu... 1st time tengok macam okay je... bila tengok 2nd time masa dia kat event tu takde karisma langsung compare dengan Chairman Kang tu... Chairman Kang ni nampak ada ciri pemimpin, tegas... patutlah abang dia tu tak layak jadi Chairman... tapi apa pun appa diorang nak abang dia jadi pewaris jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 06:12 PM
Oh iols ingatkan Sora jumpa omma La El... sebab La El menangis depan Eun Pyeung....

Mmg sora kebetulan terjumpa Mak Lael.
2 org kan sora jumpa.
Sorg prpn muda (gf pengerusi kang aka spekuan mengatakan anak mdm jang) n sorg prpn tua (Mak Lael, wife pemilik zedix).
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 06:27 PM
Kan... iols confuse tengok muka abang dia tu... 1st time tengok macam okay je... bila tengok 2nd t ...

Memandangkan watak abg dia tu pun watak sampingan, dah la x berkaliber n x bkarisma, dr segi rupa pun takleh beri saingan kat pengerusi kang. Hiks.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupanya sora la punca family lael hancur..dengan bangganya ckp tu hadiah wedding diaaa..eee..geram..menyrap je tgk..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 07:07 PM
Mmg sora kebetulan terjumpa Mak Lael.
2 org kan sora jumpa.
Sorg prpn muda (gf pengerusi kang aka  ...

Haah betul... iols check semula... iols tak perasan pasal gf Chairman Kang tu... rupanya Sora ada sebut pasal Chairman Kang ada fling dengan someone...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-6-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 18-6-2022 07:15 PM
Memandangkan watak abg dia tu pun watak sampingan, dah la x berkaliber n x bkarisma, dr segi rupa  ...

Setuju!

Annoying jugak abang Chairman Kang... padahal wife ada kat event tu... sesuka hati dia pegang2 La El...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Episode 1 tu memang scene berbeza... Scene PC & scene chairman Kang hug La El... scene PC tu iols speku lepas keluar rumours scandal La El kawin dengan Chairman Kang... scene chairman Kang hug La El tu continue episode 5... masa birthday Sora...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 19-6-2022 10:16 AM
Episode 1 tu memang scene berbeza... Scene PC & scene chairman Kang hug La El... scene PC tu iols sp ...

Itu la. Ingtkan la scene2 tu bersambung. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:20 AM | Show all posts
Rahah replied at 19-6-2022 10:16 AM
Episode 1 tu memang scene berbeza... Scene PC & scene chairman Kang hug La El... scene PC tu iols sp ...

sebab dia tulis 3 ke 5 month ago kan....so mmg epi 1 tu current...yang skang ni yang 3month before...so nanti balik ke current time mcm episod 1...pasal isu skandal and Lael kawin ngn Chairman Kang...rasanya gitu kan....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.080996 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list